Eltim bebeğime hitap şekli

Sevdiğinden olamaz mı? Ben de kızım hatta bal kızım kurabiye kızım derim de derim yani bazen komşumun oğluna oğlum derim yakın hissettiğimden sevdigimden.
Artık milletin kızına kızım, oğluna oğlum demeyin. Kurtlanıyorlar😁🧿

Aynen valla. Sevmese neden sevmiyor derler. Demekki iyi bir kadın seviyor çocuğu.
Survivor fragmanına denk geldim.
Merak ettim işlerim bitince sardım, kavga ve konsey bölümünü izledim.
O Nagihan ve Nefisenin yaptıklarından hani bir insan olur olurda ikisi kadar rezil ve hadsiz olur.
İzlerken kendi hayatıma ders aldım, Aleyna’ya helal olsun.

Bir survivor iki bu konu eltim çocuğumu kızım diye seviyor konusu insanlığımı sorgulattı.

Biz ne ara bu hale geldik. Bu kalpler nasıl bu kirli düşüncelere evrildi.

Bende lafını esirgeyen biri değilim, amma karşı taraf beni çileden çıkarmalı. Ya da kötü bi bişey yapmalı konuşmalı.

Eltim çocuğumu kızım diye seviyor konusu açmış. İnanılır gibi değil… Benim eltim olsa yemin ederim iyi bir insan ise, o evladı kendi evlatlarımdan ayırmam severim, alırım bizde kalmasını isterim çocuklarımla oynar, gezdiririm. Hatta tatile bile bizimle götürürüm. Cocuklarımla bol bol anısı olsun büyüdüğünde amcası yengesi ile olan anılarını anlatır.
Çünkü amcam ve yengem beni cok severdi. Kuzenler felaket işerlerdi altlarına kimseye kalmaya gidemezlerdi. Beni alırlardı kalırdım, kuzenlerle oynar gezerdik. O anılar hep aklımda.
Hatta yengem beni şeker kız diye severdi…

Komşu çağırdı gittim. Diğer komsunun çocuğu okulu bırakmış onu anlatıyor. Dedim siz cocuk dedikodusumu yapıyorsunuz. Sinirim bozuldu yeminle, neden anlatır bir insan, hoşuna gitmiş ki kendine malzeme bulmuş anlatıyor.
Olabilir bırakabilir, herkes okuyacak diye bir kaide yok. O yavru da iş öğrenir dedim.
Keyiflenmiş çocuğum okulu bırakmasından.

Dualarım bu son zamanlarda o kadar değişti ki….

Konu trollenmeyecek gibi mi dostum 😁🧿 Kafamızı kaşıyacak vakit bulamazken milletin derdinin "oltom kozomo kozom dodooo" olması insanın canını sıkıyor 😁🧿
eltimden dayak yemediğim için çok sanslıyım arayım da senı sevıyorum tatlım dıyım. zaten kocamın sulalesınden görustugum tek kişi zaten sulaleden de değil :D

Merhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var

Birde bayıl Feriha.
Kadının yaptığında anormal birşey yok sizin tepkiniz anormal ama nihayetinde çocuk sizin.
Hoşlanmıyorsanız söyleyin demez.

eltimden dayak yemediğim için çok sanslıyım arayım da senı sevıyorum tatlım dıyım. zaten kocamın sulalesınden görustugum tek kişi zaten sulaleden de değil :KK70:
Geçen gün erkek arkadaşımın abisinin eşiyle tanıştım. Çok sevemedim. Hayırlısı olsun 😁 yarın eltim çocuğumu seviyor konusu görürseniz şaşırmayın 😁

Survivor fragmanına denk geldim.
Merak ettim işlerim bitince sardım, kavga ve konsey bölümünü izledim.
O Nagihan ve Nefisenin yaptıklarından hani bir insan olur olurda ikisi kadar rezil ve hadsiz olur.
İzlerken kendi hayatıma ders aldım, Aleyna’ya helal olsun.

Bir survivor iki bu konu eltim çocuğumu kızım diye seviyor konusu insanlığımı sorgulattı.

Biz ne ara bu hale geldik. Bu kalpler nasıl bu kirli düşüncelere evrildi.

Bende lafını esirgeyen biri değilim, amma karşı taraf beni çileden çıkarmalı. Ya da kötü bi bişey yapmalı konuşmalı.

Eltim çocuğumu kızım diye seviyor konusu açmış. İnanılır gibi değil… Benim eltim olsa yemin ederim iyi bir insan ise, o evladı kendi evlatlarımdan ayırmam severim, alırım bizde kalmasını isterim çocuklarımla oynar, gezdiririm. Hatta tatile bile bizimle götürürüm. Cocuklarımla bol bol anısı olsun büyüdüğünde amcası yengesi ile olan anılarını anlatır.
Çünkü amcam ve yengem beni cok severdi. Kuzenler felaket işerlerdi altlarına kimseye kalmaya gidemezlerdi. Beni alırlardı kalırdım, kuzenlerle oynar gezerdik. O anılar hep aklımda.
Hatta yengem beni şeker kız diye severdi…

Komşu çağırdı gittim. Diğer komsunun çocuğu okulu bırakmış onu anlatıyor. Dedim siz cocuk dedikodusumu yapıyorsunuz. Sinirim bozuldu yeminle, neden anlatır bir insan, hoşuna gitmiş ki kendine malzeme bulmuş anlatıyor.
Olabilir bırakabilir, herkes okuyacak diye bir kaide yok. O yavru da iş öğrenir dedim.
Keyiflenmiş çocuğum okulu bırakmasından.

Dualarım bu son zamanlarda o kadar değişti ki….
Benim amcamın kızı bizde büyüdü sayılır. Annesinden çok annemin emeği vardır. Kendi annesi babası öldü gitti. Annemle hala anne kız gibilerdir.

Geçen gün erkek arkadaşımın abisinin eşiyle tanıştım. Çok sevemedim. Hayırlısı olsun 😁 yarın eltim çocuğumu seviyor konusu görürseniz şaşırmayın 😁
bekliyorum senden boyle daha ıyı boşver zamanla tanıya tanıya daha ıyı olur. nıce sinsiler var çok iyi ballı dilli olup da kıskançlık yapıp görumce kaynanaya yılışan

Merhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
zoruna gidecek bi durum deil bence sevdiği için öyle diyodur. bende eltimin kızlarına kızım derim. çünkü ben evlendiğimde çok küçüktüler aynı binadaydık samimiydik insan kendi kızı gibi görüyo eltimin büyük kız evlendiğinde çok kötü olmuştum evlerine gitmek istemiyodum sanki evi sadece o kız dolduruyomuş

Buna mi takildiniz 😂😂😂 desin ne olacak seviyormus gerçekten. Benim oğlanın öğretmeni bile oğluşum diye seviyor 😂

Amma sacmaladiniz artık başlığa bakınca bende lakap taktı sandım.Sanki küfür ediyor kadin kızım demiş işte ne desin? Kendinin 2 kızı varmış ağız alışkanlığı olmuştur. Sen kiskandin belli ki ama kadının kızı var Zaten hemde iki tane maşallah.

Benim amcamın kızı bizde büyüdü sayılır. Annesinden çok annemin emeği vardır. Kendi annesi babası öldü gitti. Annemle hala anne kız gibilerdir.
Ya ne kadar duygu dolu şu yazdığınız.
Annen bir kahraman❤️.

Ben o kadar detaylar hatırlarım ki yengem 3 numaraya hamile fena oldu. Çok döndü karnında tekme felan attı. Yengem yere yatıp ayaklarını koltuğa koymuştu. Yengemin başında beklemiştik, hergün bizi yıkardı. Balkondan salona girer ordan koridora oturma odasına tekrar salon döner dururduk. Amcam akşamları gelir severdi 4 müz dizilirdik karşısına nasıl severdi😂😂😂.
Gezdirilerdi…

Yengem kızımda derdi, şeker kızda derdi anneme hiç dert olmazdı. Aksine bırak çocukları kalsın altına nuşanva sererim derdi. Ama tabi iki çocuk oldugu icin yengem maf ederler ortalığı der beni alır giderlerdi.

Yani bunda kotu nir sey yokki sokakta yasmi birj size hic kizim diye hitap etmezmi ?
Gayet normal bir durum

Ya ne gereksiz seylere takılıyorsunuz. Ben de yeğenlerimi eşimin yeğenlerini hatta kuzenlerimin cocukların kızım diye severim ne desin kadın allah Allah.
Git yanına de ki '' o benim kızım senin değil sakın bidaha kızım deme yavrum deme canım deme benim cocuğuma cunku o BENİMMMM KIZIM YAVRUM CANIM '' de bakalım aileden kim seni tımarhaneye kapatacak once :D
Benim cocuğumu kendi evladı gibi seviyor ya ne iyi kadın diyeceğinize...

Belki de kızım kelimesine sizin gibi anlam yüklemiyordur sadece ona hitap şekli öyledir… eltimin kızı denmez ağız alışkanlığı kızım, tatlım, canım, yavrum, bebeğim falan der bebekler çok şirin oluyorlar

Sürekli kızım diye hitap etmesi doğru değil..Bizim insanlar bazen mesafeyi ayarlayamiyor maalesef..oluruna bırakın

Back
X