Eltim çok fenaymış

Yavrularmherseym

Bşlng: 82 gncl: 81.1 Hdf: 68
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
362
515
53
Eltimle yıllar sonra barıştık bir yıldır aramız iyiydi taki bugüne kadar akşam yemeğe aldım kaynanam ve görümcemle elini hiç bir işe atmadı somurtup oturdu Ortamı gerdi durdu ama ben ona gittiğimizde mutfaktan çıkmadım ne kadar safmışım ortamda bana normal davranıp kuytu köşede gaz veriyor çok kırıldım

Yok bir kaç hareketiyle tabi ben hep iyi oluyorum onu fakettim altan aldım boşverdim eşim bile fark etmiş herkes mutfakta o içerde oturuyordu sordum hatta bişey mi var diye yokkk dedi sadece

Yok bir kaç hareketiyle tabi ben hep iyi oluyorum onu fakettim altan aldım boşverdim eşim bile fark etmiş herkes mutfakta o içerde oturuyordu sordum hatta bişey mi var diye yokkk dedi sadece
Bende bana her sorulan bıseyın mı var sorusuna olanı biteni anlatmam, hayır yok derım.

Esiniz hep gelen misafirlerin hangilerinin ne kadar is yaptigina takilir mi?

Ustelik sorun yok demis, bunda ne var?

Esiniz hep gelen misafirlerin hangilerinin ne kadar is yaptigina takilir mi?

Ustelik sorun yok demis, bunda ne var?
Ben konu sahibini anladım, barısmak ıcın adım atmıs barısmıslar.
Eltinin bu adımı lutuf olarak görmesini istiyor
Yanında hazır olda durmasını istiyor
Neden?
Cunku barısmak ıcın adım attı konu sahıbı

Bı de eltıye sormak lazım, barısmak ıcın adım bekledi mı?

Keşke barışmak için ilk adımı atmasaydım tabi karşılık beklerim ben onda yapıyorsam o da yardım edecek

Ona yardim etme sebebiniz bakin ben cok iyiyim mesaji vermek mi?

Ay ben olsam size misafirlige gelmem ya. Esiniz hal ve hareketlerini takip ediyor, siz is gucunu olcuyorsunuz ay yazarken yoruldum :)

Evet çok güzel işte cevap bu bekledi mi kesinlikle hayır benim saflığım burdan başlıyor ne akrabası be ne abisi boşver deyip kimseyle görüşmeyecektim buraya yazmıştım herkes gitme demişti ama dinlemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…