- 27 Temmuz 2017
- 362
- 515
- 53
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
Bu kaniya sadece somurtup oturdugu icin mi vardinizortamda bana normal davranıp kuytu köşede gaz veriyor çok kırıldım
Bende bana her sorulan bıseyın mı var sorusuna olanı biteni anlatmam, hayır yok derım.Yok bir kaç hareketiyle tabi ben hep iyi oluyorum onu fakettim altan aldım boşverdim eşim bile fark etmiş herkes mutfakta o içerde oturuyordu sordum hatta bişey mi var diye yokkk dedi sadece
Yapmasaydın, sana kalk bana yardım et dedıgını sanmiyorum.Keşke barışmak için ilk adımı atmasaydım tabi karşılık beklerim ben onda yapıyorsam o da yardım edecek
Esiniz hep gelen misafirlerin hangilerinin ne kadar is yaptigina takilir mi?Yok bir kaç hareketiyle tabi ben hep iyi oluyorum onu fakettim altan aldım boşverdim eşim bile fark etmiş herkes mutfakta o içerde oturuyordu sordum hatta bişey mi var diye yokkk dedi sadece
E yapmasaydiniz, karsilik beklediginiz icin mi yardim ettiniz?Keşke barışmak için ilk adımı atmasaydım tabi karşılık beklerim ben onda yapıyorsam o da yardım edecek
Ben konu sahibini anladım, barısmak ıcın adım atmıs barısmıslar.Esiniz hep gelen misafirlerin hangilerinin ne kadar is yaptigina takilir mi?
Ustelik sorun yok demis, bunda ne var?
Tüm bayanlar mutfakta olursa oda içerde oturur kimseyle konuşmazsa tabi takılırEsiniz hep gelen misafirlerin hangilerinin ne kadar is yaptigina takilir mi?
Ustelik sorun yok demis, bunda ne var?
Misafir olarak davete icabet etmis, evinize gelerek sizi sereflendirmis seklinde dusunseniz daha dogru bir yaklasim olurTüm bayanlar mutfakta olursa oda içerde oturur kimseyle konuşmazsa tabi takılır
Tv izlesin aksam haberlerini falan, elti demek kı sızınle olmaktan mutlu degıl.Tüm bayanlar mutfakta olursa oda içerde oturur kimseyle konuşmazsa tabi takılır
Keşke barışmak için ilk adımı atmasaydım tabi karşılık beklerim ben onda yapıyorsam o da yardım edecek
Evet çok güzel işte cevap bu bekledi mi kesinlikle hayır benim saflığım burdan başlıyor ne akrabası be ne abisi boşver deyip kimseyle görüşmeyecektim buraya yazmıştım herkes gitme demişti ama dinlemedimBen konu sahibini anladım, barısmak ıcın adım atmıs barısmıslar.
Eltinin bu adımı lutuf olarak görmesini istiyor
Yanında hazır olda durmasını istiyor
Neden?
Cunku barısmak ıcın adım attı konu sahıbı
Bı de eltıye sormak lazım, barısmak ıcın adım bekledi mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?