arkadaşlar hatırlarsanız çoçuğum olmadığını daha önceki açtığım konularda belirtmiştim.benim eltimde benden 1 sene sonra evlendi ama oda hala hamile değil ben onunda benimde hamile kalmamızı çok istiyorum ama bu konuda kaynana tarafına güvenmiyorum çünkü eltim tedavi görüyor eğer hamile kalırsa şuan suskun duran kaynanam ve diğerleri susmayacak bir şekilde beni üzecekler aynı durum eltim içinde geçerli eğer ben hamile kalırsam bu sefer onu dışlayacaklar ne yapılır böyle insanlara nasıl davranılır bilemiyorum
aynı durum bende de var...
eltim benden 4 ay önce evlendi ve şuan 7 aylık bir bebeği var bense ameliyat oldum,kistlerim var..ve hamile kalamıyorum..
şimdiye dek kaynanam birşey demedi ama yakında söylenmeye başlar...
bende düşünüyorum valla ne yapcam diye,Allah yardımcın olsun demekten başka brşey diyemiyorum maalesef
Nasıl yani?
Biz buradan nasıl bir yardımda bulunabiliriz ki eltinizle aynı anda hamile kalmanız için?
eltiinle el ele vereceksiniz demek ki
ikinizden biri hamile kaldığında diğerinin dışlanmasına ve özel muamele görmesine müsade etmeyecek
bu ne cahilliktir ya
sadece Allah'ın varedebildiği bir varlığı kendilerinin ya da oğullarının başarısı/başarısızlığı olarak görmek ne büyük aldanış
arkadaşlar hatırlarsanız çoçuğum olmadığını daha önceki açtığım konularda belirtmiştim.benim eltimde benden 1 sene sonra evlendi ama oda hala hamile değil ben onunda benimde hamile kalmamızı çok istiyorum ama bu konuda kaynana tarafına güvenmiyorum çünkü eltim tedavi görüyor eğer hamile kalırsa şuan suskun duran kaynanam ve diğerleri susmayacak bir şekilde beni üzecekler aynı durum eltim içinde geçerli eğer ben hamile kalırsam bu sefer onu dışlayacaklar ne yapılır böyle insanlara nasıl davranılır bilemiyorum
Nasıl yani?
Biz buradan nasıl bir yardımda bulunabiliriz ki eltinizle aynı anda hamile kalmanız için?
Şunu anlamıyorum sizlerin eşlerinizin ağızları yokmu hiç mi müdahale etmiyorlar annelerine ve diğerlerine...
boşver düşünme umrunda olmasın diyor ama tabi erkekler mi çoçuğu olmaınca zor durumda kalıyor sanki
boşver düşünme umrunda olmasın diyor ama tabi erkekler mi çoçuğu olmaınca zor durumda kalıyor sanki
ben konuyu pek anlayamadım...:44:
kızma cnm herkez sen degil
ben yaparım ama eltim zaten popüler olmayı seven bir tip eğer hamile kalırsa bu onun çok işine gelir bana yardım yerine ben senden üstünüm tavrı yapar çünkü daha düğünde evlenirken sen torun veremedin ben verecem havası vardı onda
ne diyeyim hayatım
Allah en hayırlı zamanda en hayırlı bebişi kucağına versin inş
nesini anlayamadınz ki?
arkadaş "ikimz aynı anda nasıl hamile kalabilirz" demiyor, böyle bir durumda cahil insanlara karşı ruh sağlığını nasıl koruyabileceğini düşünüyor
Niye zor durumda kalsın ki eşinizde,verir cevabını oturtur insanları kimseninde sesi çıkmaz bu durumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?