Nasıl yani?
Biz buradan nasıl bir yardımda bulunabiliriz ki eltinizle aynı anda hamile kalmanız için?
[sıze=2][ı]şöyle yapabiliriz mesela konu sahibine yardımcı olabilmek amacıyla.
Ben eltilerime sorayım.
3 gün arayla doğum yaptılar.
Nasıl tutturdular öğrenmek lazım
hakikaten ilginç bir konu olmuş bu.
Ne isteniyor bizden anlayabilmiş değilim.
Insanlar neden doğum yapabilme yetilerine göre sınıflandırılıyor?
Ayrıca sadece gelinde mi bitiyor olay? Hep gelinler mi suçlu? Bebek sadece gelinlerin tekelinde mi? Oğul da etken değil mi bebek yapımında?
çocuk olmayınca yeterli saygı gösterilmiyormu?
Ya da çocuğu olanlara neden ayrımcılık yapılıyor?
Hala bu zihniyet varmı ya???[/ı][/sıze]
açik konuşun arkadaşlar lutfen
sorun şu biz 2 elti olarak çoçuğumuz olmuyor ve doktorlar neden bulamıyor ama ikimizden biri hamile kalırsa kaynana diğer gelini şçlayacak anladınmı torun senin yüzünden olmuyor diye
bence de olay eşinde bitiyor
kocan bir iki kere ağızlarının payını verirse kimse de canını sıkamaz senin
sorun şu biz 2 elti olarak çoçuğumuz olmuyor ve doktorlar neden bulamıyor ama ikimizden biri hamile kalırsa kaynana diğer gelini şçlayacak anladınmı torun senin yüzünden olmuyor diye
Rabbim dilediğine çocuk verir dilediğine vermez nasıl oluyo da bu insanlar bunu böyle düşünmüyo da gelinine fatura edebiliyo anlayamıyorumeltiinle el ele vereceksiniz demek ki
ikinizden biri hamile kaldığında diğerinin dışlanmasına ve özel muamele görmesine müsade etmeyecek
bu ne cahilliktir ya
sadece Allah'ın varedebildiği bir varlığı kendilerinin ya da oğullarının başarısı/başarısızlığı olarak görmek ne büyük aldanış
ben yaparım ama eltim zaten popüler olmayı seven bir tip eğer hamile kalırsa bu onun çok işine gelir bana yardım yerine ben senden üstünüm tavrı yapar çünkü daha düğünde evlenirken sen torun veremedin ben verecem havası vardı onda
İnsanları suçlamak heleki hamilelik gibi bir durumda suçlamak ne kadar kolay değilmi yazıklar olsun bu zihniyete...
K.validenizin kızı varmı çok merak ettim ...
Maalesef her eşte bunu yapmıyor,yapsa zaten konu buralara kadar gelmez....
Şöyle yapabiliriz mesela konu sahibine yardımcı olabilmek amacıyla.
Ben eltilerime sorayım.
3 gün arayla doğum yaptılar.
Nasıl tutturdular öğrenmek lazım
Hakikaten ilginç bir konu olmuş bu.
İnsanlar neden doğum yapabilme yetilerine göre sınıflandırılıyor?
Ayrıca sadece gelinde mi bitiyor olay? Hep gelinler mi suçlu? Bebek sadece gelinlerin tekelinde mi? Oğul da etken değil mi bebek yapımında?
Çocuk olmayınca yeterli saygı gösterilmiyormu?
Ya da çocuğu olanlara neden ayrımcılık yapılıyor?
Hala bu zihniyet varmı ya???
kaynanamın kızı var onunda oğlu oldu o yüzden rahat takılıyor kaynana
Anlayamadığım neden takıyorsunuz ki kayınvalidenizin sözlerini.
Ne derse desin. Ne yapacak ki. Neden senin çocuğun olmadı?
Eeeee?
Olmadı. Çok mu büyük suç işliyorsunuz hamile kalmayarak.
Ne derse desin. Bu kadar mı kıymetli onun lafları.
Hani bir laf var ya. bir lafa bakarım bir de söyleyene diye.
Ötesi var mı
arkadaşlar hatırlarsanız çoçuğum olmadığını daha önceki açtığım konularda belirtmiştim.benim eltimde benden 1 sene sonra evlendi ama oda hala hamile değil ben onunda benimde hamile kalmamızı çok istiyorum ama bu konuda kaynana tarafına güvenmiyorum çünkü eltim tedavi görüyor eğer hamile kalırsa şuan suskun duran kaynanam ve diğerleri susmayacak bir şekilde beni üzecekler aynı durum eltim içinde geçerli eğer ben hamile kalırsam bu sefer onu dışlayacaklar ne yapılır böyle insanlara nasıl davranılır bilemiyorum
ya arkadaşlar öyle demeyin severek evlenin ve istediğiniz halde çoçuğunuz olmasın ve bunun üzerine anlayışsız anne ve kaynana lafları gerçekten allah yaşatmasın ne kadar takmasakta hayat karşımıza çıkartıyor
ya arkadaşlar öyle demeyin severek evlenin ve istediğiniz halde çoçuğunuz olmasın ve bunun üzerine anlayışsız anne ve kaynana lafları gerçekten allah yaşatmasın ne kadar takmasakta hayat karşımıza çıkartıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?