Eltim hamileliğini gizliyor.

mutasıp olamak alevi olmak tanrım...Ya sevdiği adamla çiftleşmiş bunun utancı nedir anlamadım kişiye göre değişir tabiki ama şuna izin vermemeli uyum sağlamaya çalışmak karşı tarafın düşüncesine göre davranmak onun ayıp gördüğü alışılagelmiş duruma ortak olmak.Eşimle seviştim ve bir bebeğimiz olucak ya bu kadar basit benimde büyüklerimden vardır öyle beynine oksijen gitmeyenler ama gülüp geçin ne yaptığınız sizi ilgilendirir.İşte sıkıntı şu karşıdaki insanları bu kadar önemsersek biz biz olmaktan çıkıyoruz ve onlar düdüklerini çalıyor ve iyi ses çıkardıklarını sanıyorlar.

Yorum tam bir fiyasko hele son cümlesi ne yani bunu yapan herkes yobaz mı?
Bu zihniyetler bizi bölen ayrıştıran zaten.Hoş yorum değil yaptığınız kime ne kimseye karışmamayı öğrenin artık.
Gülben Ergen de göbeğini açtı poz verdi şimdi biri de kalkıp ona çirkin bir laf söylese hoş mu yani?
xxxxxxxxxx.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanların tercihleri size neden tuhaf geliyor ki ? Sizin tercihinizde muhtemel öyle düşünenlere tuhaf geliyordur..

Bence gereksiz bir konu.

Karnını gizleyende, karnını açıp gezende, hatta sadece karın kısmında transparan giyininde kendi doğru bildiğini yapıyor..

bunlar ayıp seyler olmayabılır ama sonucta mahrem seyler sayılır bana göre tabı..ben bıle sımdıden dusunuyorum hamıle kalsam nasıl babama söylerım dıye utanıyorum çünkü....nişanlandık yüzüğümü bıle cok sık takmazdım babamın yanında.kimilerıne sacma gelebılır ama bu insanın kendısı ıle alakalı bır durum...

aynen canım bizde ayıptır bende hamile kalsam babamın duyması taraftarı değilim çünkü utanırım ve babamın yanına bol şeyler giyerde giderim olursa

Hamileyken karnını saklıyorsa, doğduktan sonra da çocuğunu saklaması lazım mantıken
Madem utanıyor, nasıl yanında gezidrcek o çocuğu? Aşırı saçma bir davranış.

Hamileyken karnını saklıyorsa, doğduktan sonra da çocuğunu saklaması lazım mantıken
Madem utanıyor, nasıl yanında gezidrcek o çocuğu? Aşırı saçma bir davranış.

çok güzeell.ben çok utanmazım ozaman ya.çocuğumun olmadığını sıkıntımı babama bile anlatmıştım.babam da hep yanımda oldu moral verdi.babam ne oluyor bu arada çok geniş mesheplimi acaba.

selam herkese
eltinizin bu davranışı ne görgüsüzlük ne yobazlık ne terbiyesizlik nede bağnazlıktır
bu kişiden kişiye değişen bir şeydir.

ben iki üniversite bitirdim,işim dolayısıyla çok yeri ama gerçekten çok yer ve çok fazla kültürlerle birarada oldum
cahil değilim salak değilim ama bende hamileyken kendi babamın yanında utanırdım
bu çok farklı bir durum ve hiçte yadırganacak bir durum değil
ben bu davranışımda asla mantık aramadım çünkü içimden gelen bir duyguydu bu
babam çok anlayışlı ileri görüşlü çağdaş bir insandır
elbette biliyordu benim hamile olduğumu saklamıyorsunda zaten
ama dediğim gibi bu içten gelen bişeydir kişiye göre değişir,

benim amcamın eşi köyde otururlarmış eskiden
kadın ilk defa nişanlandığında kaşlarını aldırmış,
nişan sonrası evde babamla yüzyüze konuşmaya utanırdım derdi.
bu da aynı şey
bunda küçümsenecek yobazlık derecesine getirilecek hiç bir durum yok bence
bu bir adet değil gelenek değil altında neden aranması gereken hiç bir durum yok
sadece dediğim gibi içsel bir duygudur bu

siz hamile olduğunuzda içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın
bunu da dert etmeyin kendinize boşverin

bundan sonrada kimsee kolay kolay yorum yapmıycam ya herkes faklı yerlere farklı konulara çekiyo 7 milletten insan var şu sitede herkesin görüşü kendine ama Allah bile demiştirki senden olmayanı hor görme

sağol canım iyi dileklerin için

böyle yaparak yani karnını örtüyle örterek gizlemeye çalışarak daha çok dikkat çeker ki insan.bence hamilelik utanılacak birşey değil ama çekinen varsa da birşey diyemem.herkesin yapısı farklı sonuçta

Eltiniz rahat bir insan bile olsa bu konuda çekiniyor olabilir, başkalarının seçimlerini eleştirmeyin ben ce ilerde inşallah siz de hamile kalırsanız kendiniz nasıl istiyorsanız öyle giyersiniz.Şu an söylenileni takmak yersiz, yarına kadar ne olur ne değişir belli olmaz.Belki siz de hamile kalınca çekinmeye başlayacaksınız, bunu şimdiden bilemeyiz değil mi?

Yobazlık,köylülük diyerek neden insanları yadırgıyorsunuz anlayamadım? Herkes burjuva olarak mı geldi bu dünyaya? Kimi gider 6 aylıkken hamileyim ben diyerek mutluluğunu paylaşır kimi de daha 3 haftalıkken..kimi gezer dar bluzla hatta bikini giyer,kimi de gider bol bol giyer..

aynen öyle size katılıyorumm

eltiniz,sanki k.valideye yaranmak için bu tip hareketler yapıyormuş gibime geldi..
bence k.validenizde k.pederinzde eltinizin hamileliğini tahmin ediyordur ama ses çıkarmadıklarına göre durumdan memnunlar..
bencede sizin bu durumu yadırgamanız normal,asıl bi gidin köylere bakın,hepimizden medeni ve modern yaşıyorlar..

bu tip şeyleri bende duydum ama anneannemin zamanında kaldı..sizin k.valideniz değişen zamana ayak uyduramadıkları gibi
eltiniz böyle saçma hareketler yaptıkça aslada değişmeyecekler:)

belki siz hamileliğinizde bir ilki başarır ve onlara bu tip şeylerin saygıyla bir ilgisi olmadığını gösterirsinz..

insan saygısını sözleriyle,karşısındakini dinleyişiyle gösterir,bol giyinip annelik gibi kutsal bir olayı gizlemek

afrika kabilelerinde bile alay konusu olabilir:)

Ya kim kimi hor görmüş yapmayın allah aşkına iyice saçmaladınız yani benim söylediğimin hor görmekle ne ilgisi var yaa.

eskiler den kalma batıl ınanclar var mesela karnını saklamazsan dogum zor olur dıeee:)))
karnımı saklmak ıcın asla caba sarfetmıorum ama hamıle kalmadan once gıyındıgım badılerın ıcıne gırmek ıcınde zorlamıyorum yanı karnını gere gere gezmekte hos olmasa gerek..ama saklmakta hos dııl:)))

Evet canım aynen öyle resmen kayınvalideme yaranmaya çalışıyor. Yoksa onun özünde böyle birşey asla yok buna eminim ve asla çekingen biri değildir. Böyle yaparak kendisinden sonrakileride zor durumda bırakmış oluyo. ,insanlar neden kendi oldugu gibi davranmıyo itirazım buna benim.

Yadırgamam gayet normal çünkü bana ters geliyor evt bu devirde böyle birşey olmaz çekinirsin utanırsın onu anlarım ona göre giyinirsin ama birde bol giymeye ragmen oturdugu yatakda yatar gibi battaniye örterse tabikide tuhaflarım ben şimdiye kadar hamile olupda bunun gibi karnını saklayan görmedim abartıyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…