Utanılacak bi durum göremiyorum ben elalemin çocugumu bu kendi çocugun evlilik dışımı sanki neden utanacağım yani. Eskiden gelen bişey olayını asla kabul etmiyorum köydemi yaşıyoruz kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ama insan olarak bazı şeyleri hala aşamadık yani yobazlık bu resmen bunun mantıklı hiç bi açıklaması yok.
bunlar ayıp seyler olmayabılır ama sonucta mahrem seyler sayılır bana göre tabı..ben bıle sımdıden dusunuyorum hamıle kalsam nasıl babama söylerım dıye utanıyorum çünkü....nişanlandık yüzüğümü bıle cok sık takmazdım babamın yanında.kimilerıne sacma gelebılır ama bu insanın kendısı ıle alakalı bır durum...
Hamileyken karnını saklıyorsa, doğduktan sonra da çocuğunu saklaması lazım mantıken
Madem utanıyor, nasıl yanında gezidrcek o çocuğu? Aşırı saçma bir davranış.
Canım benim sorun değil tabiki ama küçücük bir konu için bu kadar germe kendini.Konu meshep tartışması değilki zaten.Her kerkesin bir aile yapısı bir karakteri doğrusu yanlışı vardır.Umarım güzelliklerle bir bebeğin olur.
Yobazlık,köylülük diyerek neden insanları yadırgıyorsunuz anlayamadım? Herkes burjuva olarak mı geldi bu dünyaya? Kimi gider 6 aylıkken hamileyim ben diyerek mutluluğunu paylaşır kimi de daha 3 haftalıkken..kimi gezer dar bluzla hatta bikini giyer,kimi de gider bol bol giyer..
bundan sonrada kimsee kolay kolay yorum yapmıycam ya herkes faklı yerlere farklı konulara çekiyo 7 milletten insan var şu sitede herkesin görüşü kendine ama Allah bile demiştirki senden olmayanı hor görme
sağol canım iyi dileklerin için
Arkadaşlar benim için bir sorun değil fakat çok tuhafıma gidiyor eltim hamile ama kayınvalideme gittiğimizde hep bol şeyler giyiyor birde otururken kayınpederimden karnını gizliyor üstüne battaniye örtü falan örtüyor. Bu durum çok saçma geldi bana ne demek karnını gizlemek sanki yabancının mı çocugunu taşıyosun. Geçen kayınvalidemde birarada otururken işte bende gençken karnımı gizlerdim falan dedi hani banada demeye çalışıyor aklı sıra kızım sana diyorum gelinim sen anla hamile olunca gizlenir demeye getiriyor. Ayıp bişeymiş gibi saklıyorlar hamile oldugunu kayınpederime söylemiyolar adam karnını görünce farkediyo söylenmezmiş ayıpmış. Ben Allah nasip ederde hamile kalırsam valla hiç kusura bakmasınlar öyle saçma inançlarım yok benim neden utanacağımki oğlunun evladı göğsümü gere gerede dolaşırım yani. Sizler ne düşünüyosunuz merak ettim arkadaşlar böyle bi şeyle karşılaşan varmı aranızda ???
eltiniz,sanki k.valideye yaranmak için bu tip hareketler yapıyormuş gibime geldi..
bence k.validenizde k.pederinzde eltinizin hamileliğini tahmin ediyordur ama ses çıkarmadıklarına göre durumdan memnunlar..
bencede sizin bu durumu yadırgamanız normal,asıl bi gidin köylere bakın,hepimizden medeni ve modern yaşıyorlar..
bu tip şeyleri bende duydum ama anneannemin zamanında kaldı..sizin k.valideniz değişen zamana ayak uyduramadıkları gibi
eltiniz böyle saçma hareketler yaptıkça aslada değişmeyecekler:)
belki siz hamileliğinizde bir ilki başarır ve onlara bu tip şeylerin saygıyla bir ilgisi olmadığını gösterirsinz..
insan saygısını sözleriyle,karşısındakini dinleyişiyle gösterir,bol giyinip annelik gibi kutsal bir olayı gizlemek
afrika kabilelerinde bile alay konusu olabilir:)
Yobazlık,köylülük diyerek neden insanları yadırgıyorsunuz anlayamadım? Herkes burjuva olarak mı geldi bu dünyaya? Kimi gider 6 aylıkken hamileyim ben diyerek mutluluğunu paylaşır kimi de daha 3 haftalıkken..kimi gezer dar bluzla hatta bikini giyer,kimi de gider bol bol giyer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?