yaa canım çok afedersin tartışmak polemiğe girmek huyum değildir,zaten son mesajım olacak buda
eski konularına bakmak seni daha iyi tanıyabilmek adınadır ki bunda kesinlikle yanlış bişey yoktur istersen sor herkese
sonuçta eltinle hakkında bir şeyi anlatıyorsun ve eskidende birkaç konu açmışsın zaten eltinle ilgili
olaya daha objektif bakabilmek için eski konulara ve aranızdaki ilişkiye bakmak istedim
bir olay hakkın da yorum yapabilmek için olaydaki kişileri iyi tanımamız lazım bana göre
neyse özür dilerim konuna dahil olduğum için
sağlıcakla kal
Ben olsam Ben de yadırgardım valla ne yalan söyliim.. garip gelirdi.. Benim yengem de hamile elimiz sürekli göbüşünde.. hatta kafamı dayıyorum kıpraşmasını dinliyorum =)) yengem şimdi göbüşünü saklasaydı fena yadırgardım ayol.. Ben ilerde hamile kalırsam gerine gerine gezerim valla.. neyse, sen takma kaynananın göndemelerini.. sen tam tersini yaparsın.. gerçekten Böyle kocasının akrabalarına yaranmaya çalişan insanlardan hiç hoşlanmıyorum. neysen o ol.. komik geliyo Bana.. ama günahını da almayalım şimdi Belki utanıyodur.. sen daha iyi tanırsın, Belli ki sana hareketleri yapmacık gelmiş ki gıcık olmuşsun.. takma canım, sen ilerde kendin olursun.. kimsenin kafasındaki mükemmel gelin olmak zorunda değilsin walla..
Tabiki günah degil, ayıp degil, utanılacak birsey degil ama o cekiniyor sanırım bu yüzden gizliyor.
Belkide kaynananız göbegini saklamasını ondan rica etmiştir
Oda kırmamak adına saklıyordur belkide kendisi öyle uygun görüyordur
Kimsenin içini bilemessiniz
Bize yanlış gelen bazılarına dogru gelebilir
Herkesin yasam tarzı farklıdır
Çok yadırgadıysanız, tuhafınıza gittiyse nedenini sorun
Böylece kafanızdaki soru isaretleri gitmiş olur
kayınvalidem söylemiş olabilir zaten yüksek ihtimallede o söylemiştir kayınvalidemede kızıyorum zaten gelin aldılar diye satın aldılar sanki ..
Arkadaşlar benim için bir sorun değil fakat çok tuhafıma gidiyor eltim hamile ama kayınvalideme gittiğimizde hep bol şeyler giyiyor birde otururken kayınpederimden karnını gizliyor üstüne battaniye örtü falan örtüyor. Bu durum çok saçma geldi bana ne demek karnını gizlemek sanki yabancının mı çocugunu taşıyosun. Geçen kayınvalidemde birarada otururken işte bende gençken karnımı gizlerdim falan dedi hani banada demeye çalışıyor aklı sıra kızım sana diyorum gelinim sen anla hamile olunca gizlenir demeye getiriyor. Ayıp bişeymiş gibi saklıyorlar hamile oldugunu kayınpederime söylemiyolar adam karnını görünce farkediyo söylenmezmiş ayıpmış. Ben Allah nasip ederde hamile kalırsam valla hiç kusura bakmasınlar öyle saçma inançlarım yok benim neden utanacağımki oğlunun evladı göğsümü gere gerede dolaşırım yani. Sizler ne düşünüyosunuz merak ettim arkadaşlar böyle bi şeyle karşılaşan varmı aranızda ???
İstediğim yorumu yapmakda özgürüm Burda hepbirlikde dertleşiyoruz amaçda bu zaten size ters geldiyse okumazsınız olur biter.
Sorunlu bir tip belli zaten hem konu açıyor hem de istediğimi yazarım okuma bilmem ne diyor.Önce kendi problemlerini halledip sonra milletin derdini kendine dert edinsin
eltınızın bu davranısını neden bu kadar dert edındınız anlamadım.
sızın hosunuza gıtmemıs tamam, hıc cevrenızde de gormemıs de olabılırsınız
ama demek kı daha gorup tecrube etmedıgınız cok seyler varmıs
vaktı zamanında buyukler boyle yapmıslarsa da kendılerınce bırseylerı gorup tecrube etmısler kı yapmıslar
kımse sıze hamıle kalınca karnını sakın gosterme demıyor
deseler de zaten umursamayacagınızı acık acık soyluyorsunuz
bu durumda ınsanların bakıs acılarını ya da sırf ıcınden boyle geldıgı ıcın yaptıgı seylerı sırf sız yadırgıyorsunuz dıye
"öyle saçma inançlarım yok benim " dıye sacmalık olarak nıtelendırmenız sızın de bır nevı sacmaladıgınızı gostermıyor mu?
velev kı kayınvalıdenız eltınızı uyarmıs olsa ve sırf bu sebeble yapıyor bıle olsa bu yıne eltınızın tercıhıdır
onun her konuda rahat ve modern olması bu yaptıgıyla tezatlık olusturmaz.
bence sızın kendınıze bıle ıtıraf edemedıgınız bır yaranız var eltınız ve kayınvalıdenızle alakalı
kayınvalıdenızden hıc hoslanmıor bıle olsanız sızın yapamayacagınızı soyledıgınız seyı onun demesıyle veya onsezısıyle yapan eltınızı ıcten ıce kıskanıyorsunuz
kaldı kı bu tamamen kendı ıstegı olabılecegı gıbı, kendı annesının ve ya esının de rıcası da olabılır
yanı sebebı ne olursa olsun ıcınden geldıgı gıbı yapıyor
sızın kendı agzınızla soyledıgınız gıbı sıze ters gelıyorsa sız gormez ve yapmazsınız olur bıter....
Şu zamanda dert edinmemiz gereken o kadar çok şey varken
Tutup eltinizin bi davranısını dert edinmeniz sacma geldi banada dogrusu
tamam konu açarken size sorar...
kime ne yahu,ister kıl dönmesi hakkında bilgi için konu açar ister eltsi hakkında..
herkesin dert anlayışı farklıdır üstelik bu dert değil sadece anlam veremediği bir olay..
bizlerin nacizane fikirlerini önemsediği için açmış konuyu kızcağızın bi kıskançlığı eksikti
ordan başka biriside böyle bişey yazmış..pes yani..ilk aklınıza kıskançlıkmı geliyor?
kişi kendinden bilirmiş başkasını..
ha ordanmı karar verdiniz bunun dert olduğuna?
ben konun nerede açılmış olduğuna değilde içinde ne yazıldığığına bakarım öncelikle,
bu dert değil sadece konu sahibinin canını sıkan bir olay ve sadece kadınca fikirlerinizi almak istemiş..
neyse yaa çeşit çeşit insanlarız,aynı düşünmememz normal ama başkalarının konularına
saçma gibi laflar kullanmaya hakkınız olmadığını düşünüyorum..
İstediğim yorumu yapmakda özgürüm Burda hepbirlikde dertleşiyoruz amaçda bu zaten size ters geldiyse okumazsınız olur biter.
Bizim fikirlerimizi önemseyen insan bunu yazmaz!
Ana Sayfa>Hayatın İçinden>Bir derdim var : (>Eşi ve Eşinin Ailesi >Eltim hamileliğini gizliyor.
Konu bir derdim var baslıgı altında yazılmış bir şey lütfen bu bir dert degil diye çıkışmayın...
Ayrıca konu açarken bizlere sorsun demiyoruz düsüncelerimizi dile getiriyoruz...
Sorunlu bir tip belli zaten hem konu açıyor hem de istediğimi yazarım okuma bilmem ne diyor.Önce kendi problemlerini halledip sonra milletin derdini kendine dert edinsin
Nereye açsaydım konuyu başka fikriniz varsa söyleyin eşi ve eşinin ailesi bölümüne açtım olması gereken bölüme açtım. Konuyu nereye açtıgıma değil içeriğiyle ilgilenin. İnsan bi konu açıyo üstüne yükleniyosunuz düzgünce yorumunuzu yazın arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?