Eltim hamileliğini gizliyor.

Burda herkezin eski konularını araştırıpda cevap yazmaya kalkarsak ooooo işimiz var yanii eski konum olmasaydı nereye bakacakdın ne alakası var eski konularıma bakıyosun. Bir dönem eltimle aramda sıkıntı olmuştu onunla ilgili konum var tabii orayı okuyupda zaten bunun arası iyi değilmiş canım diye düşünürsün daha cevap yazarken baştan önyargılısın çünkü. Benim eltimle bi sorunum yok olmazda zaten.

Ben olsam Ben de yadırgardım valla ne yalan söyliim.. garip gelirdi.. Benim yengem de hamile elimiz sürekli göbüşünde.. hatta kafamı dayıyorum kıpraşmasını dinliyorum =)) yengem şimdi göbüşünü saklasaydı fena yadırgardım ayol.. Ben ilerde hamile kalırsam gerine gerine gezerim valla.. neyse, sen takma kaynananın göndemelerini.. sen tam tersini yaparsın.. gerçekten Böyle kocasının akrabalarına yaranmaya çalişan insanlardan hiç hoşlanmıyorum. neysen o ol.. komik geliyo Bana.. ama günahını da almayalım şimdi Belki utanıyodur.. sen daha iyi tanırsın, Belli ki sana hareketleri yapmacık gelmiş ki gıcık olmuşsun.. takma canım, sen ilerde kendin olursun.. kimsenin kafasındaki mükemmel gelin olmak zorunda değilsin walla..

Belkide kaynananız göbegini saklamasını ondan rica etmiştir
Oda kırmamak adına saklıyordur belkide kendisi öyle uygun görüyordur
Kimsenin içini bilemessiniz
Bize yanlış gelen bazılarına dogru gelebilir
Herkesin yasam tarzı farklıdır
Çok yadırgadıysanız, tuhafınıza gittiyse nedenini sorun
Böylece kafanızdaki soru isaretleri gitmiş olur

Son düzenleme:

Evt canım beni onlar büyütmedi sonuçda kaç yaşına gelmişim bu saatten sonra onların zihniyetine göre yaşamak zorunda değilim. Eltim çekingen biri değildir. Öyle olsaydı zaten bu kadar tuhafıma gitmezdi. Sırf onların zihniyetine göre davranıyor yaptıgı bu.

Tabiki günah degil, ayıp degil, utanılacak birsey degil ama o cekiniyor sanırım bu yüzden gizliyor.

Katiliyorum ustte yazilanlara ama belki utaniyordur yapacak birsey yok egitimden kaynaklanan birsey.

Beki nazardan korkuyordu yada baska bir nedenleri vardir bence uygun bir dilde ona yonelttin bu soruyu bence kafanizdaki soru isaretlerine en cok eltiniz cevap verir.

Bu arada ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin insaALLAH

kayınvalidem söylemiş olabilir zaten yüksek ihtimallede o söylemiştir kayınvalidemede kızıyorum zaten gelin aldılar diye satın aldılar sanki ..

kayınvalidem söylemiş olabilir zaten yüksek ihtimallede o söylemiştir kayınvalidemede kızıyorum zaten gelin aldılar diye satın aldılar sanki ..

Kimi insan emirlerden tavsiyelerden hoşlanmaz
Kimiside aksine insanlara itaat etmekten hoşlanır
Eltiniz demekki kayınvalidenizle arasını iyi tutmaya ,bir dedigini iki etmemeye çalışıyor...

eltınızın bu davranısını neden bu kadar dert edındınız anlamadım.
sızın hosunuza gıtmemıs tamam, hıc cevrenızde de gormemıs de olabılırsınız
ama demek kı daha gorup tecrube etmedıgınız cok seyler varmıs
vaktı zamanında buyukler boyle yapmıslarsa da kendılerınce bırseylerı gorup tecrube etmısler kı yapmıslar
kımse sıze hamıle kalınca karnını sakın gosterme demıyor
deseler de zaten umursamayacagınızı acık acık soyluyorsunuz
bu durumda ınsanların bakıs acılarını ya da sırf ıcınden boyle geldıgı ıcın yaptıgı seylerı sırf sız yadırgıyorsunuz dıye
"öyle saçma inançlarım yok benim " dıye sacmalık olarak nıtelendırmenız sızın de bır nevı sacmaladıgınızı gostermıyor mu?
velev kı kayınvalıdenız eltınızı uyarmıs olsa ve sırf bu sebeble yapıyor bıle olsa bu yıne eltınızın tercıhıdır
onun her konuda rahat ve modern olması bu yaptıgıyla tezatlık olusturmaz.
bence sızın kendınıze bıle ıtıraf edemedıgınız bır yaranız var eltınız ve kayınvalıdenızle alakalı
kayınvalıdenızden hıc hoslanmıor bıle olsanız sızın yapamayacagınızı soyledıgınız seyı onun demesıyle veya onsezısıyle yapan eltınızı ıcten ıce kıskanıyorsunuz

kaldı kı bu tamamen kendı ıstegı olabılecegı gıbı, kendı annesının ve ya esının de rıcası da olabılır
yanı sebebı ne olursa olsun ıcınden geldıgı gıbı yapıyor
sızın kendı agzınızla soyledıgınız gıbı sıze ters gelıyorsa sız gormez ve yapmazsınız olur bıter....
İstediğim yorumu yapmakda özgürüm Burda hepbirlikde dertleşiyoruz amaçda bu zaten size ters geldiyse okumazsınız olur biter.

Sorunlu bir tip belli zaten hem konu açıyor hem de istediğimi yazarım okuma bilmem ne diyor.Önce kendi problemlerini halledip sonra milletin derdini kendine dert edinsin

Son düzenleme:
Şu zamanda dert edinmemiz gereken o kadar çok şey varken
Tutup eltinizin bi davranısını dert edinmeniz sacma geldi banada dogrusu

tamam konu açarken size sorar...

kime ne yahu,ister kıl dönmesi hakkında bilgi için konu açar ister eltsi hakkında..

herkesin dert anlayışı farklıdır üstelik bu dert değil sadece anlam veremediği bir olay..

bizlerin nacizane fikirlerini önemsediği için açmış konuyu kızcağızın bi kıskançlığı eksikti

ordan başka biriside böyle bişey yazmış..pes yani..ilk aklınıza kıskançlıkmı geliyor?
kişi kendinden bilirmiş başkasını..

Şu zamanda dert edinmemiz gereken o kadar çok şey varken
Tutup eltinizin bi davranısını dert edinmeniz sacma geldi banada dogrusu

Ana Sayfa>Hayatın İçinden>Bir derdim var : (>Eşi ve Eşinin Ailesi >Eltim hamileliğini gizliyor.
Konu bir derdim var baslıgı altında yazılmış bir şey lütfen bu bir dert degil diye çıkışmayın...
Ayrıca konu açarken bizlere sorsun demiyoruz düsüncelerimizi dile getiriyoruz...

ha ordanmı karar verdiniz bunun dert olduğuna?

ben konun nerede açılmış olduğuna değilde içinde ne yazıldığığına bakarım öncelikle,
bu dert değil sadece konu sahibinin canını sıkan bir olay ve sadece kadınca fikirlerinizi almak istemiş..

neyse yaa çeşit çeşit insanlarız,aynı düşünmememz normal ama başkalarının konularına
saçma gibi laflar kullanmaya hakkınız olmadığını düşünüyorum..

Canım canımızı sıkan olayları zaten dert sorun diye adlandırıyoruz...
Tartısmak istemiyorum iyi günler...

Bizim fikirlerimizi önemseyen insan bunu yazmaz!

Arkadaşlarımın fikrini önemsemesem konu açmazdım. Ama fikirlerimi açıkça yazmaya tabikide özgürüm herkezde özgür ama bazen kırıcı mesajlar oluyo çok rahatsız olan arkadaşlar varsa okumasınlar dedim bu benim içinde geçerli başka bi konu açan arkadaşın konusu bana hitap etmez ise okumam olur biter gayet açık ne varki bunda alınıyorsunuz.

Nereye açsaydım konuyu başka fikriniz varsa söyleyin eşi ve eşinin ailesi bölümüne açtım olması gereken bölüme açtım. Konuyu nereye açtıgıma değil içeriğiyle ilgilenin. İnsan bi konu açıyo üstüne yükleniyosunuz düzgünce yorumunuzu yazın arkadaşım

arkadaşlar bence kesinlikle yadırgamamalısınız ,bizde de böyledir hamileyken karnımı abartmadan saklardım ,yani geniş yelek hırka falan giyerdim ,bizim yörelerde bu davranış kişinin hayalı,edepli ,büyüklerine saygılı ,olduğunu gösterir. örf ,adet, gelenek ,görenek, bunlar bir toplumu diğer toplumlardan ayıran en önemli özelliği ,kaybedilmemesi gereken yapı taşlarındandır ve ne olursa olsun saygı duymalı kimseyi kırmadan incitmeden yorum yapmalıyız.

Son düzenleme:
Sorunlu bir tip belli zaten hem konu açıyor hem de istediğimi yazarım okuma bilmem ne diyor.Önce kendi problemlerini halledip sonra milletin derdini kendine dert edinsin

Benimle bu şekilde konuşamazsın konuşmalarına dikkat et. Buraya her konu açan sorunlu o zaman size göre. Beğenmediysen okuma kardeşim. Bu kadar basit yani neyi irdeliyosun. Benim problemim yok çok şükür. Ama senin bakış açında bi anormallik var sen kendini gözden geçir bence.

Yazılmış ve verilmiş cevapları iyice okuyun lütfen
Bu sizin bir derdiniz degilmi evet derdiniz
Bi arkadas dert degil diyip duruyordu ona yazılmış bir cevaptı bu
Ben konuyu yanlış yere açmışşınız konunuzun yeri burası degil felan demedim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…