Yorum tam bir fiyasko hele son cümlesi ne yani bunu yapan herkes yobaz mı?
Bu zihniyetler bizi bölen ayrıştıran zaten.Hoş yorum değil yaptığınız kime ne kimseye karışmamayı öğrenin artık.
Gülben Ergen de göbeğini açtı poz verdi şimdi biri de kalkıp ona çirkin bir laf söylese hoş mu yani?
xxxxxxxxxx.
böyle yaparak yani karnını örtüyle örterek gizlemeye çalışarak daha çok dikkat çeker ki insan.bence hamilelik utanılacak birşey değil ama çekinen varsa da birşey diyemem.herkesin yapısı farklı sonuçta
Evet canım aynen öyle resmen kayınvalideme yaranmaya çalışıyor. Yoksa onun özünde böyle birşey asla yok buna eminim ve asla çekingen biri değildir. Böyle yaparak kendisinden sonrakileride zor durumda bırakmış oluyo. ,insanlar neden kendi oldugu gibi davranmıyo itirazım buna benim.
elbette yaranmak için,bu zamanda kimin özünde olur böyle şeyler diyecektim ki
yorumlara baktım özünde hamileliğinden utanabileceklerde varmış
haklısın ilerisi için seni zor durumda bırakmış oluyor ama
sen bildiğin gibi davran,eşin en büyük destekçin..gidip karnımızı gözlerine sokmayacağız tabi
ama hamilelikte hamile gibi yaşanmalı,ona göre kıyafetler giyilmeli..
hele tişörtler varya böyle resimli yumurtadan civciv çıkıyor falan,bence hamilelere çok yakışıyor:)
bu güzellikleride yaşa sen..eltin yaşayamadığına yansın
sizler her nekadar ailenin küçükleride olsanız,k.valide yada k.babanıza öğreteceğiniz şeyler olmalı..
sonuçta yeni nesil gelinlersiniz..bence sen onlara zamanın değiştiğini çok tatlı bir dille anlatabilirsin..
Tabiki canım bende seninle aynı düşünüyorum hamile kıyafetleri var zaten giy geç hanım hanım otur köşede. Ben şimdi hamile kalsam eğerki ben oraya gittiğimde beni yadırgarlarsa ben gitmek istemem açıkçası içimden gelmez çünkü gitsembile o şekilde kasarım kendimi rahat edemedikten sonra ne anlamı var öyle değil mi? Sonrada lafa gelince bizde senin annen babanız kendi evinde nasılsan burdada öyle ol diyorlar öyleyse madem o zaman yadırgamayacaksın yadırgıyosanda benden kendi evimde oldugum gibi olmamı bekleme diye düşünürüm haliyle.
Eltinizi bu şekilde eleştirmeniz ne kadar yanlış. Kayınvalidesine yaranmak için yapıyor olabilir. İçinden öyle geldiği için yapıyor olabilir. Gelenek diye yapıyor olabilir. Her ne ise. Bu şekilde yanlış bir davranış gibi görmek ve hatta böyle düşüneneleri yobazlıkla suçlamak çok yanlış. Asıl yobazlık bana göre başkalarının yaşayışını (size zararı yoksa eğer) yanlış diyip küçümsemektir. Bunun kötülüğü nerede anlamadım... Siz de hamile kaldığınızda istediğiniz gibi davranrsınız. Kimseye hesap vermek zorunda da değilsiniz. Sizin davranışınız da birilerine yanlış gelebilir. Önemli olan insanların düşüncelerine yaşayışına saygı duymak. Mesela ben babamın yanında bacak bacak üstüne atmam. Ama benim arkadaşım babasının kucağına bile oturur bu yaşta. Onun gibi bir durum buda. Bunda eleştirecek yada yadırganacak birşey yok yani.
hıımmmm burası buram burammm kıskançlık kokuyoherkez neresini açıp neresini kapatacağına kendisi karar verebilir bu kimseyi ilgilendirmez sen kapatmazsın zaten belirtmişsin bir güzel göğsümü gere gere gezerim felan diye eminim sen karnını açıp dolaşsan bile eltini değil buraya konu açacak durup düşünecek kadar bile ilgilendirmez
çok haklısın ,madem kendini rahat hisset diyorlar,ee sende normalde nasılsan öyle hareket edicen..
bilmiyorum ya ..ben henüz anneliği tatmadım ama çok kutsal bir duygu olduğunu düşünüyorum..
hatta bu duyguyu yaşamadan gidersem gözüm açık giderim
bir insana can veriyorsunuz ve Allaha şükür onu taşıma ve büyütme şansı kadınlara verilmiş..
gururla taşımak lazım ki..doğduğunda da gurur duyalım eserimizle..
ya birde bi arkadaşın yorumu vardı koptum
hamileliiğini gizleyen çocuk doğunca onuda gizlesin diye..
süper bir yorumdu,tebriklerr...
Konuya ne kadar yanlış bakıyosunuz asla kıskanmıyorum neden kıskanayımki ne alakası var ben yaptıgı hareketi doğru bulmadıgımı söylüyorum kıskanmak gibi bir şey sözkonusu olamaz Allah hayırlısıyla sağlıklı bebeğini büyütmek nasip etsin. Ben yapılan davranışı konuşuyorum tespitiniz YANLIŞŞŞ !!!
eski konularına şöyle bir gözattım canım
sanırım eltinle aran iyi değil, bu yüzden onun yaptığı çoğu şey sana terz yada yanlış gelebilir belki
sen yüzük konusunda bir konu açmışsın;
hani kendi nişan yüzüğünü bir arkadaşın öylesine bakmış takmış parmağına diye
uğursuzlukmudur felan gibi şeyler yazılmıştı çok okumadım
şöyle bir düşünsene sen bu yüzük olayı da herkese göre değişebilen bir durum canım,
belki birçok insana görede bu durum biraz saçma gelebilir.
senin eltinde ters gördüğün bir davranış olabilir...
belkide senin birçok davranışında ona göre yanlış olamazmı
hepimizin çeşitli alışkanlıkları, tuhaf davranışları, inançları,davranışları olabilir insanız hepimiz.
bence sende çok takılma böyle şeylere
tesbitim bana göre doğru cicim en azından sözlerinle bana hissettirdiğin bu yaaa anlamadığım karnını kapatıyomuş ya eltin sanane inşallah rabbim sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder de böyle boş şeylerle uğraşmazsın öpüyoruuuuum seniiiiiiiiiiiiiii
Canım takılmak değil burda paylaşıp diğer arkadaşların görüşlerini merak ettim. Eltimle aramda bi sorun yok. Eski konulara bakılıpda değerlendirme olayına çok kızıyorum gerçekten eski konularımla bi ilgisi yok bunun. Buraya bi konu açtım sadece bu konuya yönelik cevaplar yazılması gerekir ve dogru olanda bu.
Canım takılmak değil burda paylaşıp diğer arkadaşların görüşlerini merak ettim. Eltimle aramda bi sorun yok. Eski konulara bakılıpda değerlendirme olayına çok kızıyorum gerçekten eski konularımla bi ilgisi yok bunun. Buraya bi konu açtım sadece bu konuya yönelik cevaplar yazılması gerekir ve dogru olanda bu.
sevdemm boşver hayatım..sen kafana takılan birşeyi yazmışsın ama fikri olanda olmayanda yazıyor..
senin bilmem nezaman açtığın konuları açıp araştırmalar nekadar da boş işler..
eğer sen istesen zaten geçmişte yaşadıklarını burda özet geçerdin..
arkadaşımızın sadece bu konuyla ilgili yoruma ihtiyacı var,
sevdemm ,eltinin hamileliğini gizlemeye çalışması yobazlıktan ziyade ARTİSLİKTİR:)
ha bi insanın geçekten içinden hamileliğinden utanıp saklaması ise YOBAZLIKtan başka bişey değildir..
Yobazlık değil diyenler gidip bi yobazlığın kelime anlamını araştırsınlar..
illa dini boyutta düşünmeyin o bile yobazlıktır....
YOBAZLIK: bir düşünceye, bir inanca aşırı ölçüde bağlı olan (kimse).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?