Eltim kendisine yalvarmami istiyo heralde

A_a_h

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.327
778
43
Merhaba arkadaslar

Oncelikle ben pazartesi gunleri evdeyim bos gunum yani. Eltim iki aydir her pazartesi senin yanina gelicez oturmaya diyo. Bi kac kez dedi buyrun gelin ben genelde her pazartesi evdeyim disari pek cikmam doktorluk falan i isim olmadigi surece dedim.

Tam iki ay gecti biz kac kez onlara gittik esim abisi sonucta haftata bi kez gidiyo normal olarak. Her gittigimde sana gelicez diyo ve bende her seferinde buyrun gelin dedim.
Hatta sabah kahvaltiya gelin kuru kuru cay olmaz dedim. Sozde bugun gelicekti gorumcemle birlikte.

Bekledim gelen giden yok.

Az once esim abisine bi emanet vermeye gitmis orda desim size gelcektik bugun karin bi telefon edipte cagirmadi bizi desim. Kusmus kendi kendine.

Esimin haberi yok tabi ha oylemi biz daha gorusmedik bisey demedi demis.

Benim anlamadigim kapimdan hic bi sekilde gecmezler. Biz gidersek gorusuruz ini hafta gecse gitmedik diye trip atarlar.

Bana gelicez diyo buyrun diyorum daha neyin davetini bekliyo ben bu kadini gercekten anlamiyorum bazen safa yatiyo ama icinden ne planlar geciriyo merak ediyorum.

Yani buyrun gelin dedikten sonra bidahami aramam gerekiyo yoksa kahvaltiya gelin demem yetmedimi onu anlamis degilim.

Ben bazen birinci derece akraba olmayan ve açıkçası çok da misafir etmeye hevesli olmadığım insanları geçiştirmek için, buyrun falan diyorum ayıp olmasın diye. Ama gün, saat vermiyorum. Öyle havada kalıyor biraz. Belki sizin de yanlış anlaşılma olmuştur. Bir kere daha kesin şekilde davet edin, gelmiyorlarsa bi daha hiç söylemeyin

Davetiye bekledi galiba eltin

Boşver,çok da gelesi yokmus,bahane bunu bulmuş

Bazı insanlar buna bende dağılım tam oralak plan yapıldıysa ayıp etmişler ama lafin gelişi buyrun gelin demissen gelmemesi normal bende ortaya laf söylendiğinde bire bir cagirmadikca gününü söylemedikce gitmek istemem açıkçası

Iki aydir her pazartesi icin dedim farketmez nasil olsa evdeyim gelin dedim. Ama herseferinde ya gorumcemin isi cikmis gelmemisler yada kendisinkn. Ama gecen hafta pazar dedim haftaya pazrtesi gelin kahvaltiya diye daha ne denirki.

eger herhangi bi pazartesi buyrun gelin dediyseniz eltiniz hakli. cunku "size gelmek istiyoruz" diyene usulen de "her zaman beklerim buyrun gelin" denir.

ozellikle bugun icin cagirdiysaniz siz haklisiniz, onlar ayip etmis.
Onceleri her pazartesi olur demistim ama gecen hafta bu pazartesi kesin kahvaltiya bekliyorum demistim. Yani tekrardan aramami istiyo

Ayy benimde başıma geldi bugün eve beklerim dedim bi iki kere laf arasında .bugün trip atmış arkadaş gün vermedin ki diye bak işine istediğin zaman geleydin dedim .

Onceleri her pazartesi olur demistim ama gecen hafta bu pazartesi kesin kahvaltiya bekliyorum demistim. Yani tekrardan aramami istiyo
eger eltinizle araniz bunun disinda iyiyse ki gidip geldiginize gore iyi oldugunu dusundum. bi onceki aksam bi msj atabilirsiniz bundan sonra yarin bekliyorum ona gore falan diye. 8 gun onceden haber verilince belki cekindi belki ses cikmayinca cidden unuttu belki de sizin unuttugunuzu dusundu.

bunlarin hepsini aranizin iyi oldugunu varsayarak soyluyorum.

Acikcasi ben kendisine bayilmadigim icin gelmesini istemiyorum pek dedi kodudan kafam sisiyo anca. Sana gelicez bi gun dediler bende pazartesi gelin dedim tekrar gelin diye aramama gerek yok cunki onlar bize gelin dediklerinde bizi tekrardan arayan olmuyo

Ayy benimde başıma geldi bugün eve beklerim dedim bi iki kere laf arasında .bugün trip atmış arkadaş gün vermedin ki diye bak işine istediğin zaman geleydin dedim .
Zaten bi gunum var her pazartesi olur bana demistim gelirse gelsin. Aman bi daha gelicez derse randevul var diycem kendini naza cekiyo

Bi tartismamiz yok ama hareketleri bana uymuyo karakteri hic bi sekilde sempatin degil samimiyetsiz sacma sapan sakalar yapiyo bazen rencide edebilecek kelimeler kullaniyo farkina varmadan

Iki aydir her pazartesi icin dedim farketmez nasil olsa evdeyim gelin dedim. Ama herseferinde ya gorumcemin isi cikmis gelmemisler yada kendisinkn. Ama gecen hafta pazar dedim haftaya pazrtesi gelin kahvaltiya diye daha ne denirki.
Bugün için çağırmışsınız başka neden arayacaktınız ki bir daha söylerse açık açık söyleyin her hafta çağırıyorum gelmiyorsunuz diye bundan sonrada ben müsait değilim 2 ay gelmenizi bekledim ama artık işlerim var deyin.

Bu konuda haklısın canım gün koyulmuş sonuçta

Üzerinden bir hafta geçmiş unutmuşsunuzdur çat kapı olmasın diye gelmemiş hatırlatsaydiniz keşke bir gece önceden

Bi gün önceden falan yazsaydınız bekliyorum diye daha iyi olurdu,
Emin olamamışlar ki gelmemişler,
Sizde akşama kadar yine arayıp niye gelmediniz dememişsiniz.

Zaten diycem gelicekseniz gelin artik iki debir savsaliyosunuz diye

Bi gün önceden falan yazsaydınız bekliyorum diye daha iyi olurdu,
Emin olamamışlar ki gelmemişler,
Sizde akşama kadar yine arayıp niye gelmediniz dememişsiniz.
Biz onlara giderken bizi ne arayan olur nede yazan. Normal olarak bende yapmiyorum

buyrum beklerım demek gecıstırmektır
sabah kahvaltıya gelın evden cıkmadan haber edın cayı koyayım taze taze deseydınız bu durumla karsılasmazdınız

kesin bır yanıt beklemıs buyrum beklerım demıssınız oda sabah arayıp gelıyorsunuz degılmı kahvaltıyı hazırlıyorum demenızı beklemıstır hep buyrun dedıgınız ıcın emın olamamıstır

bence arayın yanlıs anlasılma oldu sanırım beklerım dedıgım ıcın gelıceksınız sandım sız gerı donmeyınce bende ısınız cıktı sandım haftaya kesın beklıyorum yıne haberlesırız deyın

boyle seyler ıcın aranız acılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…