Eltim kendisine yalvarmami istiyo heralde

Canim sen gelmelerini istemiyorsun bunu da onlara hissettiriyorsun.yani bir hafta oncesinden buyrun gelin diyorsun.ama pzartesiden bir gun once mesaj atip 'yarin geliyor musunuz'diye hatirlatman lazm.ama sen mesaj da atmamissin.onlar da bundn dolayi hissetmis gonulsuz oldgnu.tamam pek hoslanmayablrsn onlardan ama bir gun de olsa agirla onlari.madem gelmek istiyorlar bir gun de misafr et

Normalde bazen bi toplaniliyo bi araya geliniyo ve ben iki hafta olsun bi hzfta onceden olsun bana dediklerinde tekrardan bana yazan yada arayan olmuyo sonucta randevulasmisiz. Bide onu cay koydum fln diye ustune dusersem bidaha kesinlikle elinden kurtulamam yapiskan kendisi.
Bide esime sikayetlenme tarzinda soylemis esimde boyle konularda titizdir tartisicagmizi dusunerek bunu soyledi ondanda eminim.

Evet işin özeti bu katılıyorum size.

Tamam ama ben onlara gidicem zamanda bi hafta onceden ayarliyoruz tekrar bana yazan eden olmuyo ben oyle bisey beklemem bile.

Valla 8 gun onceden biriyle randevulassam sonra ondan hic ses seda cikmasa, ben de gitmem açıkçası.
Evime gelecek kisiye teyit amacli kacta gelirsin diye kesin sorarim ki yanlis anlasilma olmasin. Bence hatalisiniz. Karsilikli tarzınız buymus ama. O yuzden bilemedim. Degisik geldi iki tarafli da yaptığınız.

onyargılı olmayın bence

eger bukadar yapıskansa rahatsızsanız gorusmek ıstemıyorsanız ozaman buyrum beklerım demeyın. dersenız gelmek ısterler kımseyı o duruma sokmayın

musaıt olunca haberlesırız kısmet dersınız

buyrun beklerım demek gelın demektır yarım agız davet etmektır
kahvaltıya gelın demıssınız sonra ses seda cıkmamıs aranızda samımıyet olmadıgından oncesınde aramanızı beklemıstır bu cok normal bende cagırdıgım kısıyı ogun veya bı gun oncesı ararım evden cıkarken haber edın cayın altını yakıcam derım. bu bır aksılık yok beklıyorum sızı demektır kıbarca.

kımse esınızle tartısın dıye boyle bırsey yapmaz karsılasınca soylemıstır bunda bırsey yok

Yani siz biraz havada bırakmışsınız gibi geldi bana. İlk kez olsa neyse derim de ikinci kez aynı şey olmuş demek ki sizin aramanızı bekliyorlar.

Demesem ayip olur. Kendi kendini davet ettiriyo zaten bende bari kahvaltiya gelin dedim daha ne yapim. Bidahaki gorustugumuzde ne diycek merak ediyorum.

Yasadim oyuzden biliyorum. Bana ayri esime ayri oynayip cok kavgalarimiz oldu o yuzden cok itici buluyorum.

Aslinda sirf bu yuzden gorusmek samimi olmak istemiyorum, ama misafir gelenede gelme demem

gelme denmez belki ama her hafta gitmeyebilirsiniz mesela.

siz gidiyorsaniz onun da gelmesi gelmek istemesi normal.

gelme denmez belki ama her hafta gitmeyebilirsiniz mesela.

siz gidiyorsaniz onun da gelmesi gelmek istemesi normal.
Gitmeyince her yerde laf ediyolar x ler bize gelmiyo yuzlerini gormuyoz vs. Zaten evlendigimde ilk aylar surekli biz gidiyoduk tamam buyukler dedim. Ama sonra baktim ne evimin onunden gecen oldu, ne hamileligimde soran oldu, dogumdan sonra kapimi calip nasilsin diyen oldu. Bende gelmeyene gule gule dedim zamaninda. Simdide iste boyle insan doluyo kendi kendine sogukluk oluyo icimde. Kendimde gitmek istemiyorum hic bizaman esim var arada sonucta ailesi.

madem esinizin ailesi diye boyle dusunuyosunuz. ayda bi iki kere onlarin icine sinecegi gibi ( ki bence dogrusu boyledir zaten.iki tarafin da tarzi tuhaf:) ) davet eder agirlarsiniz.olur biter. dert edilecek bisey degil.

sızde de var hata kusura bakmayın
sız gıdıp gelmesını ıstememek olmaz
sırf laf soyler dıye gıtmek de olmaz

bu nasıl iş ben anlamadım bır ınsanla ya gorusursunuz ya gorusmezsınız hıc samımı bır durum degıl hem gunahınız kadar sevmıyorsunuz hem gıdıyorsunuz hemde gelmesını ıstemıyorsunuz gelmek ıstedıgınde de kendı kendını davet ettırıyor ne dıyım dıyorsunuz

herseyı gecın kendınız ıcın durust olun ya hayatınızda olmasını ıstemedıgınız kısılerı adilce hayatınızdan cıkarın ya da esımın hatrı buyuktur deyıp onun hatrı ıcın akrabacılık oynayın ozaman nasıl gıdıyorsanız paşalar gıbı de davet edeceksınız

sız nasıl ona meraklı degılsenız oda sıze meraklı degıldır oda esının hatırı ıcın gorusuyordur belkı degıl mı ?
o dıyor mu kendını davet ettırıyor gelme dıyemıyorum dıye kımse sılah zoruyla goturmuyor ona sonucta sızı

Ben asla istenmedigim yere gitmem. Ben sahsen karakterini sevmedigim icin gorusmek istemiyorum. Bizi oturma niyetiyle cagiriyo ya esime dolaplarini kurduruyo ya perde taktiriyo ya baska bisey yaptiriyo.

Hayatta en sevmedigim sey baska insanlari kullanmaktir. Herkes huyunu biliyo ve herkesi kullanmayi cok seviyo.

Simdi burda onun karakterini tartismiycam. Ama ona gitmemizi istiyo cunki her gittigimizde bi isi halloluyo.

Iki yil olucak evleneli bi kez bile size gelicem demedim kendisi davet etti yani kendini davet ettiriyo diyemez.

Ayrica esim icin tabikide katlanirim. Yengesini sevmeyebilirim ama abisini seviyorum sohbetinide seviyorum, ben onun esiyle kotu olsam sevmedigimi belli etsem ister istemez esimle arasi acilicak. Iki kardes kimseleri yok baska dedigim gibi ESIM ICIN KATLANIRIM.

Siz oraya her gittiğinzde o arayıp çağırdı die mi gidiyorsunuz . Bu çok önemli. Eğer aramıyorlarsa söyle.
Arıyorlarsa bile Çok saçma böyle bşeyi dile getirmeleri. Bnce çağırmada gitmede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…