Ya o onların ayıbı,Biz onlara giderken bizi ne arayan olur nede yazan. Normal olarak bende yapmiyorum
Normalde bazen bi toplaniliyo bi araya geliniyo ve ben iki hafta olsun bi hzfta onceden olsun bana dediklerinde tekrardan bana yazan yada arayan olmuyo sonucta randevulasmisiz. Bide onu cay koydum fln diye ustune dusersem bidaha kesinlikle elinden kurtulamam yapiskan kendisi.buyrum beklerım demek gecıstırmektır
sabah kahvaltıya gelın evden cıkmadan haber edın cayı koyayım taze taze deseydınız bu durumla karsılasmazdınız
kesin bır yanıt beklemıs buyrum beklerım demıssınız oda sabah arayıp gelıyorsunuz degılmı kahvaltıyı hazırlıyorum demenızı beklemıstır hep buyrun dedıgınız ıcın emın olamamıstır
bence arayın yanlıs anlasılma oldu sanırım beklerım dedıgım ıcın gelıceksınız sandım sız gerı donmeyınce bende ısınız cıktı sandım haftaya kesın beklıyorum yıne haberlesırız deyın
boyle seyler ıcın aranız acılmasın
Evet işin özeti bu katılıyorum size.Canim sen gelmelerini istemiyorsun bunu da onlara hissettiriyorsun.yani bir hafta oncesinden buyrun gelin diyorsun.ama pzartesiden bir gun once mesaj atip 'yarin geliyor musunuz'diye hatirlatman lazm.ama sen mesaj da atmamissin.onlar da bundn dolayi hissetmis gonulsuz oldgnu.tamam pek hoslanmayablrsn onlardan ama bir gun de olsa agirla onlari.madem gelmek istiyorlar bir gun de misafr et
Tamam ama ben onlara gidicem zamanda bi hafta onceden ayarliyoruz tekrar bana yazan eden olmuyo ben oyle bisey beklemem bile.Canim sen gelmelerini istemiyorsun bunu da onlara hissettiriyorsun.yani bir hafta oncesinden buyrun gelin diyorsun.ama pzartesiden bir gun once mesaj atip 'yarin geliyor musunuz'diye hatirlatman lazm.ama sen mesaj da atmamissin.onlar da bundn dolayi hissetmis gonulsuz oldgnu.tamam pek hoslanmayablrsn onlardan ama bir gun de olsa agirla onlari.madem gelmek istiyorlar bir gun de misafr et
onyargılı olmayın benceNormalde bazen bi toplaniliyo bi araya geliniyo ve ben iki hafta olsun bi hzfta onceden olsun bana dediklerinde tekrardan bana yazan yada arayan olmuyo sonucta randevulasmisiz. Bide onu cay koydum fln diye ustune dusersem bidaha kesinlikle elinden kurtulamam yapiskan kendisi.
Bide esime sikayetlenme tarzinda soylemis esimde boyle konularda titizdir tartisicagmizi dusunerek bunu soyledi ondanda eminim.
Dünden arayıp "yarın sabah geliyorsunuz değil mi ?" demen gerekirdi.Onceleri her pazartesi olur demistim ama gecen hafta bu pazartesi kesin kahvaltiya bekliyorum demistim. Yani tekrardan aramami istiyo
Sende gitme madem. Giderken iyiydiBiz onlara giderken bizi ne arayan olur nede yazan. Normal olarak bende yapmiyorum
Valla yakam bi biraksalar yillaaaarca yuzlerini bile gormek istemem, esime kusuyolar onun icin katlaniyorum. Insan sevdigi icin cig tavuk yer derler haniSende gitme madem. Giderken iyiydi
Demesem ayip olur. Kendi kendini davet ettiriyo zaten bende bari kahvaltiya gelin dedim daha ne yapim. Bidahaki gorustugumuzde ne diycek merak ediyorum.onyargılı olmayın bence
eger bukadar yapıskansa rahatsızsanız gorusmek ıstemıyorsanız ozaman buyrum beklerım demeyın. dersenız gelmek ısterler kımseyı o duruma sokmayın
musaıt olunca haberlesırız kısmet dersınız
buyrun beklerım demek gelın demektır yarım agız davet etmektır
kahvaltıya gelın demıssınız sonra ses seda cıkmamıs aranızda samımıyet olmadıgından oncesınde aramanızı beklemıstır bu cok normal bende cagırdıgım kısıyı ogun veya bı gun oncesı ararım evden cıkarken haber edın cayın altını yakıcam derım. bu bır aksılık yok beklıyorum sızı demektır kıbarca.
kımse esınızle tartısın dıye boyle bırsey yapmaz karsılasınca soylemıstır bunda bırsey yok
gelme denmez belki ama her hafta gitmeyebilirsiniz mesela.Demesem ayip olur. Kendi kendini davet ettiriyo zaten bende bari kahvaltiya gelin dedim daha ne yapim. Bidahaki gorustugumuzde ne diycek merak ediyorum.
Yasadim oyuzden biliyorum. Bana ayri esime ayri oynayip cok kavgalarimiz oldu o yuzden cok itici buluyorum.
Aslinda sirf bu yuzden gorusmek samimi olmak istemiyorum, ama misafir gelenede gelme demem
Gitmeyince her yerde laf ediyolar x ler bize gelmiyo yuzlerini gormuyoz vs. Zaten evlendigimde ilk aylar surekli biz gidiyoduk tamam buyukler dedim. Ama sonra baktim ne evimin onunden gecen oldu, ne hamileligimde soran oldu, dogumdan sonra kapimi calip nasilsin diyen oldu. Bende gelmeyene gule gule dedim zamaninda. Simdide iste boyle insan doluyo kendi kendine sogukluk oluyo icimde. Kendimde gitmek istemiyorum hic bizaman esim var arada sonucta ailesi.gelme denmez belki ama her hafta gitmeyebilirsiniz mesela.
siz gidiyorsaniz onun da gelmesi gelmek istemesi normal.
madem esinizin ailesi diye boyle dusunuyosunuz. ayda bi iki kere onlarin icine sinecegi gibi ( ki bence dogrusu boyledir zaten.iki tarafin da tarzi tuhaf:) ) davet eder agirlarsiniz.olur biter. dert edilecek bisey degil.Gitmeyince her yerde laf ediyolar x ler bize gelmiyo yuzlerini gormuyoz vs. Zaten evlendigimde ilk aylar surekli biz gidiyoduk tamam buyukler dedim. Ama sonra baktim ne evimin onunden gecen oldu, ne hamileligimde soran oldu, dogumdan sonra kapimi calip nasilsin diyen oldu. Bende gelmeyene gule gule dedim zamaninda. Simdide iste boyle insan doluyo kendi kendine sogukluk oluyo icimde. Kendimde gitmek istemiyorum hic bizaman esim var arada sonucta ailesi.
sızde de var hata kusura bakmayınDemesem ayip olur. Kendi kendini davet ettiriyo zaten bende bari kahvaltiya gelin dedim daha ne yapim. Bidahaki gorustugumuzde ne diycek merak ediyorum.
Yasadim oyuzden biliyorum. Bana ayri esime ayri oynayip cok kavgalarimiz oldu o yuzden cok itici buluyorum.
Aslinda sirf bu yuzden gorusmek samimi olmak istemiyorum, ama misafir gelenede gelme demem
Ben asla istenmedigim yere gitmem. Ben sahsen karakterini sevmedigim icin gorusmek istemiyorum. Bizi oturma niyetiyle cagiriyo ya esime dolaplarini kurduruyo ya perde taktiriyo ya baska bisey yaptiriyo.sızde de var hata kusura bakmayın
sız gıdıp gelmesını ıstememek olmaz
sırf laf soyler dıye gıtmek de olmaz
bu nasıl iş ben anlamadım bır ınsanla ya gorusursunuz ya gorusmezsınız hıc samımı bır durum degıl hem gunahınız kadar sevmıyorsunuz hem gıdıyorsunuz hemde gelmesını ıstemıyorsunuz gelmek ıstedıgınde de kendı kendını davet ettırıyor ne dıyım dıyorsunuz
herseyı gecın kendınız ıcın durust olun ya hayatınızda olmasını ıstemedıgınız kısılerı adilce hayatınızdan cıkarın ya da esımın hatrı buyuktur deyıp onun hatrı ıcın akrabacılık oynayın ozaman nasıl gıdıyorsanız paşalar gıbı de davet edeceksınız
sız nasıl ona meraklı degılsenız oda sıze meraklı degıldır oda esının hatırı ıcın gorusuyordur belkı degıl mı ?
o dıyor mu kendını davet ettırıyor gelme dıyemıyorum dıye kımse sılah zoruyla goturmuyor ona sonucta sızı
Siz oraya her gittiğinzde o arayıp çağırdı die mi gidiyorsunuz . Bu çok önemli. Eğer aramıyorlarsa söyle.
Arıyorlarsa bile Çok saçma böyle bşeyi dile getirmeleri. Bnce çağırmada gitmede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?