Eltim kendisine yalvarmami istiyo heralde

Siz oraya her gittiğinzde o arayıp çağırdı die mi gidiyorsunuz . Bu çok önemli. Eğer aramıyorlarsa söyle.
Arıyorlarsa bile Çok saçma böyle bşeyi dile getirmeleri. Bnce çağırmada gitmede.
Hayir bizide kimse aramiyoki. Gitmek istemiyorum zaten bundan sonrada kirk yilda bi giderim

siz niye her hafta oraya gidiyosunuz. her hafta gitcek kadar kadar samimiyseniz. özel olarak tekrar tekrar söylemeye gerek yok

siz niye her hafta oraya gidiyosunuz. her hafta gitcek kadar kadar samimiyseniz. özel olarak tekrar tekrar söylemeye gerek yok
Biz haftada iki haftada bir gidiyoruz hani misafirlik amacli degil illaki bi abisinin halini hatrini sorucaz yani kendileri daha fazla gitmemizi bekliyolar ama okadar ic ice olmak istemiyoruz biz.

Haksizsin tabiki davetiye hazirlamaliydin
Bu güzel pazartesi günümün sendromunu arttirmaniz dileğiyle sizleri evimde agırlamaktan onur , gurur hatta ve hatta minnet duyacağim sevgili eliticiğimm
Elti evine saat 10.00 da gelin almaya gidilecektir

1hafta onceden sozlesildiyse 1gun once aranir teyit icin yada ayni gun. Ben hakli buldum.

Deli kuyuya taş atar, kırk akıllı çıkartamaz hesabı olmuş sizinkisi.
Boşverin gitsin.

Bence, örneğin pazartesi sabahı kahvaltıya çağırdıysanız, pazar günü yada akşamı bir arayıp, mesaj atıp,yarın sabah mutlaka bekliyorum demeniz gerekirdi tekrardan. Buyrun gelin demek , havada kalıyor biraz.

sen buyrun gelin diyorsun. bunun üstüne bizi istemiyor derse dedikodu yaparsa oha derim.

bu mesajı okuduktan sonra çokta aramana gerek yok artık
elti pislik yapmak peşinde ,

görüdüğün yerde ondan önce sen baskın çıkacakısn hem gelecez deyip gelmiyorsunuz bir sürü hazırlık yapmıştım herşey kaldı madem gelemeyecektınız bir haber verseydınız de,

Bende oyle demeyi planliyorum

Bence sizin özel bir hazırlık yapıp çağırmanızı bekliyor bak hazırlık yaptım mutlaka gel deyin koşa koşa gelir.

Bence sizin özel bir hazırlık yapıp çağırmanızı bekliyor bak hazırlık yaptım mutlaka gel deyin koşa koşa gelir.
Evet onu bekliyo zaten gelirse gelir yoksa kendi bilir ona yalvaricak degilim sonucta

Evet onu bekliyo zaten gelirse gelir yoksa kendi bilir ona yalvaricak degilim sonucta
O kadar dedim birgün birşeyler yapıp çağırmadım demesin.Mantı yapıp davet edin bence benim favori yemeğimdir ne çorbaya gerek var ne başka birşeye mantı salata tatlı bitti gitti.

O kadar dedim birgün birşeyler yapıp çağırmadım demesin.Mantı yapıp davet edin bence benim favori yemeğimdir ne çorbaya gerek var ne başka birşeye mantı salata tatlı bitti gitti.
Kendisi kahvalti hastasi oldugu icin kahvaltiya cagirmistim sansini kaybetti :)

Kendisi kahvalti hastasi oldugu icin kahvaltiya cagirmistim sansini kaybetti :)
Siz gidip evinde yiyip içiyorsanız ayıp olur ama inanın böyle şeyleri hesap eden insanlar var.

Birini davet edecegim zaman mutlaka gun veririm ben. Mesela "haftaya pazartesi kahvaltiya bekliyorum" derim ben. Yani kesin bir dille davet olmayinca belki o yuzdrn kirilmis olabilir

Birini davet edecegim zaman mutlaka gun veririm ben. Mesela "haftaya pazartesi kahvaltiya bekliyorum" derim ben. Yani kesin bir dille davet olmayinca belki o yuzdrn kirilmis olabilir
Evet bende kesin dedim haftaya pazartesi kahvaltiya gelin diye, onceki dediklerim her pazartesiye gecerliydi orasi dogru ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…