Hayir bizide kimse aramiyoki. Gitmek istemiyorum zaten bundan sonrada kirk yilda bi giderimSiz oraya her gittiğinzde o arayıp çağırdı die mi gidiyorsunuz . Bu çok önemli. Eğer aramıyorlarsa söyle.
Arıyorlarsa bile Çok saçma böyle bşeyi dile getirmeleri. Bnce çağırmada gitmede.
Biz haftada iki haftada bir gidiyoruz hani misafirlik amacli degil illaki bi abisinin halini hatrini sorucaz yani kendileri daha fazla gitmemizi bekliyolar ama okadar ic ice olmak istemiyoruz biz.siz niye her hafta oraya gidiyosunuz. her hafta gitcek kadar kadar samimiyseniz. özel olarak tekrar tekrar söylemeye gerek yok
Haksizsin tabiki davetiye hazirlamaliydin
Bu güzel pazartesi günümün sendromunu arttirmaniz dileğiyle sizleri evimde agırlamaktan onur , gurur hatta ve hatta minnet duyacağim sevgili eliticiğimm
Elti evine saat 10.00 da gelin almaya gidilecektir
Acikcasi ben kendisine bayilmadigim icin gelmesini istemiyorum pek dedi kodudan kafam sisiyo anca. Sana gelicez bi gun dediler bende pazartesi gelin dedim tekrar gelin diye aramama gerek yok cunki onlar bize gelin dediklerinde bizi tekrardan arayan olmuyo
Bende oyle demeyi planliyorumbu mesajı okuduktan sonra çokta aramana gerek yok artık
elti pislik yapmak peşinde ,
görüdüğün yerde ondan önce sen baskın çıkacakısn hem gelecez deyip gelmiyorsunuz bir sürü hazırlık yapmıştım herşey kaldı madem gelemeyecektınız bir haber verseydınız de,
Bence sizin özel bir hazırlık yapıp çağırmanızı bekliyor bak hazırlık yaptım mutlaka gel deyin koşa koşa gelir.Merhaba arkadaslar
Oncelikle ben pazartesi gunleri evdeyim bos gunum yani. Eltim iki aydir her pazartesi senin yanina gelicez oturmaya diyo. Bi kac kez dedi buyrun gelin ben genelde her pazartesi evdeyim disari pek cikmam doktorluk falan i isim olmadigi surece dedim.
Tam iki ay gecti biz kac kez onlara gittik esim abisi sonucta haftata bi kez gidiyo normal olarak. Her gittigimde sana gelicez diyo ve bende her seferinde buyrun gelin dedim.
Hatta sabah kahvaltiya gelin kuru kuru cay olmaz dedim. Sozde bugun gelicekti gorumcemle birlikte.
Bekledim gelen giden yok.
Az once esim abisine bi emanet vermeye gitmis orda desim size gelcektik bugun karin bi telefon edipte cagirmadi bizi desim. Kusmus kendi kendine.
Esimin haberi yok tabi ha oylemi biz daha gorusmedik bisey demedi demis.
Benim anlamadigim kapimdan hic bi sekilde gecmezler. Biz gidersek gorusuruz ini hafta gecse gitmedik diye trip atarlar.
Bana gelicez diyo buyrun diyorum daha neyin davetini bekliyo ben bu kadini gercekten anlamiyorum bazen safa yatiyo ama icinden ne planlar geciriyo merak ediyorum.
Yani buyrun gelin dedikten sonra bidahami aramam gerekiyo yoksa kahvaltiya gelin demem yetmedimi onu anlamis degilim.
Evet onu bekliyo zaten gelirse gelir yoksa kendi bilir ona yalvaricak degilim sonuctaBence sizin özel bir hazırlık yapıp çağırmanızı bekliyor bak hazırlık yaptım mutlaka gel deyin koşa koşa gelir.
O kadar dedim birgün birşeyler yapıp çağırmadım demesin.Mantı yapıp davet edin bence benim favori yemeğimdir ne çorbaya gerek var ne başka birşeye mantı salata tatlı bitti gitti.Evet onu bekliyo zaten gelirse gelir yoksa kendi bilir ona yalvaricak degilim sonucta
Kendisi kahvalti hastasi oldugu icin kahvaltiya cagirmistim sansini kaybetti :)O kadar dedim birgün birşeyler yapıp çağırmadım demesin.Mantı yapıp davet edin bence benim favori yemeğimdir ne çorbaya gerek var ne başka birşeye mantı salata tatlı bitti gitti.
Siz gidip evinde yiyip içiyorsanız ayıp olur ama inanın böyle şeyleri hesap eden insanlar var.Kendisi kahvalti hastasi oldugu icin kahvaltiya cagirmistim sansini kaybetti :)
Evinde yiyip ictigim bi insanin evime gelmesini isterimSiz gidip evinde yiyip içiyorsanız ayıp olur ama inanın böyle şeyleri hesap eden insanlar var.
Evet bende kesin dedim haftaya pazartesi kahvaltiya gelin diye, onceki dediklerim her pazartesiye gecerliydi orasi dogru amaBirini davet edecegim zaman mutlaka gun veririm ben. Mesela "haftaya pazartesi kahvaltiya bekliyorum" derim ben. Yani kesin bir dille davet olmayinca belki o yuzdrn kirilmis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?