eltim mi cok seviliyor yoksa ben mi eksiğim ?

stgbe

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
8
3
36
30
Ben 2 yıldır evliyim eşimle severek evlendim iyi giden bir evliligimiz var bana değer veren eşim ailesiyle sorunları olduğu zaman onu yonlendirmemeasla izin vermiyor sen karışma diyor çeşitli nedenlerden dolayı babasıyla küs durumda şuan ne olursa olsun babana sırt çevirme gel konuşalım babanın elini op diye onu doğru yonlendirmeye çalışıyorum fakat dediğim dedik bir adım atmıyor benzer bir durumda kaynım olunca eltim aynı gün içinde babasıyla ailesiyle konuşması için onu ikna ediyor ve konuşuyor özürunu bile diliyor gel görün ki bu durumda görümcelerim sen nasıl kocamla baş edemiyorsun diyorlar kocam ailevi konularda kalp kırıcı olduğu için ablalarının abisininde kalbini kırabiliyor eltim kocasını ikna edebildiği için onu çok seviyorlar benim de kocamı aileden koparma gibi bi niyet icerisindeymisim gibi sanki benden haz etmiyorlar gibi sizce ne yapmalıyım ? (farklı konularda eşim dediklerimin hemen hemen hepsini uygular)

Ben 2 yıldır evliyim eşimle severek evlendim iyi giden bir evliligimiz var bana değer veren eşim ailesiyle sorunları olduğu zaman onu yonlendirmemeasla izin vermiyor sen karışma diyor çeşitli nedenlerden dolayı babasıyla küs durumda şuan ne olursa olsun babana sırt çevirme gel konuşalım babanın elini op diye onu doğru yonlendirmeye çalışıyorum fakat dediğim dedik bir adım atmıyor benzer bir durumda kaynım olunca eltim aynı gün içinde babasıyla ailesiyle konuşması için onu ikna ediyor ve konuşuyor özürunu bile diliyor gel görün ki bu durumda görümcelerim sen nasıl kocamla baş edemiyorsun diyorlar kocam ailevi konularda kalp kırıcı olduğu için ablalarının abisininde kalbini kırabiliyor eltim kocasını ikna edebildiği için onu çok seviyorlar benim de kocamı aileden koparma gibi bi niyet icerisindeymisim gibi sanki benden haz etmiyorlar gibi sizce ne yapmalıyım ? (farklı konularda eşim dediklerimin hemen hemen hepsini uygular)
Eşinin bu konuda işine karışma derim ve görümcelerinin önüne at derim çekilirim.

Ben asla ve asla eşimin aile işlerine karışmam. Aynı şekilde eşimin de benim ailemle ilişkime karışmasını istemem. Bana ne yani babasıyla sorunundan. Siz de karışmayın. Bir şey olur senin yüzünden diye çıkışır. Size de laf çarpacak olurlarsa kardeşinle sorununu kendiniz çözün deyin. Kayniniz belli ki kolay etki altında kalan bir adam. Kim nereye çekerse oraya giden tiplerden. Hiç sevmem.

Ben asla ve asla eşimin aile işlerine karışmam. Aynı şekilde eşimin de benim ailemle ilişkime karışmasını istemem. Bana ne yani babasıyla sorunundan. Siz de karışmayın. Bir şey olur senin yüzünden diye çıkışır. Size de laf çarpacak olurlarsa kardeşinle sorununu kendiniz çözün deyin. Kayniniz belli ki kolay etki altında kalan bir adam. Kim nereye çekerse oraya giden tiplerden. Hiç sevmem.
Aynen ben zamanında çok baristirdim, sona tekrar sorun olduğunda senin yüzünden öldü sen baristirdin lafını duydum çok.

Ben sizin ailenizin iç işlerine karışmam diyip bir kenara çekilin ve eşinizle mutlu olmaya devam edin. Yalnız böyle aile işlerine karışmaya devam ederseniz başınıza iş alacaksınız haberiniz olsun. Bir nevi dertsiz başınıza acaba nasıl dert alabilirim diye eylemlerde bulunuyorsunuz.

Ha ayrıca oğullarının ikisi de babaya kızıyorsa bence haklılardır. Yarın bi gün sen barıştırınca belki daha çok pişman olursun. Ayrıca ne canım bunlar güdülmek mi gerekiyo. O görümcelere söyle ben kocama karışmıyorum siz de karışmayın de.

Amaaaaan yani. Hemen hemen her erkek ailesi oğullarını gelin ailesinden uzaklaştırıyor diye düşünür. Benim şuan eltim yok yakında olur muhtemelen ama ben kv le araları iyi olsun hatta benden daha çok sevsin ama yeterki tartismasinlar araları gerilmesin . Eşim de bana değer veriyosa zaten gerisi bitmiştir

Aynen ben zamanında çok baristirdim, sona tekrar sorun olduğunda senin yüzünden öldü sen baristirdin lafını duydum çok.
Tabi canım. Bizzat gördüğüm şeyler. Annem çok mudahalecidir Ayy. Dedemle babamı barıştırmak için uğraştı etti ne bileyim. Onlar barıştıkca babami doldurup annemin üstüne saldılar. Her onlara gittiğinde annemle kavga ederdi. Karışma bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar yoo hayatta dinlemez. Bana da müdahale ediyor. Eşim bir akrabasiyla dargın yok barıştır diyor. Hiç de karışamam bana ne derim direkt. Koca koca insanlarız kendi irademiz var.

her erkek aynı değildir ki.
madem goruncelerin o kadar marifetli onlar gelip baristirsin babasıyla abisini.

Karışma...

Eltin ile eşinin arasındaki bağın ne olduğunu, nasıl eşini dinlediğini bilemezsin.
Eşin zaten genel anlamda senin dediklerini dinleyen biriymiş, bu konuda belkide diretmemelisin.
Senin bilmediğin ailesi ile kendisi arasında mevzular olabilir.
Senin üstüne vazife değil zaten onları barıştırmak veya özür diletmek.

Eşin aklı başında bir adam ise zaten o gerektiği yerde gereken şekilde kendi ailesine tepkisini verir.
Sen de usuleten dersin "anne babanla barışmalısın" diye bunu yapıp yapmamak ona kalmış zaten.
Uzatma ve başkalarının lafı ile de hareket etme.

Başkalarının gönlü olsun diye kendi eşin ile ters düşersen, gönlünü ettiklerin gelip sana destek olmaz.
Bunu da bir kenara yaz.

Back
X