eltim mi cok seviliyor yoksa ben mi eksiğim ?

Çok büyük hatalisin,sen esine , gel babanın elini öp diyerek onu doğru yola yonlendirmiyorsun.
Esin babasinin ne olduğunu emin ol senden daha iyi biliyor.
Tasvip ettiğimden değil de,böyle insanları karakterli bulurum ben. Insanın bu hayatta bazı çizgileri ve doğruları olmalı. Isine gelmediğinde annesi babası dahi olsa yol vermeli.
Karışman büyük hata. 2. Bir hatada görümcenin bu sözleri karşısında kendini hatalı bulman..ne munasebet canım koskoca adami sen mi degistireceksin Cocuk eğitir gibi
Cok yanlıştasın karışma bulasma ne yaparlarsa yapsınlar
Kaynın olcak kişinin karakteri baska esinin baska. 5 parmağın 5i Bir değil
Boyle insanlar da var,kendi babasiyla senelerce konusmayanlar bile. Sadece dikkatli ol. Kendi ailen nasil bilmiyorum ama,senin ailenle alakalı birseyler olursa esin onlara da kusebilir. Bu konuda yani şaşırma ve üzülme. Insallah oyle birsey olmaz tabi.

İyi de kiyamiyolarsa neden gorumcenler ikna etmiyolar.sonucta biri kardeşleri biri de babaları. Birde yönlendirme nedir ya. Bir kere dersin baban hasta iki dersin yapmiyosa adamın da bildiği var der geçersin.

Normal olan sensin , eltin anormal bence. Kocamı niye yönlendireyim koca adam?? Görümcelerin de hoşuna gidiyor tabi ne olursa olsun kardeşleri eşi tarafından aileye yönlendiriliyor. Aile işleriniz beni ilgilendirmez de geç.

karışmayın beni karıştırmıyor diyin
artı kocaman adam çocuk gibi ben mi yönlendireceğim bana bağırıp çağırıyor o zaman diyin

Dert mi arıyorsun kendine, boş ver, yerinde olsaydım hiç karışmazdım :KK14:

ay sen ona gorumce demissin ama o bildigin YILAN :KK70: nereli kocanin ailesi onu merak ettim simdi.. fitne eken fitne bulur yarin oburgun kendi basina gelir eger gercekten dedigin halde yapmiyorsa yarin oburgun kendi kocasi da onu dinlemez aynisini yasar yuregini ferah tut farz et onu daha cok sevsinler sen ev icinde huzuruna bak benim kocam aksi 5 parmagin 5i bir olmuyo de annem bunu aksi dogurmus de :KK70: kendine yuk etme
aynen öyle 5 tane var bi tanesi bile yazık degil hepsi kendine göre var

Ben 2 yıldır evliyim eşimle severek evlendim iyi giden bir evliligimiz var bana değer veren eşim ailesiyle sorunları olduğu zaman onu yonlendirmemeasla izin vermiyor sen karışma diyor çeşitli nedenlerden dolayı babasıyla küs durumda şuan ne olursa olsun babana sırt çevirme gel konuşalım babanın elini op diye onu doğru yonlendirmeye çalışıyorum fakat dediğim dedik bir adım atmıyor benzer bir durumda kaynım olunca eltim aynı gün içinde babasıyla ailesiyle konuşması için onu ikna ediyor ve konuşuyor özürunu bile diliyor gel görün ki bu durumda görümcelerim sen nasıl kocamla baş edemiyorsun diyorlar kocam ailevi konularda kalp kırıcı olduğu için ablalarının abisininde kalbini kırabiliyor eltim kocasını ikna edebildiği için onu çok seviyorlar benim de kocamı aileden koparma gibi bi niyet icerisindeymisim gibi sanki benden haz etmiyorlar gibi sizce ne yapmalıyım ? (farklı konularda eşim dediklerimin hemen hemen hepsini uygular)
canım benim sakın karışma. sonra onlar iyi olup sen kötü kalıyorsun arada tecrübeyle sabit.

Hiç karisma o islere seven sever sevmeyen sevmez size öyle diyen gorumcelere benim kocam koskocaman adam kimle konuşup kimle kusecegine ben karar vermiyorum kendi fikri var neyse onu uygular sizde karismayin de

Karışmamak en doğrusu bence
Kardeş bile olsalar karakterleri farklıdır
İsteyen istediğini sevsin onların sizi sevip sevmemesi hiç umurunuzda olmamalı bence
Sizi kocanız sevsin

Anne oğul, baba oğul arasına girmeyin. Bırakın kendileri çözsünler. Kaynınız bir birey değil demek ki kendi düşünemiyor eşinin kararıyla hareket ediyor. Benimde ailevi sorunlarım var babamın tarafıyla ilgili. Eşime hep derim bunlar kişisel, asla müdahale etme. Onun da bu şekilde sorunu olduğunda ben müdahale etmem. Kendisi bilir. İki kişiyi barıştırmak sandığınız gibi iyi bir şey olmayabiliyor bazen. Anne oğul baba kız bile olsa. Kırgınlıklar karşılıklı konuşmadan kapanmıyor. Benim kalbimin kırık olduğu ve çok çok nefret ettiğim insanları var ailemizde. Eşim bu konuda ısrar etse, bir de ona tepki gösteririm.

Ben 2 yıldır evliyim eşimle severek evlendim iyi giden bir evliligimiz var bana değer veren eşim ailesiyle sorunları olduğu zaman onu yonlendirmemeasla izin vermiyor sen karışma diyor çeşitli nedenlerden dolayı babasıyla küs durumda şuan ne olursa olsun babana sırt çevirme gel konuşalım babanın elini op diye onu doğru yonlendirmeye çalışıyorum fakat dediğim dedik bir adım atmıyor benzer bir durumda kaynım olunca eltim aynı gün içinde babasıyla ailesiyle konuşması için onu ikna ediyor ve konuşuyor özürunu bile diliyor gel görün ki bu durumda görümcelerim sen nasıl kocamla baş edemiyorsun diyorlar kocam ailevi konularda kalp kırıcı olduğu için ablalarının abisininde kalbini kırabiliyor eltim kocasını ikna edebildiği için onu çok seviyorlar benim de kocamı aileden koparma gibi bi niyet icerisindeymisim gibi sanki benden haz etmiyorlar gibi sizce ne yapmalıyım ? (farklı konularda eşim dediklerimin hemen hemen hepsini uygular)
Eşiniz yaşını başını almış koca adam ailesine karşı sorumlukuklari sizi bağlamaz kişi kendinden meshuldur siz eşinizin ne sahibi ne de büyüğü olarak yonlendiricisisinz eltinzin eşi daha uyumludr bı söz bekliyordur adım atmak için sizin eşiniz daha inatçıdır buda sizin eşinize söz geciremediginz gibi saçma bı düşünceye sebep oluyor sanırım aile eşrafı tarafından oysaki oğulları aynı değil bunu anlasalar keşke size böyle bı ima yapılırsa bu şekilde iki kardeşin farı karakterde olduğunu söyleyin bence umursamaynda ayrıca eşinizle ilişkinize bakın ne düşünülürse dusunsnler😏😏

Başka konularda dinleyip sadece bu konuda dinlemiyorsa karışmayın, belki de hakediyorlardır görümcelerin ve kp böyle davranılmayı. Siz de görümcelerinize nasıl kızdırıyorsanız artık kocamı her konuda denler bı konuda söz geçiremiyorum. Beni karıştırmayın deyin kapatın konuyu.

Kendimden örnek vermem gerekirse eşim evin tek çocuğu babası vefat etmiş bi tek kayınvalidem var onunlada sürekli kavga ederler hiç anlaşamazlar bende kendimce sürekli aralarını yapmaya çalışırdım sonra bi gün laf arasında konuşurken neden anlaşamıyorsunuz çok kavga ediyorsunuz dediğimde hem kayınvalide hemde eşim biz ne zaman kavga ettik böyle bişeyi ortalığa atıp arayı bozuyon dediklerinde kafama dank etti ogün bugündür karışmıyom ne halleri varsa görsünler hala tartışıyolar hatt bi keresinde eşim annesinin üzerine yürüdü (tabiki yaptığı doğru değil) ben hiç yerimden bile kalkmadım yesinler birbirlerini dedim ogün bugündür kafam rahat

adam olunda kusturmeyin ben sizin arkanizi toplamak zorunda değilim de
ay birak eltini sevsinler mesafe herzaman iyidir iclerine bukadar gitmeye calismaniza gerek yok bence
su anda bile ogullariyla kavga edip gelini sucluyorlar ozaman naparlar acaba

Back
X