• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim nisanlimla neden başbaşa gitmek istedi

atlasirmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
1.207
520
23
Haklıyı haksızı siz karar verin diye baştan yazmak istedim biz nisanlimla 11 aydır nisanliyiz neyse geçen ay bekar olan kayınında birini düşünüyorlardı onu görmeye gideceklerdi ben gitmek istenistemedim iç felan zorladılar sen yabancı misin diye sonra hep birlikte gittik onlara( kayinim edirnede calisiyor) kadınlar erkekler ayrı odada oturuyor gorumcem felan hepsi mutfaktalar beni de çağırdılar gittim yanların a kiz rahat hareket edemiyor mutfak dar ay senin ayağına dolanıyoruz biz dedim sandalyemi kaldırıp gidiyordum "biraz öyle oluyor " dedi sandalyeyi olduğum yere koydum efendim dedim o bana baktı ben ona baktım çıktım gittim içeri kv ile oturduk üşüdük sarıldık falan tabi hala kızda ne özür var ne afedersin demek falan hiç birşey yok kendi akrabaları öylece oturuyor yardım etmiyor dedim kalktım gittim bulaşık su bu yardım ettim ben ilk gelinim üstüme düşen görevdir diye
2. Isteme akşamında beni bir tınlamamış gibi davranışlar felan buda neyse
3.benim bir hafta sonra düğünüm var tuttuğumuz evi temizlerken gelsin görmek isterse diye gelmedi annesi rahat az
4. Ceyizim serildi yine gelmesi
5. Kp doğum gününü sürpriz olarak kutladık kendini de çağırdık gelemedi annesine bakıyor bu kadar in hepsini es geçtim tak-i geçen güne kadar
Nisanlimla dışarı çıkıp eksiklerimizi alacaz nişanlım aradi efendim aşkım dedim o fallık beni delirecek tövbe tovbe dedi aşkım noldu dedim deliriyorum dedi tekrar ne oldu diye sordum yeni gelin 1 aylık sözlüğünü yani kayinimi arayıp adliye ye gidip sicil kaydı alıp fotograf felan cektirecekmks başta kızdım neyse tamam hadi gel beni al dedim gidip alalım şunu dedim canım bende tam burda deliriyorum zaten X.. . gelmesin diyor senin gelmeni istemiyormuş dedi ne demek bu dedim abim annem gitsin o zaman demiş yooook yok oda gelmesin kadın benim için uğraşmasın demiş görümcen yani bacım gitsin demiş onada yokkk yokk tek gelsin abim diyip durmuş elticim
Tabi ben böyle duyunca delirdim bende gidcem noluyor diye kv aradi kızım bunlar ilk kez birşey istedi gitsin işlerini halledip sonra siz kendi işinize bakın dedi anne x beni kuzenimlede olsa bir abimlede olsa asla bir yere göndermezdi kıskanırdı şimdide ben kıskanıyorum dedim
Kızım yengesi ve abisi bunda kıskanılacak ney var dedi
Elin kızı benim nikahlı eşimle başbaşa hic bir yere gidemez anne dedim tamam nikahlı eşinse diyip yüzüme kapattı telefonu

Beni nişanlım geldi aldı onların işini yaptık sonra kendi işimizi yaparken babası aradi oğlum sen ne zaman adam olacaksın bir kıza sözünü geciremedin dedi
Arkasından kv aradi nisnalimda kizdi babam bana böyle böyle dedi diye bağırdı çağırdı g..ünü yırttı ben adam değil mitinde böyle söyledi kızda duydu gözüme bakıp durdu dedi
Kv de X... de bana bağırdı g..ünü yırttı dedi
Neye uğradığımı şaşırdım ben asla bağırmadım çok şaşırdım kv çok iyi birisidir hiç beklemezdim böyle bir şey demesini

Neden bu kadar kıskançsın ya ne kasmışsın kendini ilk gelinim de şöyle de böylede..Hayır sen kalkıp ayağına dolanıyoruz diyorsun kız evet diyor diye bir de özür bekliyorsun..Ne var gayet açık konuşmuş..

Konu eltinin eşin ile tek gitmesimi yoksa başka birşey mi çözemedim..
Belki seni yormak istememiştir..Ya da seni görmek istememiştir.

Ben net olarak ne yazdın çözmek de çok zorlandım..Umarım doğru anlamısımdır.

Valla en başta ektin yapmış dengesizliği kıskançlıkla alakası da Yok ayrıca kız aleni bi şekilde seni değil eşini istemiş. Verdiğin tepki abartı kv değil eşinle konuşacaktın bu durumu maşallah kp yememiş hemen sana saldırsın diye eşine güzel laf sokmuş.
Aman boşver takma kafana iyi yapmışsın kimse dışlanmayı kabul etmez

Nisanlinizi kardesinin eşi olacak kadından kıskanmaniz hiç normal değil. Böyle bir seyi yakistirmaniz kesinlikle hoş olmamış. Ama kızın tavrına gıcık olmakta haklısınız. Ben olsam inadına giderdim. O kim ki gelmesin diyebiliyor ? Ayrıca kayinvalidene o şekilde rest çekmende doğru değil. İnsanlar senin çevrende dönsün sen onların değil. Bosver kim ne demiş ne yapmış.

Neden bu kadar kıskançsın ya ne kasmışsın kendini ilk gelinim de şöyle de böylede..Hayır sen kalkıp ayağına dolanıyoruz diyorsun kız evet diyor diye bir de özür bekliyorsun..Ne var gayet açık konuşmuş..

Konu eltinin eşin ile tek gitmesimi yoksa başka birşey mi çözemedim..
Belki seni yormak istememiştir..Ya da seni görmek istememiştir.

Ben net olarak ne yazdın çözmek de çok zorlandım..Umarım doğru anlamısımdır.
Tamam beni görmek istemeyebilir görümgörümce gitsin demişler yok demiş kv gitsin demişler ona da yok demiş illede tek gelsin başkası gelmesin diye kayinimi zorlamış üstüne üstün kv tarafına falanda söylemiş kimse gelmesin diye

Anladığım kadarihla haremlik selamlık şekilde yaşayan insanlarsınız öyleyse kızmanıza birşey diyemem ama sen kuzeninle bile bir yere gidemiyorsun köle misin acaba? Bir de sürekli biraz rahatlar yazıp durmuşsun herkes istediği gibi olur karışamazsın ;) ayrıca nişanlımısın nikahlımısın?

Bide ne alaka madem seni görmek istemiyor eşinle değil gitsin tek başına kendi işini görsün.. ayrıca böyle bir durum aynısını sen yaşasan ne tepki verirlerdi ona sor tabi erkek milleti asla kabul etmez tek karar kendilerinindir sıkma canını isteyen istediğini düşünsün ama bence bu saatten sonra kv kp arasında yüzünü bükme yine sen seviyeni koru

daha yeni tanışılmış sizin bilmemnelerinize gelmek zorunda değil ki..
ayrıca ne bu kıskançlık yahu..
elin kızı benim nikahlı kocamla gidemez falan ne kadar avam laflar bunlar böyle..
kv de sizin tribinizi çekmek zorunda değil güzellikle söylemiş kızım ilk defa bizden birşey istediler idare ediver demiş.. e lafını güzellikle anlatamayınca teli suratına kapamış bakmış sende anlayacak hal yok..

Eltine karşı dikatli ol,ilk kıvılcımı atmıs aranıza..
Böyle oldu diye ailemle de paylaştım sakın güvenme seni kıskanıyor belli ama hatada yapma o seni kıskanıyorken, sen onu kıskanıyormuş gibi görünme dediler ama kız 1 ay içinde siraladiklarimi gördünüz hepsini geçtim ikisi neden yalnız gitmek istemiş :110:

Kız senden hoşlanmamış belli ki yada rakip görmüş kendine. Seninle mesafe koymak istiyor. Bu adliye meselesine de bi mana veremedim. Sırf seni huzursuz etmek için yapmış gibi görünüyor. Ama kv ile olan diyaloğunu doğru bulmadım. Bu işi eşin çözmeliydi sana sıçramamalıydı. Ayrıca evli misin nişanlı mısın anlamadım.

Anladığım kadarihla haremlik selamlık şekilde yaşayan insanlarsınız öyleyse kızmanıza birşey diyemem ama sen kuzeninle bile bir yere gidemiyorsun köle misin acaba? Bir de sürekli biraz rahatlar yazıp durmuşsun herkes istediği gibi olur karışamazsın :KK66: ayrıca nişanlımısın nikahlımısın?
15 aralıkta nikâhımız kıyıldı ve bir hafta sonrada düğünümüz var hayırlısıyla inşallah

siz kendinizi kasmışsınız ilk gelinsiniz diye. gereksiz.
yazınızdan çok bişey anlayamadım ama sadexe nişanlınızı istemesi tuhaf ama kv neden böyle tepki verdi ki? bence siz bi yerde bi eksil yazdınız

Böyle oldu diye ailemle de paylaştım sakın güvenme seni kıskanıyor belli ama hatada yapma o seni kıskanıyorken, sen onu kıskanıyormuş gibi görünme dediler ama kız 1 ay içinde siraladiklarimi gördünüz hepsini geçtim ikisi neden yalnız gitmek istemiş :110:
Keske tamam diyip gelismeleri izleseydin.

hepsini geç zaten elle tutulur birşey yok..
kız sizi sevmemiş artık orda da ilk gelinim diye nasıl kastıysanız istememiş sizi bu kadar basit.

Back
X