- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Tamam beni görmek istemeyebilir görümgörümce gitsin demişler yok demiş kv gitsin demişler ona da yok demiş illede tek gelsin başkası gelmesin diye kayinimi zorlamış üstüne üstün kv tarafına falanda söylemiş kimse gelmesin diyeNeden bu kadar kıskançsın ya ne kasmışsın kendini ilk gelinim de şöyle de böylede..Hayır sen kalkıp ayağına dolanıyoruz diyorsun kız evet diyor diye bir de özür bekliyorsun..Ne var gayet açık konuşmuş..
Konu eltinin eşin ile tek gitmesimi yoksa başka birşey mi çözemedim..
Belki seni yormak istememiştir..Ya da seni görmek istememiştir.
Ben net olarak ne yazdın çözmek de çok zorlandım..Umarım doğru anlamısımdır.
Tanışmaya gidildikten 2 gün sonra kızı istedilerDaha yeni tanışmaya gidilmiş ne çabuk eltiniz oldu yahu...
Böyle oldu diye ailemle de paylaştım sakın güvenme seni kıskanıyor belli ama hatada yapma o seni kıskanıyorken, sen onu kıskanıyormuş gibi görünme dediler ama kız 1 ay içinde siraladiklarimi gördünüz hepsini geçtim ikisi neden yalnız gitmek istemişEltine karşı dikatli ol,ilk kıvılcımı atmıs aranıza..
15 aralıkta nikâhımız kıyıldı ve bir hafta sonrada düğünümüz var hayırlısıyla inşallahAnladığım kadarihla haremlik selamlık şekilde yaşayan insanlarsınız öyleyse kızmanıza birşey diyemem ama sen kuzeninle bile bir yere gidemiyorsun köle misin acaba? Bir de sürekli biraz rahatlar yazıp durmuşsun herkes istediği gibi olur karışamazsınayrıca nişanlımısın nikahlımısın?
Keske tamam diyip gelismeleri izleseydin.Böyle oldu diye ailemle de paylaştım sakın güvenme seni kıskanıyor belli ama hatada yapma o seni kıskanıyorken, sen onu kıskanıyormuş gibi görünme dediler ama kız 1 ay içinde siraladiklarimi gördünüz hepsini geçtim ikisi neden yalnız gitmek istemiş
Böyle oldu diye ailemle de paylaştım sakın güvenme seni kıskanıyor belli ama hatada yapma o seni kıskanıyorken, sen onu kıskanıyormuş gibi görünme dediler ama kız 1 ay içinde siraladiklarimi gördünüz hepsini geçtim ikisi neden yalnız gitmek istemiş
Çünkü o bi ilk gelinnnnKv üşüyünce sarılmalar falan kime nispet yapıyorsunuz acaba çok komik geldi gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?