- 3 Nisan 2014
- 36.207
- 147.733
- 798
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Farkındaysan tanistanıştıktan 2 gün sonra kızı istemeye gidildi diye alttaki cevaplarda yazdım vede sadece beni değil herkese yok demiş tek gelsin diyormuş böyle bir durumda herkes şüphelenir
Tabiki haklisin sadece beni de değil kimseyi istemiyor turturmus tek gelsin diyeNiye nispet olsun bende sarılır öperim kv mi :) içinden gelmiştir belki ayrıca da hangimiz böyle bi durumun içinde olsak sinir olmayız ki.. ama kv davranışını onaylamıyorum çünkü konuşacağı kişi değil ayrıca da bu üslupla hiç değil..
ama ben olsam cinnet geçirirdim kıskançlıktan öte sinir bozucu dün gelmiş kendi kendine havalara giriyor haksızmıyım ama :)
Tabiki haklisin sadece beni de değil kimseyi istemiyor turturmus tek gelsin diye
cünkü kv de onu veliahti ilan eder..bizde oyle mesela kv dem hep der ben olunce kaynananiz ilk gelin ona gore kiymetini bilin diye:)))Çünkü o bi ilk gelinnnno lafa da ifrit oluyorum söylemeden geçmeyeyim dedim insan ilk evlendi diye niye üstün olduğunu zanneder.
Ahhh ahhh ben anlatsam burda
Derdini dinledim,derdimden iğrendim; Onun derdini gördüm derdime imrendim. Düne bugüne yarına 'hamd' olsun derdin...
cünkü kv de onu veliahti ilan eder..bizde oyle mesela kv dem hep der ben olunce kaynananiz ilk gelin ona gore kiymetini bilin diye:)))
Evet, ben bu ailenin ilk geliniyim haddini bil tavırları... bir de kızı mutfakta zırt prt sıkıştırmalar... 'açılın ben ilk gelinim' diyor hanım:)Kv üşüyünce sarılmalar falan kime nispet yapıyorsunuz acaba çok komik geldi gercekten
aklıma ben ilk gelinim eşimin abisi bayramda elimi öpmeli diyen bir hatun geldi
Valla misafirlige gittiğim hiç biyerde kılımı kıpırdatmam daha ilk gittiğim evde neden iş yapayım çok ilginçEvet, ben bu ailenin ilk geliniyim haddini bil tavırları... bir de kızı mutfakta zırt prt sıkıştırmalar... 'açılın ben ilk gelinim' diyor hanım:)
İkinci gelinim neyse ki üçüncü de gelecekcünkü kv de onu veliahti ilan eder..bizde oyle mesela kv dem hep der ben olunce kaynananiz ilk gelin ona gore kiymetini bilin diye:)))
bende en büyük gelin ama ortancayım benim elimi kimler öpmeli
Valla misafirlige gittiğim hiç biyerde kılımı kıpırdatmam daha ilk gittiğim evde neden iş yapayım çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?