• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim nisanlimla neden başbaşa gitmek istedi

Konu sahibinin aklı biraz karışık sanırım

Hızlı geçen düşünce akışına göre yazmış ama anlaşılmıyor

Bir düzenlese belki daha güzel yardım edebilir insanlar :KK53:
Okumaya çalıştım beynim yandı insanlar ne anladı diye düşünüyorum :KK53:
Evet umarım düzenler ben de anlamak istiyorum :KK53:

Bir çok kişi çok teşekkür ederim yardımcı oldu bir cok yorum yapıldı böyle bir durum başıma geldi ve suanki halimi görseniz belkide gülmekten aglayabilirsiniz demek isterdim ama hiç te güleceğinizu sanmıyorum bu olay olduğundan beri sınır stres baş ağrısı hiç kesilmiyor grip te oldum hapşırıp öksürüp duruyorum halsizlik var hastaneye gittiğimde iğne yapıp geri geldik tomografi çekildi iğne yapılınca geçti mi ağrı dedi hayır dedim pazartesi nöroloji ye gel dedi bugün gece hiç uyumadım diyebilirim sabah 5 e geliyordu en son saate baktığımda uykumu bile kaybettim sınır stres iftira laf sokmazlar nişanlımı doldurup bir kiza sahip çıkamadın sen ne zaman adam olacaksın demeler kv bagirmadigim halde bağırdı g..ünü yırttı diyerdiyerek bana laf söylenmesi gerçekten bir kaç gündür yaşadığım bu siniri stresi 11 ay dir nişanlıyım bu kadar zaman boyunca yaşamamıştım başkaları araya girer girmez oldu ve suan ya yüksek ateşten yada belkide sinirdende olabilir dudağımda uçuk çıkacak gibi hemen belirlermiş 1 hafta sonra ise hayırlısıyla inşallah düğünüm var annem sinirlenip içine atma belki de bu sıkıntılar yüzünden hasta oldun ALLAH C.C korusun kötü hastalığa felanda dönüşür doktorlar hiç birseyi dert edinmeyin yaşamaya iyi yönünden bakinbakın diyorlar gülün şen şakrak ol dedi hiç birşey içimden gelmiyor zar zor birşeyler yiyip hapimu içtim şimdi böyle olan kişilerle ben nasıl olayım

D

Dedim aşkım sen kim ne derse desin boşver hadi gel beni al sunlarin işini halledelim sonra bizimkini rahatca hallederiz dedim
Nişanlımin dediği cevap ise"demedim mi sanıyorsun o fallık tutturmuş abim tek gelsin kimse gelmesin diye seni de kardeşimide annemi de istemiyormuş " dedi ben şüphelenip bende gidecem dur bakalım nolacak diyip gelip beni aldı gittik sonrada olan oldu zaten

Anlayamadıkça da sinir oluyorum kendime mi konuya mı bilmiyorum ama kendimi salak hissettim :D

Fallık ne demek fallik yazmışsınız daha önce de

Kızın adı mı fallık

Bir çok kişi çok teşekkür ederim yardımcı oldu bir cok yorum yapıldı böyle bir durum başıma geldi ve suanki halimi görseniz belkide gülmekten aglayabilirsiniz demek isterdim ama hiç te güleceğinizu sanmıyorum bu olay olduğundan beri sınır stres baş ağrısı hiç kesilmiyor grip te oldum hapşırıp öksürüp duruyorum halsizlik var hastaneye gittiğimde iğne yapıp geri geldik tomografi çekildi iğne yapılınca geçti mi ağrı dedi hayır dedim pazartesi nöroloji ye gel dedi bugün gece hiç uyumadım diyebilirim sabah 5 e geliyordu en son saate baktığımda uykumu bile kaybettim sınır stres iftira laf sokmazlar nişanlımı doldurup bir kiza sahip çıkamadın sen ne zaman adam olacaksın demeler kv bagirmadigim halde bağırdı g..ünü yırttı diyerdiyerek bana laf söylenmesi gerçekten bir kaç gündür yaşadığım bu siniri stresi 11 ay dir nişanlıyım bu kadar zaman boyunca yaşamamıştım başkaları araya girer girmez oldu ve suan ya yüksek ateşten yada belkide sinirdende olabilir dudağımda uçuk çıkacak gibi hemen belirlermiş 1 hafta sonra ise hayırlısıyla inşallah düğünüm var annem sinirlenip içine atma belki de bu sıkıntılar yüzünden hasta oldun ALLAH C.C korusun kötü hastalığa felanda dönüşür doktorlar hiç birseyi dert edinmeyin yaşamaya iyi yönünden bakinbakın diyorlar gülün şen şakrak ol dedi hiç birşey içimden gelmiyor zar zor birşeyler yiyip hapimu içtim şimdi böyle olan kişilerle ben nasıl olayım

Çünkü kendi kendini strese sokmuş

Problemi yaratmışsın

Olaylara vereceğimiz tepkiler, bakış açımız, tavırlarımız bazı sonuçlar doğuruyor

Doğal olarak o sonuçları yaşıyoruz

Ek olarak:

Ben haklısın haksızsın diyemeyeceğim çünkü cidden anlamadım konunun arka planını.

Tek anladığım bir nişanlıyla eltinin yalnız adliyeye gitme olayı var

Her neyse

Bunu onaylasan ya da buna karşı olsan da daha farklı bir tavırla bu olayı çevirebilirdin

Ne stres ne baş ağrısı ne de bunca kaos oluşurdu

Son düzenleme:
kiz sana uyuz olmuss o net , kocacigina izin verme gitmesin kendi halletsin isini sevgili eltinn , ayrica niye sizin nisanliniz dolaniyor pesinde kendi nisanlisi dolannsinn

Anlayamadıkça da sinir oluyorum kendime mi konuya mı bilmiyorum ama kendimi salak hissettim :KK70:

Kızın adı mı fallık
ben kısaca özet geçeyim anladığıma göre: konu sahibesi arkadaşımız, nişanlı düğününe 1 hafta var. ama nişanlısının erkek kardeşi de bugünlerde birisiyle tanışmış.kızın evine, görücü olarak sahibe de gitmiş ama kız laf sokmuş sahibeye. pek hoşlanmamış sanırım. sonra bu kızın sicil kaydı foto gibi birkaç işi varmış. sahibenin nişanlısı bu işlerde yardım etmek için görevlendirilmiş ama tek başına gel demiş kız.( yalnız asıl damat niye gitmiyor da birader gidiyor bunu hala anlamadım) ve sahibe kayınvalidesini aramış nikahlı kocam tek başına o kızla niye gidiyor kıskanıyorum demiş, kayınvalide ilk defa oluyor idare et demiş ama bi atışmışlar kaynanayla.kaynana da telefonu suratına kapatmış. gerisini ben de kaçırdım bildiklerim bundan ibaret. fallik de sahibenin müstakbel eltisine taktığı ad sanırım.yani ben de sadece freudun dönemlerinden biri olarak bilirdim kendisini.

Şu konuyu okuyunca elti için içimden bir kelime geçti ama yazamıyorum. Oyununa gelme şu kuş beyinlinin. Onu önemseme, görsün bi halt olmadığını. Seni delirtmek için yapmış ve amacına da ulaşmış. Kız düğünün olacak neşelen, akşam kocanla yatağa gireceksin kv, elti, kp ile değil. Hiç birini takma kafana. Elti cadısı herkesle aranı bozmak istemiş ve yapmış. Onun istediğini yapmasına imkan verme. Git inadına kv ile aranı düzelt. Fırsat verme o pisliğe. Ayh yolasım geldi ya bulsam döveceğim o eltiyi!

:KK70: :KK70:
"o fallık" demiş benim aklıma hakaret geliyor sadece :KK53:
Şive midir acaba ay fikir yürütemedim :KK53:

ben kısaca özet geçeyim anladığıma göre: konu sahibesi arkadaşımız, nişanlı düğününe 1 hafta var. ama nişanlısının erkek kardeşi de bugünlerde birisiyle tanışmış.kızın evine, görücü olarak sahibe de gitmiş ama kız laf sokmuş sahibeye. pek hoşlanmamış sanırım. sonra bu kızın sicil kaydı foto gibi birkaç işi varmış. sahibenin nişanlısı bu işlerde yardım etmek için görevlendirilmiş ama tek başına gel demiş kız.( yalnız asıl damat niye gitmiyor da birader gidiyor bunu hala anlamadım) ve sahibe kayınvalidesini aramış nikahlı kocam tek başına o kızla niye gidiyor kıskanıyorum demiş, kayınvalide ilk defa oluyor idare et demiş ama bi atışmışlar kaynanayla.kaynana da telefonu suratına kapatmış. gerisini ben de kaçırdım bildiklerim bundan ibaret. fallik de sahibenin müstakbel eltisine taktığı ad sanırım.yani ben de sadece freudun dönemlerinden biri olarak bilirdim kendisini.

ne kadar teşekkür etsem azdır yasmin :KK70:

Bu arada google'da aradım

j0056Fn.jpg

Haklıymışsınız, halk ağzı imiş

Belki yöresel bir şeydir ancak çok çirkin olmuş

Asıl damat Edirnede çalışıyormuş o şehirde değil yani

Üşenmedim bütün yorumları okudum.Galiba kız tarafı çıkacak olan masrafları (vesikalık foto parası ,adli sicil belge parası vs.) oğlan tarafı ödesin diye düşünmüş olabilir o yüzden oğlan tarafından biriyle gitmek istemiş olabilir.Ama tek kaynını yanında götürmek istemesi bana da ilginç geldi ne alaka.Sakin olun kötü gelin durumuna düşmeyin düğüne 1 hafta kalmış yapın düğününüzü güzelce. Eltiyle de mesafenizi koruyun

Asıl damat Edirnede çalışıyormuş o şehirde değil yani
konu sahibesini hatalı bulduğum nokta çok. ki önceki sayfalarda eleştirilerimi dile getirdim. ancak asıl damat, nerede çalışırsa çalışsın elbet izin günü vardır. bir gün gelir hallederler. acelesi neymiş kızın da hemen düğün hazırlığına girişiyor. 1 hafta sonra düğünü olacak olan kaynını oyalıyor. insan bu işleri nişanlısıyla halletmeli.başkasını meşgul etmemeli. sahibe, bunu sorun etse bu şekilde ifade etse haklı olabilirdi ama olaya başka taraflardan giriyor, saçma kıskançlık krizi geçiriyor ve her şey birbirine karışmış durumda. o yüzden hatalı.

konu sahibesini hatalı bulduğum nokta çok. ki önceki sayfalarda eleştirilerimi dile getirdim. ancak asıl damat, nerede çalışırsa çalışsın elbet izin günü vardır. bir gün gelir hallederler. acelesi neymiş kızın da hemen düğün hazırlığına girişiyor. 1 hafta sonra düğünü olacak olan kaynını oyalıyor. insan bu işleri nişanlısıyla halletmeli.başkasını meşgul etmemeli. sahibe bunu, sorun etse bu şekilde ifade etse haklı olabilirdi ama sahibe olaya başka taraflardan giriyor saçma kıskançlık krizi geçiriyor ve her şey birbirine karışmış durumda. o yüzden hatalı.

Evet haklısınız ne acelesi varmış başka bir gün gitselermiş eltisi kendi nişanlısıyla.Konu sahibesi hırsına yenik düşmüş yanlış kelimeler kullanmış.

Kocanıza sarkmasından çok daha olası sebepleri olabilir.Belki kendi nişanlısıyla ilgili eşinizle konuşmak istediği özel bir şeyler vardı veya sadece sizi görmek istememiş olabilir.

Sizin kaçtır yorumlarınıza denk geliyorum. Beğendiğim, katıldığım yorumlarınız elbette olmuştur ama çoğunlukla saçmalıyorsunuz. Sanki konu sahiplerini yermeye fırsat arıyor gibisiniz.

Kusura bakmayın ama bu konuda (konu sahibinin eşiyle adliyeye gidip konu sahibini, görümceyi, kayınvalideyi yanında istememesi konusunda) o eltiyi haklı çıkaracak hicbir nokta yok. Neden sırf onu savunup konu sahibini yereceğim diye bu kadar zorluyorsunuz ki?

Ne münasebet kaynıyla adliyeye gidip "atlasirmak gelmesin" demek? Ne cüretle ne hakla? Burda kıskançlık meselesinden ziyade ortada bir emrivaki ve hadsizlik var. Hicbir sebep bu yaptığını haklı çıkarmaz.

Madem konu sahibini bu kadar istemiyor o zaman adliye işini de ya tek başına halletsin ya da kendi çevresinden birisiyle halletsin.

Kadın zaten onun adliye işinin olacağı saatte eşiyle bi arada olacak. O kim oluyor ki onun yüzünden dönüp kicina baka baka eve gitsin?

Ay ne çok ayrıntı tının tını kıskanmış izin vermezmiş benim kuzenim olsa olmaz bla bla:ukala:
Basit düşün rahat ol hata yapma fırsatı ver karşındakine ki gerçek yüzünü görebilesin:KK25:

konuyu çok ama çok karışık yazmışsın..
kızın eşinle adliyeye tek gitmek istemesi, kaynananın idare ediver demesi tamamen saçmalık bende olsam inatla gidemez derim.
ama diğer konularda haksızsın ne diye gelecek senin temizlediğin Çeyiz serdiğin evi görmeye? niye dolduruyosun kendini bunun için?
ya da mutfak olayında özür dilemedi demişsin, kendin söylüyorsun ayağına dolanıyoruz diye o da onaylıyor bir sorun yok yine kendini doldurmuşsun.

sana tavsiyem insanları bu kadar önemseme, mesafeli ol. mesafe iyidir candır. kız çok tehlikeli biri dikkat et "mikser" diyorum böylelerine ben :) kaynananda hiç güven vermedi ondan da uzak dur.
bol şans.

Anlayamadıkça da sinir oluyorum kendime mi konuya mı bilmiyorum ama kendimi salak hissettim :KK70:

Kızın adı mı fallık
Canım benim le sen dalga mi geçiyorsun nişanlım eltime sinirlenip fallik dedi bu kadar bir kelimenin neresini anlamak zor.

Simdi
Üşenmedim bütün yorumları okudum.Galiba kız tarafı çıkacak olan masrafları (vesikalık foto parası ,adli sicil belge parası vs.) oğlan tarafı ödesin diye düşünmüş olabilir o yüzden oğlan tarafından biriyle gitmek istemiş olabilir.Ama tek kaynını yanında götürmek istemesi bana da ilginç geldi ne alaka.Sakin olun kötü gelin durumuna düşmeyin düğüne 1 hafta kalmış yapın düğününüzü güzelce. Eltiyle de mesafenizi koruyun
Şimdi hatırladım
Babası bilerek nisanlima fazla para verip fotoğrafın ücretini falan sen ver demiş demekki o yuzden midir nedir hiç elleri cebine gitmedi kizin

Back
X