Eltim oğluma sıska diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esimin amcasının oğlu da bana demişti.cocuk cok zayıf yedirmiyomusun dedi. Onun çocuğu benim çocuktan 2 kat kilolu. Tabi ben durur muyum. Kilolu çocuk olup ilerde hasta olacağına zayıf çocuk sağlıklıdır ilerde obez olur mu die düşünmem en azından dedim. Çocuğumun sağlığından eminim onlara noluyorsa yemeyen çocuğa zorla mı yedireyim. Ama kafaya takılacak bisey olduğunu sanmıyorum. Sıska dediler die sıska mi oluyor çocuğunuz. Söyler söyler susar kimseyi kafaya takacak kadar düşünmem bile o kim ki 🤣🤣

Benim oğluma da herkes tıfıl der hem boyu hem kilosu çok az yemek yer 5 dkka sonra tuavlet 🤭 canları sağ olsun amann ama sıska biraz kırıcı ya biz niye kimsenin çocuğuyla alay edercesine konuşmuyoruz ki nasıl buluyorlar bu haddi kendilerinde bilmiyorum

Çocuğunuz bunu kafasına takıyor mu peki? üzülüyor mu? kötü niyetli değildir bence düşünüyorum da yengemleri annemi onlar da bize takılırdı böyle. annem kuzenime hala takılır. sonuçta onun da yeğeni sayılıyor hatta yeğeni. siz ona söyleyin uyarın devam ederse onun kötülüğü

Merhaba hanımlar. Aile ortamında otururken uzun zamandır aileyi hiç ziyaret etmeyen gelmeyen eltim oğluma çok sıska kalmışsın. Sıska seni dedi . Onu üzmemek için bir şey demedim kalbini kırmak istemedim ama içime dert oldu . Benimle ilgili bir şey dese umrumda olmaz zaten nişan evlilik her şeyde şuana kadar problem çıkardı evlendiğimden beri . Ama oğluma laf edince sinirlerim tepeme çıkıyor . Sizce cevap vermeli miydim?
Kadına cevap vermek önemli değil aslında pedagoglar şöyle dememiz gerektiğini söylüyor.
O anda çocuğu yanımıza alıp kadının da duyabileceği şekilde: "Sen sıska değilsin teyze yanlış biliyor. Sen gayet sağlıklı ve çevik bir çocuksun. Süperman da böyle biliyor musun senin gibi kaslı. Göster kollarının gücünü. " Filan dememiz gerekiyormuş.

İnsanların çocuğuna bir şey derken iki gün önceden düşünmeye başlamak lazım. Oyy tombiş seni desen anneler alınıyor, zayifsin desen alınıyor. Bence kimsenin çocuğuna bir şey demeyelim bakmayalim bile. Lütfen anneler çocuğunuza dediğimiz şeylere alinirsaniz uyarın bizi çünkü kötü amaçla demiyoruz hiçbirimiz

Merhaba hanımlar. Aile ortamında otururken uzun zamandır aileyi hiç ziyaret etmeyen gelmeyen eltim oğluma çok sıska kalmışsın. Sıska seni dedi . Onu üzmemek için bir şey demedim kalbini kırmak istemedim ama içime dert oldu . Benimle ilgili bir şey dese umrumda olmaz zaten nişan evlilik her şeyde şuana kadar problem çıkardı evlendiğimden beri . Ama oğluma laf edince sinirlerim tepeme çıkıyor . Sizce cevap vermeli miydim?
Söylediği lafı tartmadan söyleyenler, alacağı cevaptan incinmeyecek diye bir söz vardır, o an dilediğinizi söyleyebilirdiniz.

Sıska çok ne kadar çok küçük kalmışsın dedi
Söylediği lafı tartmadan söyleyenler, alacağı cevaptan incinmeyecek diye bir söz vardır, o an dilediğinizi söyleyebilirdiniz.
Amaaan bosverin millet konusur ne yapacan torba değil
Amaaan bosverin millet konusur ne yapacan torba değil
Vampir gibi ısırsaydın. 😂😂
Esimin amcasının oğlu da bana demişti.cocuk cok zayıf yedirmiyomusun dedi. Onun çocuğu benim çocuktan 2 kat kilolu. Tabi ben durur muyum. Kilolu çocuk olup ilerde hasta olacağına zayıf çocuk sağlıklıdır ilerde obez olur mu die düşünmem en azından dedim. Çocuğumun sağlığından eminim onlara noluyorsa yemeyen çocuğa zorla mı yedireyim. Ama kafaya takılacak bisey olduğunu sanmıyorum. Sıska dediler die sıska mi oluyor çocuğunuz. Söyler söyler susar kimseyi kafaya takacak kadar düşünmem bile o kim ki 🤣🤣
Benim oğluma da herkes tıfıl der hem boyu hem kilosu çok az yemek yer 5 dkka sonra tuavlet 🤭 canları sağ olsun amann ama sıska biraz kırıcı ya biz niye kimsenin çocuğuyla alay edercesine konuşmuyoruz ki nasıl buluyorlar bu haddi kendilerinde bilmiyorum
Vampir gibi ısırsaydın. 😂😂
İnsanların çocuğuna bir şey derken iki gün önceden düşünmeye başlamak lazım. Oyy tombiş seni desen anneler alınıyor, zayifsin desen alınıyor. Bence kimsenin çocuğuna bir şey demeyelim bakmayalim bile. Lütfen anneler çocuğunuza dediğimiz şeylere alinirsaniz uyarın bizi çünkü kötü amaçla demiyoruz hiçbirimiz

Hayatta herkes birilerine her zaman bisey söyleyecek ama evlat olur, ama eş, ama kendin icin. Yanlıs anlamayın ama ben her gün bisey duyuyorum
Calısıyor musunuz bilmiyorum sanmıyorum böyle şeylere takılmanızdan böyle bi his uyandırdınız bende.
Dısarıda gercek bi hayat var kıran kırana savaşıyoruz.
Ve birinin birine sıska demesi karşısında cevap verip vermemesi ile alakalı bunu sorun adletmesi bile cok garip
Bnece biraz da bu perspektifden bakın

Ay banada yeni evlendigim zaman görümce sıska derdi zayıf olduğum için ama art niyetliydi biliyorum
Birgün rahmetli anneme söyledi
Kızın çok sıska bak ben balık gibiyim dedi
Annemde doğru söylüyorsun o hamsi, sen balinasın dedi
O günden sonra bir daha söyleyemedi

Oğlum oldu onada söylediler

Boşver Rabbim herkesi kendisi gibi insanlarla karşılaştırsın

Tabi ki cevap vermeli ve çocuğunuzu korumalıydınız.
Oğlunuz kaç yaşında bilmiyorum ama onlar kendilerini koruyacak yaşa gelene kadar bundan bizler sorumluyuz. Ben olsam direkt oğluma döner "Merak etme sıska değilsin, sağlıklı ve mutlu bir çocuksun" derdim. Hem çocuğumu korumuş ve içini rahatlatmış olurdum, hem de elti denen hıyar cevabını almış olurdu. Bir taşla iki kuş.

Çocuklarınızı alakasız insanların önünde savunmasız bırakmayın.

Nasıl saçını başını yolmadan dayanıyorsunuz böyle insanlara gerçekten tebrik ediyorum sizi...Böyle insanlarla muhattap olmayın..İçleri kötü bunların..Fesat bunlar..Kötülük olarak yer yüzünde vazifelerini yapıyorlar işte..:KK62:

Sinirleriniz tepenize çıktığında nasıl cevap vermiyorsunuz anlamadım doğrusu. Öyle bir insan iyi bir tepkiyi hakeder. Hem çocuğunuzu savunmanız ona güven verir.

bunun gibi ş... karşılık vermek gerekiyor susup içine atınca azıp tepene çıkıyo. şimdi ki aklım olsa tek bi lafında o 5para etmez ruhunu paçavra bedeninden saniyesinde ayırırdım. Gebeş kaplumbagası tipiyle bide cocuguma laf edecek haa. yazarken bile ellerim kaşındı

O daha küçük illa kilo alır büyür bir gün de senin beyinsizligin ne olacak sen onu düşün derdim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X