Arkadaşlar 2gün önce başıma gelen şeyi anlatayım..eltimin annesi memleketinden eltime gezmeye gelmiş bende yemeğe davet ettim.yemeklerimi bitirdikten sonra çöplerimi dökmeye gittim eltimde alt katta oturuyor annesiyle kapıda karşılaştık eltimin nerde olduğunu sordum anneside biraz rahatsız olduğunu uzandığını söyledi bende dur ayıp olmasın bi sorayım diye içimden geçirerek içeriye adım attığım gibi eltime ismiyle seslendim birde ne olsun eltim bağırarak müsait değilim müsait değilim dedi inanın resmen kovdu ve ben hiç sesimi çıkarmadan evime çıktım bu duruma çok bozuldum ve bi daha da evine gitmeyi düşünmüyorum. Sizce bu durumu onunla konuşayım mı yoksa tenezül bile etmeden umursamayayım mı
O anda ne yapıyormuş ki:) önce onu bilmen lazim
"kovma" eylemi göremedim ben. Müsait değilim demiş, kaldı ki gerçekten değildi belki de.
Kendinize dert aramayın, belki kadın epilasyon yapıyordu, belki sistit olmuştu altında cocuk beziyle geziyordu.... Bir ton sebep sayabilirim size.
Annesi rahatsız olduğunu söylemiş, kadıncağız da "müsait değilim" demiş..
Hasta bir kadın.. Demek ki o anda mahrem bir durumu vardı.. Abes olan sizin açık bulduğunuz kapıdan dalmanız bana göre.. Onun namüsait bir durumda olması değil..
arkadaşım kapıdan içeri adım attım sadece ilerlemedim ve evine çok giden biri değilim çok samimide değiliz ben çalışıyorum çok biarada bulunmuyoruz yumusak bi dille deseydi olmazmıydı yada müsait değilim dedikten sonra kusura bakma deseydi.inan canım çok sıkkın
annesi rahatsız olduğunu söylemiş, kadıncağız da "müsait değilim" demiş..
Hasta bir kadın.. Demek ki o anda mahrem bir durumu vardı.. Abes olan sizin açık bulduğunuz kapıdan dalmanız bana göre.. Onun namüsait bir durumda olması değil..
ne olursa olsun kapısına gelen insana hele de onun sağlığını merak etmişse hele hele artık aile olduğu biriyse o şekilde tepki gösterilmez. Ne yapıyo olabilirki en fazla ya kusuyodur yada ağda yapıyodur mahrem. O da elti sıfatındaki bi insandan saklanıcak şeyler değil sonuçta bişey olsa direk üst katındaymış o koşucak çok yanlış. Ben olsam değil evine gitmek görsem yolumu değiştiririm
beni siz anlkadınız hani keşke yumuşak bi dille müsait değilim deseydi ben anlayışsız biri değilm
arkadaşım kapıdan içeri adım attım sadece ilerlemedim ve evine çok giden biri değilim çok samimide değiliz ben çalışıyorum çok biarada bulunmuyoruz yumusak bi dille deseydi olmazmıydı yada müsait değilim dedikten sonra kusura bakma deseydi.inan canım çok sıkkın
ben onun bulunduğu odaya girmedim arkadaşım.sadece kapı ağzındaydım ve geri dönüp çıktım zaten ve siz o anda orda olmadığınız için beni suçlayarak konuşuyorsunuz
ben onun bulunduğu odaya girmedim arkadaşım.sadece kapı ağzındaydım ve geri dönüp çıktım zaten ve siz o anda orda olmadığınız için beni suçlayarak konuşuyorsunuz
o anda ne durumda olduğunu, ya da ona ne olduğunu bilmiyorsunuz ki.
Kendiniz de söylüyorsunuz çok samimi değilsiniz?
Annesi size cevabı vermiş.
O cevapla yetinmeliydiniz.
Girmenizin istenilmediği eve girmemeliydiniz.
ben olsam o konuşmadan o bana gelmeden bir daha onunla konuşmazdım..
ne kadar ayıp birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?