Eltim resmen kovdu

yani hanimefendicigim bayan musait bir durumda olmadigini belirtmis zati. bence kovulma gibi bir durum soz konusu degil.
sonra gidip sorabilirdiniz halini hatrini cok buyutuyorsunuz .

evet elti hanım müsait olmayabilir ancak her şeyi söylemenin bir üslubu var
çok kırıcı bir ses tonuyla müsait olmadığını söylemiş ki konu sahibi kendini kötü hissetmiş

hadi bir hata yaptın, eltili bir eve gelin oldun ne diye eltinin annesini yemeğe çağırırsın ki...dertsiz başına dert...zaten çalışıyorum demişsin,onlar hazırlayıp seni çağırsınlar...yapma bir daha yemek onlara

:))) doğru söze ne denir.

oncelıkle ılk yorumlara cok guldum hasta kadın agda mı yapar ya alemsınız bayanlar
sormakla ınsanlıketmıssınz ama eltnız demekkı bu tarz ıncelıklerden anlayan brı degıl
ayrıca sze daha kıbar bı sekılde soyleyeblırdı
bundan sonra sızde ona gore davranırsınız olur bıter kafana takma
yemege fılanda cagırma

yerinde olsam hiç dert etmem birdaha da kapsına gitmem kendinide kendi evime kabul etmem kapıya kadar bağıracak kadar ses çıkartıyorsa canım şuan müsait değilim uygun değilim ya da sonra görüşelim diyebilir boşver sen onu sil gitsin

Bence de ne olursa olsun yumuşak bir dille söylemeliydi yahut sonradan izah edebilirdi durumunu.
Siz haklısınız aslında. Hastalığını merak etmeniz uçmuymuş

Bence de ne olursa olsun yumuşak bir dille söylemeliydi yahut sonradan izah edebilirdi durumunu.
Siz haklısınız aslında. Hastalığını merak etmeniz uçmuymuş

Haklısınız..
Hatta samimi olmadıkları icin insan daha özverili olmalı.
Normalde acıklama yapmayacaksa bile, aksam yemege geliyor insan nezaketen bir acıklama yapardı.
Konu sahibine abartmıssın diyenleri anlayamıyorum..
Gecmis olsun dilemeyi istemek, neredeyse haneye tecavüz sayılıcak..
İnsanlık hali müsait olmayabilir, gayet normal bir durum bu, tuhaf olan daha sonradan acıklama yapılmaması bence.
Ama evet büyütme, cok fazla takılacak bir durum degil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…