Eltim resmen kovdu

bence çok fazla büyütülecek bir durum yok belki eltin in başka birşeye morali bozuk olabilir senin de onu o şekilde görmeni istememiştir.herşey olabilir insanlık hali.

ahahahha eltiyi mağara kaçkını yaptınız

hayırlı işler, bol güneşler

mağara kaçkını olsa iyi en azından yazık şimdiye kadar bişey mi görmüş diye affedilebilir ama 21. yüzyılda buna kültürsüzlük, seviyesizlik, cahillik, patavatsızlık vs. deniyor

Siz hiç kovulma görmemişsiniz belli ki.

Allahaşkına eltinizi suçlamaya bahane aramayın, size annesi kapıda kızının rahatsız olduğunu ve uzandığını söylemiş ısrarla içeriye girmenin alemi ne, kaldıki 1 saat sonra size yemeğe geleceklermiş çok merak ediyorsanız size geldiklerinde sorsaydın neyin vardı diye.

Dediğim gibi KOVULMA GÖRMEMİŞSİNİZ.

Son düzenleme:
mağara kaçkını olsa iyi en azından yazık şimdiye kadar bişey mi görmüş diye affedilebilir ama 21. yüzyılda buna kültürsüzlük, seviyesizlik, cahillik, patavatsızlık vs. deniyor

Cahillik?

Seviyesizlik?

Kültürsüzlük?

İdrardan karakter tahlili mi yaptınız?

ayrıca arkadaşlar ne kadar kötü birşey olabilirki.... ana baba acısından kötü birşey var mı? ben babamı kaybettiğim gece bile o içimdeki yangınla bile hiç kimsenin sesine tahammülüm olmadığı halde yanıma beni sormak teselli etmek için gelen insanları o şekilde uzaklaştırmadım. kültürsüz bir kadınmış belli. muhatap olunmayacak cinsten. çok sevdiğim bir atasözü vardır aynen bu duruma da uyuyor. cahille etme muhabbet git alimle kavga et diye. aynen bayanın eltisi için söylenmiş olsa gerek.

aysecim yanlış hatırlamıyorsam; daha öncede eltinizle sorununuz vardı sanırım.başka bir elti topiğinde karşılaştık sanırsam..

sonuçta sen eltini tanıyorsun.ne yapman gerektigini en iyi sen bilirsin..çok abartılcak.kötü bir durum değil bu.

belli ki başka şeylerde var.

Tanımadığınız bir insan için sizin şu tabirleri kullanmanız hangi gruba giriyor acaba, cahilliğe mi, patavatsızlığa mı, kültürsüzlüğe mi, seviyesizliğe mi.?

veya AYIP'a mı?

kültürlü hanımefendi..
benim kültürüm size yeter mi bilmiyorum ama ne çabuk kültürsüz yaptınız bir insanı. Nasıl da cahil yaptınız.
Sizin gibi bir hanımefendiye yakıştı mı bu kadar önyargı.
Kim size bu kadına bu şekilde hakaret etme hakkı verdi?
Seviye diyorsuunuz da..
Gerçekten seviye ortada....
Hımm bir de bayan kelimesi pek tercih edilmiyor sanırım atladınız orayı. Sebebi şık bulunmuyor...
Ya da benim kültürüm bu kadar....

Namüsait bir durumda diye, açık bulduğu kapıdan giren eltisine müsait olmadığını belirten bir kadının sıfatları:

kültürsüz
seviyesiz
cahil
patavatsız

Hayal dünyanız bambaşkaymış ozlemdmr güle güle kullanın.

Tanımadığınız bir insan için sizin şu tabirleri kullanmanız hangi gruba giriyor acaba, cahilliğe mi, patavatsızlığa mı, kültürsüzlüğe mi, seviyesizliğe mi.?

veya AYIP'a mı?

Peki siz hangi baroda görev yapıyorsunuz? tanımak gerekmiyor bazen insanların davranışlarını yargılamak için. Annem bize hep can düşmanınız bile kapınıza gelse güler yüzle karşılayacaksınız diye öğretti. böyle yetiştik. kültür meselesi.

kusura bakmayın elalemin çişiyle uğraşacak vaktim de yok bilgim de. ama bir insanın benim kalemim olup olmadığını anlayabilecek donanıma sahibim

Eğer kullandığınız kalem tükenmez ise haklısınız, güya biz kafamızı calıştırıyoruz.

Asude_Bahar tabiriyle; hayal dünyanızı güle güle kullanın

Biri eltisine kirilmis hassas davranmis derdini yazmis
bazilari ise ara acmada ,körüklemede seytana dahi gerek birakmayacak
sekilde fitillemekte ,Allah cc seytanin ve seytana yardimci olan insanlarin serrinden korusun ,Akilli insan itidal olur ,atese körükle benzinle gitmez ..

Son düzenleme:
Ya da benim kültürüm bu kadar....
evet, ihtimal dahilinde....
çok teşekkür ederim...
Eğer kullandığınız kalem tükenmez ise haklısınız, güya biz kafamızı calıştırıyoruz.

Asude_Bahar tabiriyle; hayal dünyanızı güle güle kullanın
size de çok teşekkür ederim....

dediğim gibi kalemim olmayan insanları anlayacak ve cevap bile vermeyecek donanıma sahibim, iyi günler diliyorum...

Aileniz demek ki size çok önemli birşeyden bahsetmemiş. Hoşgörü.
Baksanıza çevrenizdekiler sizin huyunuzu bildiklerinden, hatıra defterinizden ve kindarlığınızdan dolayı size prensesler gibi davranıyor.
Yani korktuklarından. Bunu kendiniz söylediniz.
Ailenizin öğretmediği birşey daha var size.
Tevazu. Sizin kadar kendini öven biri görmedim.
Benim de nenemin bir lafı vardır.
Bırak seni eller övsün...

bence görüşmemek için bahane arıyodun bu da bahane oldu, müsait değilim demek kovmak mı oluyo, kapıya vurmadan odama her girene ben nasıl cırlıyorum sen bide beni duy, ki giren annem babam olur yabancı değil

her ne yapsada öyle sert dille konuşmamalıydı

Bence fazla büyütmüşsünüz. Kadının niyeti kötü olsa 1 saat sonra annesini alıp yemeğe gelir mi?
Bakın bazen insan telaş anında ses tonunu ayarlayamayabiliyor. Yani amacı azarlamak olmuyor ama sesini duyurmak için bağırınca azarlar gibi çıkyor sesi. Bir örnek vereyim. Geçen gün regl oldum, ama bazı sorunlarım nedeniyle aşırı kanamam vardı. Bir baktım tuvalete yakın dolapta ped bitmiş, ben de çıkarıp atmıştım pedimi. O halde kalkıp lavabonun üzerindeki dolaptan ped almak zorunda kaldım. Bir anda tüm tuvalet, banyo paspası, bacaklarım afedersiniz kirlendi. O anda annem seslendi mutfaktan. "Anne bir dakika." dedim ama duysun diye baya bağırdım. Çıktım annem "Neye kzıdın?" dedi. Şaşardım, anlamadım bile neden bahsetitğini. "Neye kızmışım ki?" dedim. "E seni çağırdım, ne biçim azarladın." dedi.. Meğer tafra yaptığımı sanmış, benimse haberim bile yok, sormasa aklımın ucundan geçmez. Anlattım sonra, gülüştük... Belki benzer bir durum olmuştur. Siz eğer rahatsız olduysanız söyleseydiniz güzelce, o da sebebini söylerdi. Siz baya takmış konu açmışsınız ama muhtelemen kadıncağız farkında bile değil sizin birşeye bozulduğunuzun.

evet canım korkudan, eşim hepsini bir kalemde silip atar diye korkularından

Eltiniz alt katta oturuyor, kapıda annesiyle karşılaşıyorsunuz, kızım rahatsız diyor (kelime tam bu muydu hatırlamıyorum) sizde bir bakayım diyorsunuz. Eee bunda hiçbir şey yok ki gayet insanca, apartmana yeni taşınan 7 kat el değil ki, akrabasınız eşleriniz kardeş. Üstelik anladığım sizde sadece kapı eşiğini geçmişsiniz. Bunda enseye tokat bir durumda yok. Hatta salona bile geçerdiniz ne var ki bunda. Müsait olmayabilir, odasına gideceğini sanmıştır üstünü değiştiriyordur falan. Sen salona geç geliyorum denir, 2 dk bekleteceğim giyiniyorum geliyorum denir, denir oğlu denir.

Tarz, ses tonu, üslup çok önemli. Hoşuna gitmediyse gitmezsin evine, eğer dikkatini çekerde sorarsa kırıldım dersin. Oda varsa gerekçesi söyler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…