ahahahha eltiyi mağara kaçkını yaptınız
hayırlı işler, bol güneşler
mağara kaçkını olsa iyi en azından yazık şimdiye kadar bişey mi görmüş diye affedilebilir ama 21. yüzyılda buna kültürsüzlük, seviyesizlik, cahillik, patavatsızlık vs. deniyor
Cahillik?
Seviyesizlik?
Kültürsüzlük?
İdrardan karakter tahlili mi yaptınız?
mağara kaçkını olsa iyi en azından yazık şimdiye kadar bişey mi görmüş diye affedilebilir ama 21. yüzyılda buna kültürsüzlük, seviyesizlik, cahillik, patavatsızlık vs. deniyor
ayrıca arkadaşlar ne kadar kötü birşey olabilirki.... ana baba acısından kötü birşey var mı? ben babamı kaybettiğim gece bile o içimdeki yangınla bile hiç kimsenin sesine tahammülüm olmadığı halde yanıma beni sormak teselli etmek için gelen insanları o şekilde uzaklaştırmadım. kültürsüz bir kadınmış belli. muhatap olunmayacak cinsten. çok sevdiğim bir atasözü vardır aynen bu duruma da uyuyor. cahille etme muhabbet git alimle kavga et diye. aynen bayanın eltisi için söylenmiş olsa gerek.
Tanımadığınız bir insan için sizin şu tabirleri kullanmanız hangi gruba giriyor acaba, cahilliğe mi, patavatsızlığa mı, kültürsüzlüğe mi, seviyesizliğe mi.?
veya AYIP'a mı?
kusura bakmayın elalemin çişiyle uğraşacak vaktim de yok bilgim de. ama bir insanın benim kalemim olup olmadığını anlayabilecek donanıma sahibim
evet, ihtimal dahilinde....Ya da benim kültürüm bu kadar....
çok teşekkür ederim...Namüsait bir durumda diye, açık bulduğu kapıdan giren eltisine müsait olmadığını belirten bir kadının sıfatları:
kültürsüz
seviyesiz
cahil
patavatsız
Hayal dünyanız bambaşkaymış ozlemdmr güle güle kullanın.
size de çok teşekkür ederim....Eğer kullandığınız kalem tükenmez ise haklısınız, güya biz kafamızı calıştırıyoruz.
Asude_Bahar tabiriyle; hayal dünyanızı güle güle kullanın
Peki siz hangi baroda görev yapıyorsunuz? tanımak gerekmiyor bazen insanların davranışlarını yargılamak için. Annem bize hep can düşmanınız bile kapınıza gelse güler yüzle karşılayacaksınız diye öğretti. böyle yetiştik. kültür meselesi.
her ne yapsada öyle sert dille konuşmamalıydı
Aileniz demek ki size çok önemli birşeyden bahsetmemiş. Hoşgörü.
Baksanıza çevrenizdekiler sizin huyunuzu bildiklerinden, hatıra defterinizden ve kindarlığınızdan dolayı size prensesler gibi davranıyor.
Yani korktuklarından. Bunu kendiniz söylediniz.
Ailenizin öğretmediği birşey daha var size.
Tevazu. Sizin kadar kendini öven biri görmedim.
Benim de nenemin bir lafı vardır.
Bırak seni eller övsün...
Aileniz demek ki size çok önemli birşeyden bahsetmemiş. Hoşgörü.
Baksanıza çevrenizdekiler sizin huyunuzu bildiklerinden, hatıra defterinizden ve kindarlığınızdan dolayı size prensesler gibi davranıyor.
Yani korktuklarından. Bunu kendiniz söylediniz.
Ailenizin öğretmediği birşey daha var size.
Tevazu. Sizin kadar kendini öven biri görmedim.
Benim de nenemin bir lafı vardır.
Bırak seni eller övsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?