Eltim resmen kovdu

samimi degiliz ama ben onunla konusrken hiç bi zaman ses tonumu yükseltmedim annesiyle kapıda karşılaştık ay kızım rahatsız deyince bi göreyim hal hatır sorayım dedim

İyi niyetlisiniz ama bakalım eltinize ne oldu. Bunu bilmiyoruz. Belki de gerçekten size söyleyemeyeceği kadar kötü birşey oldu.
Ve gerçekten müsait değildi.
Nezaketi unutturacak kadar büyük bir sıkıntısı vardı.
Henüz onu dinlemediniz ki...

boşver sende şöyle düşün demekki kapatması gereken bi ayıbı vardı veya birşey saklıyodu yoksa kadın kadına müsait olunmayacak ne yapıyor olabilir ki

:))

bide bu olaydan 1saat sonra bana yemeğe geldiler . O sırada bi açıklama yapması gerekmiyormuydu hani kusura bakma sen geldiğinde müsait değildim demesi gerekmiyormuydu

bide bu olaydan 1saat sonra bana yemeğe geldiler . O sırada bi açıklama yapması gerekmiyormuydu hani kusura bakma sen geldiğinde müsait değildim demesi gerekmiyormuydu

her insan ince düşünemiyor canım ..boşver ya takma..

boşver sende şöyle düşün demekki kapatması gereken bi ayıbı vardı veya birşey saklıyodu yoksa kadın kadına müsait olunmayacak ne yapıyor olabilir ki

Alemsiniz yaaa; kadın diye mahremini uluorta sergilemek zorunda mı? Genital ağda yapıyordu belki? Eltisine; "gel gel ben de tam ağda yapıyordum" mu diyecek? Annesine de birini görürsen kapıda uzandığımı söyle demiş işte......

Konuyu kapanması gereken bir ayıba bağlamanız da enteresan?

belki eltin o sırada çamaşırını değiştiriyordu, üstünü değiştiriyordu, rahatsızmış sonuçta her şey olabilir
o müsait değilim derken ki ses tonu belki de panikle çıkan bir tepki idi
bilemeyiz, bilemezsiniz ki

Allah cc kurani keriminde ,birinin kapisina gittiginizde 3 defa ara ara tiklayin
sayet icerden cevap gelmez ise ,icerde oldugunu bilseniz dahi nedenini
nicinini sormadan geri dönün buyurmakta . sayet müsait degilim dediyse
anlayisla karsilamaniz gerekmekte diye düsünüyorum ,gittigimiz ev kimin evi olursa
olsun habersiz gitmememiz gerekir ,biraz hassas davranmissiniz üstünde durmasaniz
iyi olur ,seytan ailelerin arasini acmak icin firsat kolluyor ..

sana geldiğinde tavır yapmadıysan soğuk davranmadıysan belli etmediyse ve hala kocana söylemediysen hata sende bacım kusura bakma

5 dakka bekle geliyorum diyebilirdi ama

gel gel ben de tam ağda yapıyodum gibi ciğ bir cümle aklıma gelmedi ama en azından bir saniye canım geliyorum diyebilirdi mağara kaçkını gibi mağırmasına lüzum yok heralde

Her kadın kadına müsait olur mu?
Ben yeri gelir anneme müsait olmam yeri gelir kızkardeşime.
Saklanan illa ayıp mıdır?
Çok çok üzüldüğü ve kimsenin karşısına çıkamayacğı bir durumu olamaz mı?

her ne yapsada öyle sert dille konuşmamalıydı

Sizin duymak istediğiniz tek şey "eltinizin suçlu olduğu"..

"Ben olsam, bırak evine gitmeyi, yolda görsem Allah'ın selamını vermem"di almak istediğiniz cevap, bunu yazanı da "Beni bir tek sen anladın" diye övdünüz..

Demek ki olayı objektif gözle değerlendirenlere değer vermiyor, kendinizi savunmak dışında bir eylemde bulunmuyorsunuz. O zaman bu platformda neyi tartışacağız AYSE035? Doğru bildiğinizi yapın..

bu konuda kesinlikle haklısın;

sanrım eltin nezaketten bir haber:26:

dediğin gibi açıklama yapmalıydı...

boşver canım takılma bu konuya ,

resmiyetini koru sen...

kusura bakmayın ama ben anneme veya kız kardeşime müsait değilim müsait değilim diye bağırsam bir daha evimin kapısından geçmezler. anadan üryan birbirimizin yanında dolaşalım demiyorum tabi ki ama biraz nezaket önemli bence hele de aile içinde

utanmış olabilir mi?
konuyu uzattığında o an ne yaptığını açıklaması gerektiği için olmamış gibi davranmış olabilir mi?
sonuçta eltin "kusura bakma müsait değildim" diyecekti,
sen de "sorun değil ama o şekilde seslenince kovduğunu düşündüm" diyecektin,
o da ne yaptığını açıklamak durumunda kalacaktı

gel gel ben de tam ağda yapıyodum gibi ciğ bir cümle aklıma gelmedi ama en azından bir saniye canım geliyorum diyebilirdi mağara kaçkını gibi mağırmasına lüzum yok heralde

ahahahha eltiyi mağara kaçkını yaptınız

hayırlı işler, bol güneşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…