samimi degiliz ama ben onunla konusrken hiç bi zaman ses tonumu yükseltmedim annesiyle kapıda karşılaştık ay kızım rahatsız deyince bi göreyim hal hatır sorayım dedim
siz de eltinizin o anda ne yaptığını bilmediğiniz için onun sizi "resmen" kovduğunu iddia ederek onu suçluyorsunuz.
aynen, belkide ben çok kindarım bilmiyorum ama ağız açmam, çok yanlış bir şey. hayatta konuşmam zaten bana kalmaz eşim rezil eder. benim hatıra defterimin bayağı kalın olduğunu iyiliğide kötülüğüde tavrıda unutmadığımı bildikleri için eşimin ailesinde herkes bana prensesmişim gibi davranıyorlar bende onları seviyorum o yüzden
iyi niyetlisiniz ama bakalım eltinize ne oldu. Bunu bilmiyoruz. Belki de gerçekten size söyleyemeyeceği kadar kötü birşey oldu.
Ve gerçekten müsait değildi.
Nezaketi unutturacak kadar büyük bir sıkıntısı vardı.
Henüz onu dinlemediniz ki...
bide bu olaydan 1saat sonra bana yemeğe geldiler . O sırada bi açıklama yapması gerekmiyormuydu hani kusura bakma sen geldiğinde müsait değildim demesi gerekmiyormuydu
boşver sende şöyle düşün demekki kapatması gereken bi ayıbı vardı veya birşey saklıyodu yoksa kadın kadına müsait olunmayacak ne yapıyor olabilir ki
bide bu olaydan 1saat sonra bana yemeğe geldiler . O sırada bi açıklama yapması gerekmiyormuydu hani kusura bakma sen geldiğinde müsait değildim demesi gerekmiyormuydu
boşver sende şöyle düşün demekki kapatması gereken bi ayıbı vardı veya birşey saklıyodu yoksa kadın kadına müsait olunmayacak ne yapıyor olabilir ki
belki eltin o sırada çamaşırını değiştiriyordu, üstünü değiştiriyordu, rahatsızmış sonuçta her şey olabilir
o müsait değilim derken ki ses tonu belki de panikle çıkan bir tepki idi
bilemeyiz, bilemezsiniz ki
Alemsiniz yaaa; kadın diye mahremini uluorta sergilemek zorunda mı? Genital ağda yapıyordu belki? Eltisine; "gel gel ben de tam ağda yapıyordum" mu diyecek? Annesine de birini görürsen kapıda uzandığımı söyle demiş işte......
Konuyu kapanması gereken bir ayıba bağlamanız da enteresan?
her ne yapsada öyle sert dille konuşmamalıydı
her insan ince düşünemiyor canım ..boşver ya takma..
Her kadın kadına müsait olur mu?
Ben yeri gelir anneme müsait olmam yeri gelir kızkardeşime.
Saklanan illa ayıp mıdır?
Çok çok üzüldüğü ve kimsenin karşısına çıkamayacğı bir durumu olamaz mı?
gel gel ben de tam ağda yapıyodum gibi ciğ bir cümle aklıma gelmedi ama en azından bir saniye canım geliyorum diyebilirdi mağara kaçkını gibi mağırmasına lüzum yok heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?