Müsait degimim diye iki kere bagirarak azarlar gibi soylemesi ayri... cnm suan uygun degilim daha sonra gelir Misin? demesi apayri birsey.
bazi arkadaslar,konu sahibini suclu bulmus sastim kaldim."Niye dalisiyorsun iceri " diyen bile var. Annesini kapida gorupte biraz rahatsiz yanitina karsilik
kim olsa "neyin var gecmis olsun" demek ister...
Konu sahibine gelince, zaten mesafeliymissin,aynende devam et.
Bayan burda "bu duruma bozulmakta hakli miyim,haksiz miyim?" diye sormamis. Zaten kendisine gore hakli biz ne desekte kendince hakli oldugu icin umursamiycak.
Soru; "Sizce bu durumu onunla konuşayım mı yoksa tenezül bile etmeden umursamayayım mı?"
Zaten bir kere alinmissiniz,alindiysaniz madem nedeninide sorun. Neden boyle yaptin alindim diyerek sakayla karisik sorabilirsiniz. Madem konuyu actiniz moraliniz bozuldu bu duruma,o zaman sorun ki iciniz de kalmasin. Tenezul etmeden umursamadiginizda da yine icinizde kalmis olucak ki bu seferde acabalarla cebelleseceksiniz...
canım belkı mıdeyı yada motoru bozmus olabılır belkı lavabodayken duymanısı ıstemedı o sesı o yuzdne gelme dedı
Eşinin ağzına bir tane patlatarak eşinin arkasından ayakkabı kutusu fırlatmasına sebebiyet veren bir kadının, eltisi ile arasında bir anlaşmazlık geçen bir kimseye "eltini yolda dahi görsen konuşma" demesi olağan..
Garip olan, siz bu karı-koca ilişkisini son derece normal ve bunları şaka addecek kadar umursamaz bir insanken, bir insan sadece "müsait değilim" dedi diye onu kültürsüz, cahil vs ilan etmeniz..
hayır kızlar sesi oturma odasından geliyordu
bence iki taraf da haklı ve haksız.. konu sahibi fazla samimi olmadığı halde anlık olarak eve girdiğinde eltinin de müsait bir anına denk gelmemiş olma olasılığı, ya da karşılıklı samimi olunmadığı için eltinin şahit olması istenmeyen bir durumda olması ihtimali çokk yüksek. ama elti de 1 saat sonra yemeğe geldiğinde kusura bakma diyerek duruma bir açıklık getirmeli ve gönlünü almalıydı konu sahibinin.bu da samimiyet değil,nezakettir.hiçbirşey olmamış gibi bir saat önce müsait değilim diye bağırdığı kişinin evine bir saat sonra hiçbişi demeden gelip oturmak olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?