çok teşekkür ederim inşallah iyi bir evlat olur..
Hani ben eltisinin yerine de kendimi koyup düşünüyorum aceba çok mu zor durumdaydı diyorum ama gene de en azından sonradan arayıp kusura bakma deseydi yada demiş mi bilemiyorum ama dememişse o zaman ona hak veremiyorum
eğer cımbızla çekip almasaydınız, orada eşimin bana ilk kez sesini yükselttiğini bu yüzden çok kızdığımı sonra gelip nasıl gönlümü aldığını, ayrıca eşimle şakalaştığımı da görürdünüz. tı tı tı eksik istihbarat. çalışıp gelin bi dahakine...
Arkadaşlar 2gün önce başıma gelen şeyi anlatayım..eltimin annesi memleketinden eltime gezmeye gelmiş bende yemeğe davet ettim.yemeklerimi bitirdikten sonra çöplerimi dökmeye gittim eltimde alt katta oturuyor annesiyle kapıda karşılaştık eltimin nerde olduğunu sordum anneside biraz rahatsız olduğunu uzandığını söyledi bende dur ayıp olmasın bi sorayım diye içimden geçirerek içeriye adım attığım gibi eltime ismiyle seslendim birde ne olsun eltim bağırarak müsait değilim müsait değilim dedi inanın resmen kovdu ve ben hiç sesimi çıkarmadan evime çıktım bu duruma çok bozuldum ve bi daha da evine gitmeyi düşünmüyorum. Sizce bu durumu onunla konuşayım mı yoksa tenezül bile etmeden umursamayayım mı
öncesinde bi sorunum olmadı eltimle ama inanın anlattığımapişman oldum benim yüzümden arkadaşlar tartıştı
öncesinde bi sorunum olmadı eltimle ama inanın anlattığımapişman oldum benim yüzümden arkadaşlar tartıştı
valla kapıdan iceri giren misafire musait degilim diye geri cevirmek ayıp hic degilse annesi iceri alırdı kadın musait degilse biraz olsun toparlanır gelirdi hani iceriye almamak ayıp bence hasta olursun yatarsın vs vs ama adımını atmıs tam girerken git gelme der gibi hadi boyle yaptın sonra bir telefonacıp acıklama yapmak gerekirdi en samimi oldugun insan dahi olsa kendini acıklarsınki cok samimi degilizdir diyorsunuz hepden bir acıklama yapmalıydı diye dusunuyorum
ayrıca arkadaşlar ne kadar kötü birşey olabilirki.... ana baba acısından kötü birşey var mı? ben babamı kaybettiğim gece bile o içimdeki yangınla bile hiç kimsenin sesine tahammülüm olmadığı halde yanıma beni sormak teselli etmek için gelen insanları o şekilde uzaklaştırmadım. kültürsüz bir kadınmış belli. muhatap olunmayacak cinsten. çok sevdiğim bir atasözü vardır aynen bu duruma da uyuyor. cahille etme muhabbet git alimle kavga et diye. aynen bayanın eltisi için söylenmiş olsa gerek.
bu elti yeni mi evli canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?