sagol arkadaşım ev kayınvalidemlerin zamanında kimse küçük diye giriş katını istememişti ben kiradan kurtuluyum diye eşime kabul edelim dedim kara bina halinde taşındık herşeyini kendimiz yaptırdık kimse yardım etmedi ama hanfendiye 4. katı yaptılar hemde eksiksiz demekki insanlara hak ettigi degerden fazlasını vermiceksin kaybeden hep sen oluyosun bunu anladım canımAllah yardımcın olsun canım
neden senin üst katına taşındı ki
ev kendi evimi
ah arkadaşım aynen seninki gibi hatta şu andada yukardalar 2. kat kayınvalidemin ben duyuyum diye bi konuşmalar bi kahkahalar inanınki kıskanmıyorum ayrımcılıga kızıyorum .birde ailen ne kadar sahipsiz bırakırsa gelip gitmezse üstüne basmak istiyor ama artık yok öyle aaaaaaaaaaaaaaaacanım öncelikle geçmiş olsun
benimde öyle bir eltim var altlı üslü oturuyoruz ben 3. kattayım onlar 1. katta eltim kaynanamla kalıyor ..eltim kaynanama yapmadığını bırakmadı ama benim kaynanam onun korkusundan altına edecek gibi bana gelince aslan kesilir kötükedihüsonedir bu aYrımcılık anlamıyorum bide havalar ısındı bahçede çardağın altından çıkmazlar çay kahve pasta yapıp beraber yerler inadıma yapıyorlar biliyorum eltimin bir kahkahası var öte mahaleden duyulur kııcıklık yapıyor biliyorum
SENDE TAKMA BOŞVER KISKANÇLIĞINDAN GELİP SORMAMIŞTIR ORTADAN ÇATLASINLAR İNŞALLAH
ah arkadaşım aynen seninki gibi hatta şu andada yukardalar 2. kat kayınvalidemin ben duyuyum diye bi konuşmalar bi kahkahalar inanınki kıskanmıyorum ayrımcılıga kızıyorum .birde ailen ne kadar sahipsiz bırakırsa gelip gitmezse üstüne basmak istiyor ama artık yok öyle aaaaaaaaaaaaaaaa
ah arkadaşım aynen seninki gibi hatta şu andada yukardalar 2. kat kayınvalidemin ben duyuyum diye bi konuşmalar bi kahkahalar inanınki kıskanmıyorum ayrımcılıga kızıyorum .birde ailen ne kadar sahipsiz bırakırsa gelip gitmezse üstüne basmak istiyor ama artık yok öyle aaaaaaaaaaaaaaaa
sagol canım allah sizlere sizleri seven deger veren hayırlı insanlar çıkarsın karşınızaallah yardımcın olsun canım boşver takma kafana umursama bile nette takıl aç müziğini duyma onları.
hep öyle yapmaya çalışıom ama elimde degil canım tahammul edemiyorum bazen allah muhabbetlerini arttırsın demekki zamanında hiç susmamam gerekiyomuş baksana öyleleri yaranıyocanım Allah yardımcın olsun,umursama bırak iyi geçinsinler,seni kıskandırmaya çalışıyorlar,sen arana mesafe koy,mutlu görünmeye çalış
allah yardımcın olsun inanki hep derlerya sen iyiysen karşındakide iyi olur inanmıyorum o söze ben ne kadar kötüysen insanlar hep çevrede oluyor bende yalnız olarak ölücem galibaÇok üzgünüm çoookevli değilim ama ilerde başıma gelirse allah beni eltiden,kaynanadan,görümceden
ve bilimum akrabalardan uzak tutsun
sen de canını sıkma arkadaşım..boşver
kocanla mutlu ol,işine gücüne bak
çatlasın patlasın onlarda
yarın birgün araları bozulmayacağı ne malum
sagol arkadaşım ev kayınvalidemlerin zamanında kimse küçük diye giriş katını istememişti ben kiradan kurtuluyum diye eşime kabul edelim dedim kara bina halinde taşındık herşeyini kendimiz yaptırdık kimse yardım etmedi ama hanfendiye 4. katı yaptılar hemde eksiksiz demekki insanlara hak ettigi degerden fazlasını vermiceksin kaybeden hep sen oluyosun bunu anladım canım
sagol cnm beni anlamana çok sevindim sorun evde degil biliyomusun bana nüspet yapmaları eşimin bütün kardeşleri onununla çok samimi kafayı yicem ya insanlara sensin demem sakin bir insanım eşimde beni çok sever aslında onun sorunu eşimin bana ve evine çocuguna çok düşkün olması ben olsam sevinirim allah onada geçim versin ayırmasın yinede ben hep kötüyüm sustuguym için oooooooooooooooooffffffffffah canım ya işte böyle ikili oyunlara gelemiyorum resmen hakkınızı yemişler
çok üzüldüm şimdi evet kimseye değerinden fazla değer vermiyeceksin ya kendini yada karşındakini kaybedersin
sen takma kafanı görüşme duyma kaale alma hiç varmış yokmuş takma bile
sagol cnm beni anlamana çok sevindim sorun evde degil biliyomusun bana nüspet yapmaları eşimin bütün kardeşleri onununla çok samimi kafayı yicem ya insanlara sensin demem sakin bir insanım eşimde beni çok sever aslında onun sorunu eşimin bana ve evine çocuguna çok düşkün olması ben olsam sevinirim allah onada geçim versin ayırmasın yinede ben hep kötüyüm sustuguym için oooooooooooooooooffffffffff
alah razı olsun arkadaşım destegin için teşekkür ederimaman canım boşver salla sen en güzel mutluluğu yuvanda bulmuşsun zaten rabbim bozmasın ister nispet yapsınlar ister elinin körünü yapsınlar salla takma Allah görüyo Ona havale et gerisine karışma sen en güzeli bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?