Eltim st kata ev yapt

yazdıkların çok güzellllllllllllllllll bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmvereliniortak

Canım sende onun üstüne ev yap.Hem belki o zaman şimdi ki gibi durumları yoktu kayınvalidenlerin .. aman ya salla gitsin ister altıma ister üstüme evimin içinde değil ya.(Gerçi ben senin ne hissettiğini anlıyorum ama..)

sen kafana taktıkça kendine edersin pskolojin bozulur Allah göstermesin bırak kendi hallerine..bebegini düşürdügün halda ziyarete gelmeyen kaynanaya ne denilebilirki

ay allahım ya ne kayınvalıdeler eltıler var bnm suan daha eltım yok yanı nısanlı ama bılmuyorum ya böle seyler yasarmıyım kayınvalıdeme gelınce cok tatlıdr o opuyorumnanaktanpamuksekerım o bnm

acaba kayınvaliden eşinle diğer oğlu arasında ayrımcılık yapıyor olabilir mi?
ben anlatılardan öle anladım onlara ev yaptırmalar bence diğer oğlunu daha çok seviyor kaynana.

şöle bir durum da var insan hangi oğlunu daha çok seviyor saygı duyuyor ise o oğlunun eşinede düşkün ve davranışlarında daha özenli oluyor bu gerçek etrafımda böle bir sürü insan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…