allah razı olsun kendimi okadar yalnız hissediyorumki allahıma havale ediyorum o herşeyin iyisini bilir tekrar sagol destegin için allah işlerini rast getirir inşBirak gülsünler kahakalarini atsinlar be güzelim...son gülen iyi güler unutma bunu.
Simdi sen belki mutsuzsun onlar mutlu ama cark öyle bir dönüyorki kimin ne zaman ne olacagi belli degil...:1hug:
Üzme kendini....Allah cok büyük:Saruboceq:
insan bi gecmis olsun der yaaa.... bukadar mi vicdansiz olur bi insan! sende tak cantani cik cik gez. onlarada görün hasetlerinden catlasinlar güzelimyok be arkadaşım gitmem dedimya düşük yaptıgımı duydu kayınvalidem ne geldi ne gitti aman benden uzak allaha yakın olsunlar hepbenmi gitçem şimdi gelini gidip gelsin inş en kısa zamanda fazla samimiyetleri tez ayrılık getirsin
bu aralar pek iyi degilim ama bu günlerde geçicek allahım çok büyük derdimi dinleyip yardımcı oldugun için sagol canıminsan bi gecmis olsun der yaaa.... bukadar mi vicdansiz olur bi insan! sende tak cantani cik cik gez. onlarada görün hasetlerinden catlasinlar güzelim
sagol arkadaşım ev kayınvalidemlerin zamanında kimse küçük diye giriş katını istememişti ben kiradan kurtuluyum diye eşime kabul edelim dedim kara bina halinde taşındık herşeyini kendimiz yaptırdık kimse yardım etmedi ama hanfendiye 4. Katı yaptılar hemde eksiksiz demekki insanlara hak ettigi degerden fazlasını vermiceksin kaybeden hep sen oluyosun bunu anladım canım
hep öyle yapmaya çalışıom ama elimde degil canım tahammul edemiyorum bazen allah muhabbetlerini arttırsın demekki zamanında hiç susmamam gerekiyomuş baksana öyleleri yaranıyo
sagol cnm benim onlarmı kıymet bilecek pöffffffffff benim annemede diyodu düne kadar kayınvalidem allah razı olsun gelinim bitane dünür diye bugün keyfim yerinde müzigimide açtım son sesssssssssssssscanım sap döner keser döner gün döner hesap döner derler
benim kayınvalidem de evlilik hazırlıkları sırasında eltime bayılıyordu ben hiçbir şeye karıştırmadım o siz nasıl isterseniz dedi diye bi de arada bana laf çarpıyo annem bazı şeylerin yapılmasını istedi diye annemin ve benim arkamdan atıyordu ama sonra eltimin annesi de kendi de öyle istemlerle çıktılar ki karşılarına kayınvalidem en sonunda kızım senden de annenden de allah razı olsun beni hiç üzmediniz ben neye uğradığımı şaşırdım bunlarla dedi
fazla muhabbet tez ayrılık getirir eltim de görümcem de beraber pek geziyorlar ben hiç girmiyorum aralarına boşver git arkadaşlarınla gez sen ne olursa olsun arkadaşın eltinden de kayınvalidenden de daha çok düşünüyor seni
sizler nekadar olumlu düşünen insanlarsınız allah gönlünüze göre versin inşBoşver canım yaa kendini neden böyle üzüyorsun.. Bırak iyi olsunlar isterse kayınvaliden kıral dairesi yapsın.. İyilik de kötülükde dönüp gelip yapanı buluyor... Sen evinde eşinle huzurluysan salla gitsin diğerlerini...a.s.
sonradan anladım canım ondan kızıyorumya kendimehiç takma kafana canım boşver gitsin
çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş onlarında sonu bu canım sende göreceksin
en güzeli mesafeli olmak şanslısın bence
sagol arkadaşım ev kayınvalidemlerin zamanında kimse küçük diye giriş katını istememişti ben kiradan kurtuluyum diye eşime kabul edelim dedim kara bina halinde taşındık herşeyini kendimiz yaptırdık kimse yardım etmedi ama hanfendiye 4. katı yaptılar hemde eksiksiz demekki insanlara hak ettigi degerden fazlasını vermiceksin kaybeden hep sen oluyosun bunu anladım canım
dıkkat et de mıras olarak o mınık evı sıze kaktırmasınlar :ecrin_bebek:
yıllarca orada otrdunuz dıye de eve de katkı ısterler baska bır mulk olunca sızden de esırgerler kendılerı oturmuyormus gıbı,
para bırıktırın ev alın en tamızı
eltyıden gorumceden ne zaman hayır gelmıs kı ?
hayır gelınce amin dersın ama zaten anlasamamak normal degıl mı kac kısı eltısı gorumcesıyle kanki ki, öledır onlar sen kendı yuvana bak bebegıne dıkkat et sınırlenme dusurme gecmıs olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?