Eltim sürekli hamile misin diyor. Çıldıriiciiiim.

Ay ben kocasına üzüldüm daha çok. Hamile kalma ihtimali en yüksek pozisyonları bulmak için pozisyondan pozisyona sokuyordur bu kadın adamı

Siz de mesafeli olun, gerekirse tersleyin. Kadın negatif elektriğiyle sizi de strese sokup allah korusun sizde de sorun oluşturabilir.

Yanında ultrason makinesiyle de gezer bu kadın yakında. Bakalım kimler hamile

çok takmış kafaya
birdahakine diyin "x neden sorup duruyorsun anlamıyorum olsam zaten söylerim
saklayacak bir durum değil zaten" diyin
net bir şekilde ama
Allah ona da size de hayırlı evlatlar nasip etsin

İyi de neden korkuyor ki sizin önce hamile kalmanızdan bizim çocuğumuz olmuyor o kadar tedavi vs eltimin oldu misal napim öleyim mi nasip bu işler

nasip herşey. abimin eşininde henüz olmadı onlar 1,5 yıldır istiyor ama gelinimiz bana sürekli inş. ikimizinde olur sende çk bekleme bak zor bu yollar falan diye telkin ediyor tam tersi. Yapı meselesi işte.

kadın kafayı yemiş açık ve net. Biraz uzak dur bence görüşme mesafeni koy ayrıca sen ister yaparsın ister yapmazsın kimseye bunun hesabını vermek ya da suçluluk hissetmek durumunda değilsin.Herkesin kendi hayatı allah dilediğine nasip eder dilediğine de etmez..

Kendisi çok fazla çocuk istiyor, aslında sürekli sorması hamile kalmanı istediğinden değil,istemediğinden.
Eğer hamile kalırsan en mutlu olmuş olan o gibi görünecek, bak görürsün demişti de dersin.
İnsan psikolojisi böyledir. Birşeye sahip olamıyorsa, karşıdakinin sahip olmasını asla istemez ama istemediğinin bilinmesini kendisine acınmasını veya insanların üzülmesini de istemez.

Eltinin psikolojisine göre mi çocuk yapacaksınız siz istiyorsunuz ve başkası umurunuz da olmasın bence eltinizi hiç takmayın bir daha sorarsa da evet düşünüyoruz Allah nasip eder inşallah dersiniz milletin içi ne kadar fesat ya

ultrason makinesine gerek yok herkese soruyor. ne hikmetse birde herkesi rüyasında görüyor.
geçen günde görümcemi görmüş ilk defa rüyasında onuda aramış sabah hamile misin diye.
benden arta kalan vakitlerinde başkalarına sarıyor sanırım.

Her atamasında evet hamileyim de.soran olursa devamlı sıkıştırıyor bende şaka yaptım dersin.İnsan hayatına bu kadar etki edilmez.Aranıyor bari bulsun aradığını. ÇOK MÜ hain dusunuyorum ne:)

o kadar etkiledi bizi düşünün.
oturduk acaba onların olsa sonra mı biz düşünsek dedik sonra kendi halimize güldük.

Sen hamile kalırsan çıldırır kesin. Nedense böyle fesat insanların üzuntulerine sevinir oldum.

Son düzenleme:
Hamile kalırsanız uzun süre söylemeyin, allah korusun nazar olur çocuk düşer falan.

Nasıl kadın ya bu, ben tırstım burada

Her atamasında evet hamileyim de.soran olursa devamlı sıkıştırıyor bende şaka yaptım dersin.İnsan hayatına bu kadar etki edilmez.Aranıyor bari bulsun aradığını. ÇOK MÜ hain dusunuyorum ne:)

ahahah bu iyimiş .
evet evet hatta bayıldım bu fikre.
bu sefer sorduğunda evet hamileyim diycm. Şoku atlattıktan sonra hayır değilim ama çok takıyorsun beni bile kafaya taktın. beni başkasını düşünme kendi hayatına yoğunlaş diycm.
valla bayıldım bu fikre. teşekkür ederim.

1 aylik evli insana hamile misin diye sorulur mu ya... bu insanlarin tek amaci evleip dogurmak mi bu mu yani valla cok sasiriyorum... tamam bende cok beklemedim bir yil sonra bebek dusunmeye basladik kizim dogdugunda 2 yillik evliydik. Ama 1 ay 2 ay 4 ay 5 ay erken bir taniyin bir birinizi 1 2 sene bi gezin dolasin ya

Hiç istifinizi bozmadan, hatta gayet sakin bi şekilde "ama niye beni sürekli aynı soruyla sıkboğaz ettiğini gerçekten anlamıyorum, neden ki hep telaşla, ısrarla bunu sorman; olur da hamile kalırsam üzülecek misin? kalmayayım mı ?"deyin

Anlamazsa yuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…