Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eltinizle yumurtalıklarınız ortak değil.
Eşleriniz de ortak değil. Farklı farklı 4 kişiden bahsediyoruz. Ayrıca evlenir evlenmez hamile kalmak nedir,çok da iyi bir şey değil,daha evlilik oturmadan ana baba olmak.
Bence açık açık kv ve eltinizle esinizde yaninizdayken bu konuyu konuşun.
Kötü niyetiniz yok biliyorum ama bu soylemleriniz beni strese sokuyor böyle konuları daha az konuşsak çok mutlu olurum diye kendinizi ifade edebilirsiniz bence.
Baktınız tutumlari hala aynı daha az görüşmeye çalışırsınız.
Eşinizin baskısını da anlamadım ben çocuk iki kişiyle yapılır zaten aynı baskıyı kendisine de yapıyor aslında.
1 yılda ne çocuğu ya?eltiyle yarışcam diye evliliğinizi mi bitirceksiniz?1 yıllık evlilik anca oturmuştur zaten çocuk yıpratıcı birşey daha yeni bir evliliğe çocuk yapılmaz.biraz sakin olun korunmayın illa çocuk olsun diyorsanız ama eltiylede yarışmayın.
Canım eltin senden 10 yaş büyükmüş belli ki geç evlendi ben de 31 yaşında evlendim ilk sene eş dost çevreden çocuk muhabbetleri stresle gecti gezmedigim Dr ebe kalmadı üstüne 2 düşük yaptım soğan kuru incir havuç kürü ne varsa yaptım...
Hamile kalınca soranlara daha ilki dogurmadan ikinciyi de peşine yapacam derdim öyle de oldu..
Eltinin dediğini de yanlış anlama ama kalbini kırmadan üzüldüğünü anlat senin yanında daha dikkatli olur inan eltinde seni kirdiginin farkında değildir
Merhaba arkadaşlar 1 senelik evliyiz ve 1 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz.Eltim evlendiği ilk ay hamile kaldı.Kendisi benden 10 yas büyük.Bir doğurganlık meselesi aldı başını gidiyor evde.Simdi ikinciyi düşündüklerini söylediler.Hava atar gibi.Ben strese giriyorum strese girdikçe motivasyon düşüyor.Hersey allak bullak oluyor doktora gittim eşimde ve bende sıkıntı çıkmadı ama hala bir sonuç yok.Artik o kadar bunaldım ki benim gibi bir durum yaşayan oldu mu nasıl başa çıktınız nasıl bir yol izlemeliyim.Alternatif kür vs ile hamile kalan var mı..