eltim ve gelin olmak yardımmm :)

Hayat senin düğün senin Allah kısmet ederse hayatında tek yaşıyacağın bir duygu bir olay o yüzden bırak kim ne düşünürse düşünsün istediğini yap sen içinde kalmasın o insanlar zaten her şeye konuşur sen naparsan yap :)

ona özensen ne olacak ayıp mı güzel olan bir şeye özenip taklit etmek..
hem 8 yıllık sevgilin 3 yıl sonra evlilik 11 yıl eder
naptınız siz kreşte mi başladı ilişkiniz :)
ben saçı başı düşünmedim de bence o kadar uzatmayın artık süreyi :)

kreş sayılır gerçekten baya kücüktük

daha 3 sene varmiş senin kafandaki modeller değişir değişmese bile aradan o kadar zaman geçtikten sonra eltinin yaptığı unutulur unutulmasa bile eltin azıcık çekiştirir seni sonra susar aklında kalmasın hiçbirşey nasıl istiyorsan öyle yap

3 seneye kadar herşey değişir.Benimde küçüklüğümden beri saçım ve gelinlik modeli hayalim farklıydı ama düğünümde bambaşka bir gelin olmuştum dert etme bu kadar

Düğünüm de uzun aylar araştırmalarım sonucunda hiç beğenmediği m ve herkes de olan prenses topuz rahibe duvak yaptırmıştım internet sitelerinde es gectigim modellerdi zamanla zevkin değişecektir ki tercih ettiğin model çok sıradan yaptirsanda öyle dusunulecegini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…