Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım öyle olurrr saç modelim ve gelinlik hayalim cocukluğumdan beri aynı olsada lütfen yeni aksesuarlar cıksın lütfen![]()
3 günden 3 güne moda değişiyor.3 yılı hesabını mı şimdiden yapıyorsun.Bir de gelinlik şu bu...çocukluk hayalini bir kenara bırak.Zevkler renkler zaman fiziksel görüntü herşey değişiyor.Çocukluk hayalindeki de çocuklukta kalsın.Benim bir arkadaşımın hayali belden kabarık gelinlikti.Dedim ki boyun kısa olmaz.Sen evaze bir model seç.Vücuduna daha çok yakışır.Gerçekten kabarığı giydi ve çok kötü durdu.Yani biraz hayallaerden çıkmak gerek.Bir de 3 yılda dur bakalım zaman ne getirir.Herşeyin hayırlısıarkadaslar erkek arkadasımla iliskimiz 8 senedir devam ediyo ve ailesiyle tanısıyorum düğünleri oldu bende ordaydım. abisi yakında evlendi ve eltim benim olmak istediğim gibi gelin oldu. bizim evliliğimize 3 sene daha var bende istediğim şeyleri değiştirmek zorundamıyım saçımı gelinlik modelimi aynı yapsam sonucta kimse eskiden beri öyle olmak istediğimi bilemez ve özenmiş gibi olurum. öyle sıradan bi saç değil saç modeli o yüzden fark etmez diyemiyorum. aksesuarın takılışı bile cok farklı başka kimse öyle bi saç yapmamışken aynı aileden ikinci gelinin yapması cok dikkat cekermi ve eltim cok iyi biri ama yinede kıskandıgımı özendiğimi zannedip bozulurmu? gelinlik modeli kabarıklığı saçları saçındaki aksesuar duvağı herşeyi benim küçüklük hayalim başka bi gelinken hayal edemiyorum kendimi( ve fiziksel özelliklerimiz tamamen farklı eltim uzun esmer kara gözlü çok güzel ben kısa sarısın renkli gözlüyüm, yinede aynı şeyler cokmu dikkat ceker?