eltim ve kaynım'la arama mesafe koymak ve görüşmemek istiyorum

Siz gorumcenizle konusun esinize anlatsin istemiyo yengen karinida hic bulastirma desin belkide abisine sen karinin sozunu dinliyosun bak bizde karim benim sozumu dinliyo buraya bile getirdim mi demek istiyo acaba hani sen bizlerle esin icin baglari kopariyosun ama biz oyle degilizmi demek istiyo yada diger uyelerinde dedigi gibi hazirlik yapmaya da gerek yok davet etmek istediginiz gunun öncesinden arayin siz arayin ama eşiniz ararsa gelip gelmicekleri muallakta kalır siz arayin eltinizi anlarsiniz gelip gelmicegni ona gorede hazirlik yaparsıniz yada yapmazsiniz esiniz de bidaha size baski kurmaz kursada cevap hazir seni bile aratmadim yengeyi arayip direkt ben davet ettim kimsenin totosunu kaldiramam sen git yegenini gor dersiniz

yok sürekli değil. biz davet edelim dedi. istemediğimi görünce de biraz tartıştık. sen böyle bi insan değilsin. biz görevimizi yapalım. ben abimin çocuğunun benim yüzümü unutmasını istemiyorum, abimle yeğenimle görüşeceğim tabiki dedi.. tartışma uzadı. ben sizlere yazdığım gibi bakış açımı söyledim. abisiyle yeğeniyle görüşsün tabiki..

yani eşimde gidip gelmez. sen git dediğimde ben evliyim karımsız gitmem hiç bir yere göndermem de tek diyor.

Elbette kıyaslanamaz, hele böyle bir durumda... Bence haklısınız zaten..
Ama ben sanki biraz da inadına çağırıp çağırıp (madem gelmiyorlar) kazara gelirlerse de gayet güzel ağırlardım...
Bir kaç defa sonrasında eşime "Valla görüyorsun X, ben elimden geleni yaptım... Bu kadarını belki kardeşimin eşi için yapmazdım ama hadi gönlün olsun dedim.. Bundan sonra artık üzgünüm.. Gelirlerse başım üstüne, çağırırlarsa da giderim.. Ama davetsiz adım atmam.." derim...

eltiniz kv ile sorun yasamis olabilir ve o dahil aileden kimseyle gorusmek istemiyordur,kisisel problemi oldgunu dusunmuyorum sizinle, o nedenle siz sk sk cagirin eltinizi aranizi iyi tutmaya calisin, hatta eltinizle tlfn konusmalarini esinizin yaninda yapin sicak konusun yarin bana kahveye gel fln tarzinda o kesin yok diyexektir, siz diger gun yine arayin esinizin yaninda yine yok derse esinize 10 kere aradim benm evime gelmeyenin evine gitmem diyin, kendinizi hakli cikarin, ben kotu insanmiyim benle gorusmek istemiyo fln dyin esiniz size hak versin bundan sonra da eltinize gitme konusu acilmaz sanrim

sen stratejik bir hata yapıyorsun:))
sorunlu olan taraf onlar iken eşinin gözünde sanki sen sorun yaratıyormuşsun imajı oluşuyor.
tamam çağıralım diyeceksin.
nasıl olsa gelmiyorlarmış ki:))
çat kapı da davetsiz filan da gidemiyormuşsunuz.
ya bu insanlar iszinle görüşmek istemiyorlar daha ötesi yok.
eşin ne kadar çabalarsa çabalasın reddedileceği ortada zaten.
o sebeple olayı büyüttüğünü ve fevri hareket ettiğini düşünüyorum halen:))

eşim de aynı şeyi söylüyor. biz çağıralım gerisi onları bileceği iş diye..

yok esasen benim çaya kahveye çağıracak boş zamanım da niyetim de yok. sohbetimiz de yok kendisiyle.
çaışıyoruz eşimle sadece hafta sonları musaitiz.
telefon numaramız yok. faceden hiç eklemediğimiz halde beni engellemiş. bunu da 1 hafta önce farkettim.
kendi profilimden baktım öyle bir kişi bulunamıyor. ama başka bir profilden bakınca, eltimin profili gözüküyor.
faceden takip ettiğim yok.ki bu durumu 1 hafta önce farkettim. insan sevilmediğini anlar ama sevildiği konusunda yanılgıya düşebilir.
teşekkür ediyorum yorumlarınız için. eşimle bu konuyu tartışmadan konuşmaya çalışacağım.

eş ailesiyle mesafeli olan bir insan, siz gitmek isteyip aradığınızda yine kabul etmeyecektir. etse de soğuk duracaktır. eşiniz kendisi tecrübe etseydi. elti yüzünden kocayla tartışmaya ne gerek var? ben olsam, olur ara abini müsait bir zamanda gidelim der, sonucu beklerdim.

Siz belki duyduklarınızın etkisiyle önyargılı yaklaşmış olabilirsiniz. Kimse durduk yere ben kötü olayım demez.
Eltiniz eşinin tarafıyla sorun yaşamış olabilir. Titizlik hastalığı veya takıntı gibi bir rahatsızlığı olabilir. Çocuğunu öpmelerini veya kucaklamalarını istemiyordur belki. Böyle bir yenge okumuştuk KK da...
Ben olsam en azından eşimin hatrına bir şans verirdim. Biraraya gelebilirsek havadan sudan suya sabuna dokunmayan hoş sohbet etmeye çalışırdım. Belki sizi tanıyınca daha rahat davranabilir.

Hiç tartışmadıysanız arada bir gitmeniz gerekli bence eşiniz için. Bazen eşinizinde sevmediği ama siz istediğiniz için yaptığı şeyler oluyordur. Arkadaş desen neyse de kardeş bu nereye kadar böyle gidebilir ki? Zaten kadın da yapışık biri değilmiş

merhaba, eşimle bu konu hakkında tartışmıştık. ben gitmek istemiyorum ve konuşmuycam sen kendin gidebilirsin bu senin hakkın dedim. neyse bu hafta sonu köye gittik görümceme el öpmeye.. bana dediki düğünde eltim yanına gelmiş, ve hadi geçmiş olsun x(eşimin ismi)'i de kaybettiniz demiş.. o da hayır kaybettik bi kız kardeşimiz daha oldu demiş. görümcemi severim.. bu konuşma da eltime gıybet anlamında değildi, bana dedi ki gittiniz mi kaynıngile bende yok abla bu konuda konuşmayalım içimden gelmiyor dedim. haklısın dedi, o biraz patavatsızdır, uzak durmak istiyor, bizde zaten uzağız, ben arayamam bile kavga edecekler diye çekinirim kardeşim arasa bazen ko nuşuruz dedi.. bende en iyisi uzak durmak,.. dedim konu kapandı.
dün eşimin abisi aramış, hafta sonu kızıma doğumgünü yapmayı düşünüyoruz.. demiş, eşimin babası filan da gelecek köydeki görümcemi de çağırmışlar.. çok şaşkınlar.. ilk defa evine davet etmişler.. daha önce doğumgünü yapmış ama eşi tarafını davet etmemiş eltim. bizi de davet etmişler ama benim haftaya aöf sınavlarım var,( eğer sınavlarım olmasa da bahane bulmaya çalışacaktık itiraf edeyim) ve biz yeni evliyiz çok borçlarımız var. ben kayınbabamı evime davet etmiştim. el öpme srasında.. kızım biz köydeyiz gelemeyiz hayvanlar var dedi.. şimdi torununun doğumgününe geliyor, çünkü daha önce sevemiyormuş adamcağız. ama benim de aöf sınavlarım var bu sebeple evde olamacağım( oturumum öğleden sonra). eşimde diyor sınavdan sonra gelirsin. ben eltime 1 kez gittim evi nerede tam bilmiyorum( taksiyle gitmiştik).. ben gelmeyim dedim eşime.. bahane değil sınavlarım var sen git dedim ama çok ters baktı..
görümcem de telefonda valla şaşkınız ama çağırdılar dedi.. gelicez dedi..
gitmemek için nasıl bir tavır takınsam sınavdan sonra da gitmek istemiyorun..

bende yeğenimi özülyorum hemde deli gibi 7 aydir görmedim düşün...
şöle kucagima alip sevemedim yeğenimi...
bizden uzak büyüyor bu şekilde o yeğeni anaane dayı seviyor baba tarafini uzak tutuyo haksiz degilmi...
eşinizi yeğeni görme hakkı var tabiki çok özlüyordur...
o eltiyi çok manasiz buldum sevimsiz bir insanmiş. bu durumu görme hakkın yok.
yapacak da bişey yok ortada.

evet benim de bir erkek kardeşim var, bekar henüz ama evlenince çocuğu olunca sevemezsem göremezsem nasıl büyüdğünü göremezsem çok üzülürüm.
sorun şu ki, ben eşimin gitmesine hiç bir şey demem. zaten eşim de çok çok az gitmiş.. ama diyorki ben evli adamım tek gitmem hiç bir yere. benim aöf sınavlarımın olduğu gün ailecek gidecekler ablasıgil babasıgil köyden geliyorlar. onlarla gidebilir. bana diyorki sen de sınavdan sonra gel. çok rahatsız ediyor kadın beni.. görmek istemiyorum.

şimdi kendini sevdirmeye çalışıyor davet etmesine herkes çok şaşırdı.
sınavı var eşimin gelemedi der, olur biter.. ama eşimle yine bu konuda tartışmaktan korkuyorum..
çünkü en son bu konular yüzünden benimle kavga edersen canımı sıkarsan.. gitmeyi bırak gelmmelerine de izin vermem diye sinirle bi cumle kurdum.
o gitsin ama beni götürmesin.

eşinin hatrini kırmak istemiyosan giidiver bence degişiklik olur hep görümcelerini aileyi görmüş olursun.. sinav stresini atar sende bakmazsin o eltiine o kadar basit:)
ama gitmem diyosan gitme siz bilirsiiniz.

valla boyle bı gelın, evıne dogum gunune davet edıyorsa tum aıleyı
demedı deme kesın ogun bı sorun yaratıp herkesın burnundan fıtıl fıtıl getırır
gıdenler gıttıklerıne ınsallah bın pısman olmazlar

bir doluluk var belli gerçekten.. nişandaki fotosundan özellikle.. nişanıma çok kalabalık gelmişlerdi( eşimin ablaları çok.. almanyadan da akrabaları gelmişti) araba ayarlamaya çalışmışlar ama eşimin abisi karısıyla nişanın ortasında geldi ve erkenden döndüler. arabalarına kimseyi almadılar.

almanyadaki görümcem telden sürekli el öpmeye onlarada gidin dedi.. ben cevap bile vermedim eşim de sustu konuşmadı. o da güldü niye susuyosunuz diye.. sonra neyse karışmayım ben dedi..

kocam ben ne dersem yapar.. herkesin kendi yuvası diyor. öylede bu yakınları ısırmak anlamına gelmiyor.
evine kimseyi davet eteyen, bayramda seyranda gitmeyen, çocuğunu göstermeyen kadın.. şimdi doğum günü yapıp çağırıyor.

neyse diyorlar, yeni gelin olunca değişti bu bize yaradı diye..

kıskandığı allahın emri,.. ama ben sürtüşmek istemiyorum.. bu konunun canımı sıkmasını da istemiyorum.
biz yeni evliyiz borç içindeyiz.. düğünde takı dahi takmadılar.. kendi düğünümü kendim yaptım. aileme yalan söyledim.
ablalarından bişey bekleyemem hepsi kocalarının eline bakıyor ama babası ve abisi de bi bilezik bi ev hediyesi almadılar.
zoruma gidiyor bazı şeyler..
ona yapılmışken bana yapılmadı.. neymiş ben çalışıyormuşum.. kaynım tek başına yapamazmış.. dayıları bile biz büyüğe taktık dediler..
iyi geçiniyor muyuz evet.. sadece sordukları şu.. allah yardımcınız olsun bprcunuzu biran önce bitirin..
allah razı olsun diyorum bende..
evlenmek bazılarına göre çok kolaymış... eğer bütün yükü çeken bir eşşek varsa.. binerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…