- 5 Ağustos 2014
- 1.349
- 3.298
- 133
- Konu Sahibi KirilmaNoktasi
-
bunu anlıcak adam nerde aynı örngei annesini görüp ama o benim annem diyip devam edenler var buda öyle olur ama o bbenim abim gidelim gene dereşinizin hatırı için bir kere gidin bence o da yengesinin tavırlarını kendi gözüyle görür size karşı siz de gördün mü bak diye başının etini yersiniz
eeeee kaynın esinle görüsüyomu pekieltim kimseye gelip gitmeyen biriymiş. görümcelerimle arası da pek iyi değil. çocuğunu kimseye sevdirmek istemeyen bir kişi.. sıcaklık hissi vermiyor ben de sevmedim, eşim daha önce yeğeni için tartışmış.. çocuğu sevmek istiyoruz izin ver diye.. kimseye de gelip gitmezmiş. biz sevgiliyken beni evine çağırmıştı. sadece çay ikram etti çok garibime gitti. belki de ben standartları yüksek tuttum. yani ağırlama benim için öenmlidir. kimsenin önüne sadece çay koyamam.. onun da beni sevmediği aşikar. burda denildiği gibi dış kapının dış mandalı ama benim içimden hiç onu bir daha gçrmek gelmiyor. burada eltisiyle hiç kavga etmediği halde gelip gitmeyen var mı. eşim daha ilk kez dün dedi, abimgile de gidelim bi ara diye. ikimizde çlışıyoruz. sadece haftasonlarımız uygun oluyor. ben de abinin eşiyle karşılaşmak istemiyırum sen git yegenini sev bize de getir ama beni götürme dedim. tartıştık. ben eşsiz gitmem diyor. eşimin bir sürü akrabası var hepsine gittim hatta çoğu bana da geldi sıkıntı yok ama abisine gitmemek için ne yapmam lazım. zaten kadın da gelip gitmeyi sevmiyor. kimseye ne bayramda ne sayranda gidermiş bi tek benim nişanıma geldi.. bir de evine davet etti. düğüne de 15 dk ugramış ben görmedim. açıkhavada olduğundan çocuk hasta deyip gitmiş.
o da istemiyordur eminim gelip gitmeyi..
bakışlarını konuşmasını tavrını beğenmedim.
abisini de aynı şekilde.
biz nişanlıyken eşimin abisini aramıştım. ailem yemeğe davet etmişti damat tarafını.. bana dediği cümle; eşime sormalıyım bizde evin reisi hanımdır. o ne derse o olur abisi tamam mı dedi.. ve tabiki gelmediler.
sanırım bu sözleri söylerken de eşi yanındaydı.. abisi, eşinin sevilmediğinin farkında ve her fırsatta, benim karıcığım naraları atıyor. yapay duruyor. alakasız yerlerde saçma cümleler kuruyor..
tek isteğim eşinden ve ondan uzak durmak.. gelip gitmek istemiyorum. eşim de yengesini sevmiyor. ama yeğenim var abim var gidicez diyor
eeeee kaynın esinle görüsüyomu peki
Kimse seni istemediğin birşeye zorlayamaz eşin dahi olsa.Senin isteklerine saygı göstermek zorundaeltim kimseye gelip gitmeyen biriymiş. görümcelerimle arası da pek iyi değil. çocuğunu kimseye sevdirmek istemeyen bir kişi.. sıcaklık hissi vermiyor ben de sevmedim, eşim daha önce yeğeni için tartışmış.. çocuğu sevmek istiyoruz izin ver diye.. kimseye de gelip gitmezmiş. biz sevgiliyken beni evine çağırmıştı. sadece çay ikram etti çok garibime gitti. belki de ben standartları yüksek tuttum. yani ağırlama benim için öenmlidir. kimsenin önüne sadece çay koyamam.. onun da beni sevmediği aşikar. burda denildiği gibi dış kapının dış mandalı ama benim içimden hiç onu bir daha gçrmek gelmiyor. burada eltisiyle hiç kavga etmediği halde gelip gitmeyen var mı. eşim daha ilk kez dün dedi, abimgile de gidelim bi ara diye. ikimizde çlışıyoruz. sadece haftasonlarımız uygun oluyor. ben de abinin eşiyle karşılaşmak istemiyırum sen git yegenini sev bize de getir ama beni götürme dedim. tartıştık. ben eşsiz gitmem diyor. eşimin bir sürü akrabası var hepsine gittim hatta çoğu bana da geldi sıkıntı yok ama abisine gitmemek için ne yapmam lazım. zaten kadın da gelip gitmeyi sevmiyor. kimseye ne bayramda ne sayranda gidermiş bi tek benim nişanıma geldi.. bir de evine davet etti. düğüne de 15 dk ugramış ben görmedim. açıkhavada olduğundan çocuk hasta deyip gitmiş.
o da istemiyordur eminim gelip gitmeyi..
bakışlarını konuşmasını tavrını beğenmedim.
abisini de aynı şekilde.
biz nişanlıyken eşimin abisini aramıştım. ailem yemeğe davet etmişti damat tarafını.. bana dediği cümle; eşime sormalıyım bizde evin reisi hanımdır. o ne derse o olur abisi tamam mı dedi.. ve tabiki gelmediler.
sanırım bu sözleri söylerken de eşi yanındaydı.. abisi, eşinin sevilmediğinin farkında ve her fırsatta, benim karıcığım naraları atıyor. yapay duruyor. alakasız yerlerde saçma cümleler kuruyor..
tek isteğim eşinden ve ondan uzak durmak.. gelip gitmek istemiyorum. eşim de yengesini sevmiyor. ama yeğenim var abim var gidicez diyor
Kusura bakmayın ama siz yapışık ilişkileri seviyorsunuz diye herkes sevmek zorunda değil.Mesela benim eltim hafta da 3 gün kaynanamın evine giderler kaynımla bebeğiyle,ama ben ayda bir defa oğlumla kocamla giderim kaynanama.Çünkü ben ilk gelinim daha eltinin e si yokken kaynanam kayınbabam görümcem bana bir sürü laf söyleyip beni bezdirdiler.Sonra oğlum oldu oğlumu benden kıskandılar kendileri doğurmuş gibi davrandılar neler çektim neler hala çekiyorum. O yüzden bende eşimin ailesinden kimsenin evine gitmek yüzlerini görmek dahi istemiyorum onlar yüzünden kaç defa eşimle boşanma noktasına geldik evimizin huzurunu bozdular niye gitmek isteyim tekrar üzülmek için mi.Ama eltim geldi ona çok iyi davranıyorlar el üstünde tutuyorlar. Eltim de benim için senin düşündüklerini düşünüyordur bu kız niye seyrek geliyor niye sık gelmiyor diyordur.Ama o gelmeden önce neler yaşadığımı bilmiyor konuşması kolay tabi. Eltimi de doldurdular bana karşı eltim de saçma sapan konuşmaya başladı bana.Kaynanama kayinbabama anneciğim babacığım diyen bir gelindim ben.Ama oğullarını benden kıskanıp,benim ailemle görüşmeme karışıp,çocuğumu benden kıskanıp en sonunda benim mesafeli hale gelmeme sebep oldular.Benden size bir tavsiye eltinizi anlamaya çalışın,belki kızcağız eşinin ailesiyle siz gelmeden önce çok sorunlar yaşamış çok çile çekmiş olabilir ondan bu hale gelmiştir kız kendini geri çekmiştir.
Tamam ama sizi bu düşünceye iten ne kaynananın kayınbabanın gõrümcenin eltin hakkında gelmiyor gitmiyor çocuğu göremiyoz sevemiyoz diye senin yanında kendilerini haklı gösterip ötmeleri, senin üzerinde öyle bir etki bırakmışlar ki sen bile 2 sefer görümüşsün bir daha görüşmek istemiyorsun eltinle.Yarın sizin de çocuğunuz olunca eşimon ailesi çocuğunuzu sizden bile kıskandıklarında belki o zaman anlarsınız eltinizi çocuğuyla neden gelmediğini.siz tamamen farklı bir yazıyı okuyup bana tavsiyede bulunuyorsunuz.
ben zaten gidip gelme taraftarı değilim ve eltim de gidip gelmeyi sevmiyor diye duyumlar aldığımdan benim için daha iyi... ne kadar uzak o kadar iyi. düğünüme kınama gelmemesine bile bişey demiyorum.
sorun görüşememek değil. görüşmek zorunda bırakılmak.
yani siz tamamen yanlış anlıyorsunuz.
ben eltimin aileyle sorunu var mı yok mu bilmiyorum. sormadım ki ilgileniyor demesinler diye. hatta soranlara aramız iyi iyi birisi diyorum. bana bi zararı olmadı ama içgüdülerim ikimizde birbirimizden hoşlanmadığımız için görüşmemeyi ve mesafeli durmakta fayda olacağını söylüyor.
Ben bu durumda olsam simdi giderdim. Uygun oldugum bir hafta sonu esim demeden hadi abinleri cagiralim der ikramlik hazirlardim. Eee tabiki gelmeyecekler anlattiklarina gore. Niye gelmediler diye cok dillendirmezdim.
Sonra bir kere daha cagirirdim. Yine gelmeyince
esime doner: ben elimden geleni yaptim bundan sonra evime gelmeyene bende gitmem ama sen gidebilirsin derdm.
Esinin diyecek bir seyi kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?