- Konu Sahibi sudeyoncaa
-
bence en kısa zamanda konuşmayı dene.aynı apartmandasınız şimdi olmasada ilerde birgün yüz yüze geleceksiniz.en azından sen elinden geleni yapmış olmanın verdiği huzurla daha rahat olursun.
al işte beni elti zede dahabende eltiden dolayı ağzı yananlardanım maalesef.hep derim yakınlıktan nefret doğar diye keşke uzak otursaydık birbirimize o zaman tatlı tatlı gider gelirdik birbirimize ne varsa yakınlıktan doğuyor...Evet biz de çok yakın oturuyoruz eltim yan apartmanda.ben küçük gelinim,benim suçumda sık sık oraya gitmeliymişim o zaman daha 2 aylık evliydim niye gidecem canım zırt pırt..eşimle haftada bir akşamları gidiyordum ona bozuldu hanımefendi..bi keresindede bize gelmişlerdi çoçuklarına düzgün oynayın dağıtmadan oynayın evi dediğimede iyice bozuldu adımı çoçukları dövüyor diye çıkarttı çok kızdım.evlerine hiç gitmeyecektim eşimin ısrarı yüzünden gittim o olydan sonra 2_3 kere kıyamadım eşime keşke gitmeseydim iyice şımardıkça şımardı.bu hallerini görünce iyice tiksindim 1 seneye yakın olacak gitmiyorum.aynı yaştayız ama büyük gelinim diye havalara giriyorlar maalesef.istediği kadar girsin çok da tınnnnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?