Eltim =yılan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ya iki yıl önceydi bunlar şuan iyiyiz ki ailesi yüzündendi herşey şimdi ne kadar uzak o kadar iyiyiz biz tek eksiğimiz çocuk

Al işte.
Kendisi için çocuk yapan bir zihniyet daha.
Açıklasam da anlamayacaksın.
Konu sahibiyle siz dertleşip durun, birbirinizi sizden daha iyi kimse anlamaz.
Kendini beğenmiş ön yargıları olan birinin tavsiyelerini dinlemeyecek kadar bilgiliyim çok şükür kendi aklım var neyi nerede ne zaman yapacağını çok iyi biliyorum sıkıntı yok yani

Kendini beğenmiş ön yargıları olan birinin tavsiyelerini dinlemeyecek kadar bilgiliyim çok şükür kendi aklım var neyi nerede ne zaman yapacağını çok iyi biliyorum sıkıntı yok yani
Sıkıntı olsaydı düşünürdün zaten biz de sen de bir sıkıntı (!) olmadıgının farkındayız.

Hergün dayak yiyorum sanki evliğin ilk dönemlerinde annesinden dolayı baya kötü günler geçirdik ikimizde ama ben kaynanam için eşime arkamı dönüp gitseydim şuan ki rahatım olmayacaktı ve çocuk eksikliğini hissdemeyecektim biz iyiyiz sıkıntılar eskide kaldı tek eksiğimiz çocuk her aile olduğu gibi huzursuz düzensiz bir aileye çocuk doğuracak kadar aptal değilim yani yaşadıklarım normal değildi ama bende sabırla düzelmesini bekledim eşim seviyordu beni ama ailesinin baskısı onlara olan düşkünlüğü bizi mahvetti zamanında ama sevgi kazandı bugün kaynanam değil

Neden hala ilerleyemiyoruz sorusunun tam cevabı işte.
Armut dibine düştüğü gibi eğitim de ailede başlıyor.
Onu ailesi için döven AYI'nın sevseydi dövmezdi gerçeğiyle değil, ailesi yüzünden dövdüğüne ve sonrasında da sevginin kazandığına inanıyor.
Mis gibi ülke özeti işte.
Benim gerçi umudum yok bitmişti ama neden bittiğine dair bir kez daha okuyunca kani oldum.

Hamile kalma çaban neden ?
Bok gibi adamları baba, bok gibi kayın aileleri çocuk sahibi yapma gayretiniz algılarımızı kurutuy

Hamile kalma çaban neden ?
Bok gibi adamları baba, bok gibi kayın aileleri çocuk sahibi yapma gayretiniz algılarımızı kurutuyor.
Siz çocuğu kocanız yada kocanızın ailesi için mi doğuruyorsunuz yoksa

Bebek her evde olmazsa olmaz olan yani olmayınca eksikliği hissedilen bir bebek
Kaynana oğlunuzun eşyalarına kadar atmiş, eşiniz ailesine hala laf ettirmiyor, o kadın yine gelse evinizin altını üstüne getirse ne yapabilecek kime şikayet edeceksiniz, kocanız duracak ilk önünüzde. Elinizdekini koruyun önce.

Yani bosanirdi kocasindan çocuğunuda alır gelirdi farklı yorum yapardım da bu çok kötü bir durum kafasının yerinde olmaması normal çünkü insan böyle yapmaz kendi sıyrılıp çıktığı yerde çocuğunu bırakmak kabus özlem çıldırtır normal insanı .Bence uzak durun siz ondan

Siz çocuğu kocanız yada kocanızın ailesi için mi doğuruyorsunuz yoksa
Çocuk bir bütün olarak büyütülür
Kocanızından gördüğü öğrendiği olacak
Babaanne dededen gördüğü öğrendiği

Gen denilen de bir durum var

Yarın çocuk olunca görüşmek isteyecek eşiniz ve ailesi
Aynı sıkıntıları yaşamayacağınız ne garantisi var
Boşansanız o sevmediğiniz aile ile kalma günleri olacak çocuğun

ALLAH'ım sana geliyorum
Yaw Zehra ilk evliliğinden olan çocuklarına mükemmel analık yaptın da kaldı ikinci evliliğinden doğması gereken (!) bebek.
Anneligime asla laf ettirmem mükemmel bir eğitim aldılar sayemde çok iyi yetişkin oldular hatta üniversitede oğlum babaya güvenip çocuk yapmam ben kendim yetiyorum herşeyine benim için çocuk mükemmel bir nimettir ben çok seviyorum çocukları ama boş konuşanları hiç sevmem

Çocugu insan huzurlu bir evliliği varsa doğurur.
Dayak yediği AYIya iyice bel bağlayıp evden gidemesin diye değil.
Boşanın diyecekler çocugum var diyeceksiniz, doğurma sebebiniz bundan.
Daha ne anlatmaya çalışıldığını idrak edemiyorsun.
Oturmuş bana çocogo koconoz oçonmo dogoroyorsonoz yazıyor, te allam.
Neyse yaw dayağı yiyen sensin, derdine düşen de ben.
Banane yaw.
Ye otur, kime ne doğuruyorsan doğur.
Çekecek olan sizsiniz.

Ben büyüttüm çocuklarımı babaları ne yaptı beklemedim de zaten doğurduğum gibi bakarım da kimseye çocuk doğurmam ben doğurduğum çocuğuda elimden gelenin fazlasını yaparım okul birincisi olarak fen lisesinde okudu oğlum sayende oldu diye bana dua ediyor şimdi

Tanıştırayım. Bu nokta: .
Hep beraber tekrar ediyoruz; nooooktaaaa……

Çocuğu nasıl bir adamdan, nasıl bir aileye,ortama doğuracağım diye düşünen kadınlar annelikten bahsetmesin litfen. Ana dediğin bunların hiçbirine bakmaz sadece doğurur.

Kıskançlığını görüp mehabbeti kesene kadar, eşine çocuğuna bunu yapan bana neler yapar diye korkup muhabbeti kessen eyvallahta neyse... Seni kıskandigi kesin mi yani şimdi? Pek anlamadım yazdıklarını.

Evimle sıkıntim devamlı olarak varmış gibi konuşuyorsunuz ki cahil çoluk çocuksunuz belli oldu evliliğin ilk aylarında oldu bitti şimdi çok mutluyuz biz çocukta yaparım kariyerde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…