Ya lütfen çocukla düzelmez herşey ikinci evliliğiniz nasıl hâlâ bu kadar cahil konuşuyorsunuz adam şimdi sevse de ailesini dinleyip evini dağıtan karısını döven biri ona çocuk değil oyuncak bebek verila
Kendini beğenmiş ön yargıları olan birinin tavsiyelerini dinlemeyecek kadar bilgiliyim çok şükür kendi aklım var neyi nerede ne zaman yapacağını çok iyi biliyorum sıkıntı yok yaniAl işte.
Kendisi için çocuk yapan bir zihniyet daha.
Açıklasam da anlamayacaksın.
Konu sahibiyle siz dertleşip durun, birbirinizi sizden daha iyi kimse anlamaz.
Sıkıntı olsaydı düşünürdün zaten biz de sen de bir sıkıntı (!) olmadıgının farkındayız.Kendini beğenmiş ön yargıları olan birinin tavsiyelerini dinlemeyecek kadar bilgiliyim çok şükür kendi aklım var neyi nerede ne zaman yapacağını çok iyi biliyorum sıkıntı yok yani
Hergün dayak yiyorum sanki evliğin ilk dönemlerinde annesinden dolayı baya kötü günler geçirdik ikimizde ama ben kaynanam için eşime arkamı dönüp gitseydim şuan ki rahatım olmayacaktı ve çocuk eksikliğini hissdemeyecektim biz iyiyiz sıkıntılar eskide kaldı tek eksiğimiz çocuk her aile olduğu gibi huzursuz düzensiz bir aileye çocuk doğuracak kadar aptal değilim yani yaşadıklarım normal değildi ama bende sabırla düzelmesini bekledim eşim seviyordu beni ama ailesinin baskısı onlara olan düşkünlüğü bizi mahvetti zamanında ama sevgi kazandı bugün kaynanam değilAklınız nerde sizin? Adam sizi dövmüş bir yatak odası ve çocuğunuza dolap çok görülmüş ortada ev bile yok çocuk yapmaya çalışıyorsunuz. Aklınızı başınıza alın ya bu kadar kolay değil o çocuğa verecek hiçbir şeyiniz yok mutlu aile nede maddiyat. Oyalanmak için çocuk mu yapılır kaç yorumdur okuyorum bu konuda, aklınız hala sabredeyim de tabi dayak yeyin yeyin kafa gitsin sonra sabretmeyi de unutursunuz bu gidişle. Çok sinirlendim gerçekten ya sıkılınca çocuk yapıyor insanlar !
Sıkıntı olsaydı düşünürdün zaten biz de sen de bir sıkıntı (!) olmadıgının farkındayız.
Bebek her evde olmazsa olmaz olan yani olmayınca eksikliği hissedilen bir bebekKırkyama mı bu Brezilya nakışı mı?
Hergün dayak yiyorum sanki evliğin ilk dönemlerinde annesinden dolayı baya kötü günler geçirdik ikimizde ama ben kaynanam için eşime arkamı dönüp gitseydim şuan ki rahatım olmayacaktı ve çocuk eksikliğini hissdemeyecektim biz iyiyiz sıkıntılar eskide kaldı tek eksiğimiz çocuk her aile olduğu gibi huzursuz düzensiz bir aileye çocuk doğuracak kadar aptal değilim yani yaşadıklarım normal değildi ama bende sabırla düzelmesini bekledim eşim seviyordu beni ama ailesinin baskısı onlara olan düşkünlüğü bizi mahvetti zamanında ama sevgi kazandı bugün kaynanam değil
Neden hala ilerleyemiyoruz sorusunun tam cevabı işte.
Armut dibine düştüğü gibi eğitim de ailede başlıyor.
Onu ailesi için döven AYI'nın sevseydi dövmezdi gerçeğiyle değil, ailesi yüzünden dövdüğüne ve sonrasında da sevginin kazandığına inanıyor.
Mis gibi ülke özeti işte.
Benim gerçi umudum yok bitmişti ama neden bittiğine dair bir kez daha okuyunca kani
Hamile kalma çaban neden ?
Bok gibi adamları baba, bok gibi kayın aileleri çocuk sahibi yapma gayretiniz algılarımızı kurutuy
Siz çocuğu kocanız yada kocanızın ailesi için mi doğuruyorsunuz yoksaHamile kalma çaban neden ?
Bok gibi adamları baba, bok gibi kayın aileleri çocuk sahibi yapma gayretiniz algılarımızı kurutuyor.
Kaynana oğlunuzun eşyalarına kadar atmiş, eşiniz ailesine hala laf ettirmiyor, o kadın yine gelse evinizin altını üstüne getirse ne yapabilecek kime şikayet edeceksiniz, kocanız duracak ilk önünüzde. Elinizdekini koruyun önce.Bebek her evde olmazsa olmaz olan yani olmayınca eksikliği hissedilen bir bebek
ALLAH'ım sana geliyorumSiz çocuğu kocanız yada kocanızın ailesi için mi doğuruyorsunuz yoksa
Öyle bir şey yok. Takıntılı bir haldesiniz. Ebeveynliğiniz düşündürücü. Sürekli bebek bebek bebek, tavrınız beni ürküttü.Bebek her evde olmazsa olmaz olan yani olmayınca eksikliği hissedilen bir bebek
Yani bosanirdi kocasindan çocuğunuda alır gelirdi farklı yorum yapardım da bu çok kötü bir durum kafasının yerinde olmaması normal çünkü insan böyle yapmaz kendi sıyrılıp çıktığı yerde çocuğunu bırakmak kabus özlem çıldırtır normal insanı .Bence uzak durun siz ondanBen hiç yilanlik bir mevzu göremedim. Ama eşini çocuğunu bırakıp başkasina kaçan biriyle muhatap olmazdım ben. Ailesi reddetmis, senin ailenin arkanda olmasına imrenmesi normal. Esin gerçek yüzünü görse ne görmese ne.
Çocuk bir bütün olarak büyütülürSiz çocuğu kocanız yada kocanızın ailesi için mi doğuruyorsunuz yoksa
Anneligime asla laf ettirmem mükemmel bir eğitim aldılar sayemde çok iyi yetişkin oldular hatta üniversitede oğlum babaya güvenip çocuk yapmam ben kendim yetiyorum herşeyine benim için çocuk mükemmel bir nimettir ben çok seviyorum çocukları ama boş konuşanları hiç sevmemALLAH'ım sana geliyorum
Yaw Zehra ilk evliliğinden olan çocuklarına mükemmel analık yaptın da kaldı ikinci evliliğinden doğması gereken (!) bebek.
Anneligime asla laf ettirmem mükemmel bir eğitim aldılar sayemde çok iyi yetişkin oldular hatta üniversitede oğlum babaya güvenip çocuk yapmam ben kendim yetiyorum herşeyine benim için çocuk mükemmel bir nimettir ben çok seviyorum çocukları ama boş konuşanları hiç sevmem
Ben büyüttüm çocuklarımı babaları ne yaptı beklemedim de zaten doğurduğum gibi bakarım da kimseye çocuk doğurmam ben doğurduğum çocuğuda elimden gelenin fazlasını yaparım okul birincisi olarak fen lisesinde okudu oğlum sayende oldu diye bana dua ediyor şimdiAnneligime asla laf ettirmem mükemmel bir eğitim aldılar sayemde çok iyi yetişkin oldular hatta üniversitede oğlum babaya güvenip çocuk yapmam ben kendim yetiyorum herşeyine benim için çocuk mükemmel bir nimettir ben çok seviyorum çocukları ama boş konuşanları hiç sevmem
Tanıştırayım. Bu nokta: .Merhabalar hanımlar ilk defa ailevi bir konu açtım artık gece gece kendimi üzmekten size danışmak istiyorum kimse yanlış anlamasın bari siz anlayın beni Eltim kıskanıyor,kiskaniyurmuş ta ben bugün anladım evet önceden anlardım ama zoruma gitmezdi ve şimdi biri bana dese düşmanın o yılanı gösteririm o derece nefret ediyorum nasıl davranmam gerek zaten ona karşı 2 aydır mesafaleyim kendisi yengeme söylemiş neden Red ediyur beni sürekli diye duyduma göre mutlu oldum demmeki fark etmiş ama hala devam ediyur sinsiliğine sırf ben kaynanamla konuşmuyorum kendisi konusyur onların arkasında bir sürü laf sokuyur ama yüzlerine başka sürekli eşimin iyi olduğunu işte şanslı olduğumu söylüyor bana akıl veriyur yuvama karşı işte eşinin hatrina konus kaynanala gel köye kaynamada aram bozuk sürekli sikayet ediyrud eşime beni diye küstük işte ama Eltim çocuğunu eşini bırakıp kayinima kaçtı ailesi Red etti onu şimdi bana hep şey diyur sen şanslısin baban var abin var herkes korkuyur sizden sürekli dört gözlü hayatıma bende sanırdım iyi biri ama değilmiş yemin ederim ki kaynanam gitti kovdu onu kaynanam evime geldi dedi benim sıram bitti bakmayacam ama hep orda hep memelekete kayinlarimin gözüne giriyur eşim de dahil ama kimse onu bilmiyur sadece eltiler tanıyor onu şimdide köyde yine yalakalık annemde babamda kızdı bana mesafe koy konuşma o ortalığı karisityru diye siz olsanız ne yaparsınız zaten uzak duruyorum ama istiyorum ki eşim gerçek yüzünü görsün
Çocuğu nasıl bir adamdan, nasıl bir aileye,ortama doğuracağım diye düşünen kadınlar annelikten bahsetmesin litfen. Ana dediğin bunların hiçbirine bakmaz sadece doğurur.Çocugu insan huzurlu bir evliliği varsa doğurur.
Dayak yediği AYIya iyice bel bağlayıp evden gidemesin diye değil.
Boşanın diyecekler çocugum var diyeceksiniz, doğurma sebebiniz bundan.
Daha ne anlatmaya çalışıldığını idrak edemiyorsun.
Oturmuş bana çocogo koconoz oçonmo dogoroyorsonoz yazıyor, te allam.
Neyse yaw dayağı yiyen sensin, derdine düşen de ben.
Banane yaw.
Ye otur, kime ne doğuruyorsan doğur.
Çekecek olan sizsiniz.
Evimle sıkıntim devamlı olarak varmış gibi konuşuyorsunuz ki cahil çoluk çocuksunuz belli oldu evliliğin ilk aylarında oldu bitti şimdi çok mutluyuz biz çocukta yaparım kariyerdeÇocugu insan huzurlu bir evliliği varsa doğurur.
Dayak yediği AYIya iyice bel bağlayıp evden gidemesin diye değil.
Boşanın diyecekler çocugum var diyeceksiniz, doğurma sebebiniz bundan.
Daha ne anlatmaya çalışıldığını idrak edemiyorsun.
Oturmuş bana çocogo koconoz oçonmo dogoroyorsonoz yazıyor, te allam.
Neyse yaw dayağı yiyen sensin, derdine düşen de ben.
Banane yaw.
Ye otur, kime ne doğuruyorsan doğur.
Çekecek olan sizsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?