Eltim =yılan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rengim değilsin büyüde gel canım

Sıkıntı olsaydı düşünürdün zaten biz de sen de bir sıkıntı (!) olmadıgının farkındayız.
Ay burası gerçekten boş insan yeriymiş çekemem çoluk çocukla tartışma yapacak değilim hadi siz kendi aranızda eğlenin

harika bi anlatım performansı, lakin coğunu anlamadım.

ama anladığım kadarıyla bu elti kaçarak geldi ya,
konu sahibide kaçmadan direkt gelin geldi
bu sebeple onun değil benim sevilmem lazım diyor,
böyle olmayınca kadına tahammül edemiyor , kıskanıyor diye algıladım.

Evimle sıkıntim devamlı olarak varmış gibi konuşuyorsunuz ki cahil çoluk çocuksunuz belli oldu evliliğin ilk aylarında oldu bitti şimdi çok mutluyuz biz çocukta yaparım kariyerde
Kariyer de (!) yaparsın Zehra zsjhshdgss
Nebat'nin gözlerindeki ışık bir, sen iki.
Gördüm ben o ışığı.
Bu arada sen 40 ben 42 yaşındayım.
çocuk derken iyi düşün

Kocam bazı şeylerin etkisinden dolayı öyle oldu ama hepsi geçti gitti iki yıl oldu çocuk yok gitse giderdi gidecek korkusu ile çocuk yapamam ben gidecek olan 10 tane çocuk yapsan gene gider zaten ben sevgisine inanıyorum ki herşey çok güzel gidiyor yani sorun nerde ben anlamadım

Siz çocuğu kocanız yada kocanızın ailesi için mi doğuruyorsunuz yoksa
Siz çocuk doğurarak evliliğinizi sağlama alabileceğinizi düşünüyonuz da biz koca için yapmışız çok mu? Güvenecek koca var hiç yoktan.

coluğu cocuğu büyütmüş yaşını başını almış
antropoza girecek adam neden bu saatten sonra gitsin ki ?

bazı şeylerin etkisi 3-5 yıl sürer sonrası fosssss.
siz sabretmiş gitmemiş kalmışsınız. ama bunun için eşinizi savunmanıza gerek yok bence.

Yine yazdığımı anlamamışsın gerçi ne yazılsa anlamıyorsun sorun değil yine açıklayayım.
Çocugu kocan gitmesin diye değil.
Sen iplerini sıkı bağlayasın evden gitmemek için nedenin olsun diye istiyorsun.
İnşallah oldu bu sefer.

Siz çocuk doğurarak evliliğinizi sağlama alabileceğinizi düşünüyonuz da biz koca için yapmışız çok mu? Güvenecek koca var hiç yoktan.
Gerçekten herkesin algılama kapasitesin hayran kaldım çoğu kadın çocuk yaparak kocayı elinde tutmaya çalıyor doğru ama biz böyle düşünüyoruz eşimle ortak aldığımız bir karar ikimizin de çocuğu var zaten ama ikimizin ortak bir çocuğu olsun ikimize ait dedik tek başıma düşünüp karar vermedim yani

Oh oh sürüsüne bereket. Sahip çıkamasanız da sorun değil devlet bakar artık.

İkimizin ortak kararı bu ben tek başıma düşünmedim yani çocuklar büyüdüğü için evde kimse yok sessiz sedasız yani boş geliyor gezip dolaşmakla da geçmiyor bu duygu bir çocuk görsek bakıyoruz ikimizde

Daha oğlunun dolabı yok bebek yapacak.
Sizin her şey düzeldi iki sene önceydi bunlar yalanınızı sevsinler.
Sıkışınca uydur uydur ipe diz.

Oh oh sürüsüne bereket. Sahip çıkamasanız da sorun değil devlet bakar artık.
Doğurduğum çocuklara devletin baktı ne saçma ya benim oğlum fen lisesinde okudu birinci bitirdi şimdi üniversitede okuyor Antepte son senesi hatta

Daha oğlunun dolabı yok bebek yapacak.
Sizin her şey düzeldi iki sene önceydi bunlar yalanınızı sevsinler.
Sıkışınca uydur uydur ipe diz.
Kaynanam attıysa kocam aldı yani ayın birinde hepsi geliyor parası peşin ödendi

Zehra okudugun halde hayran kaldıgın algılama kapasitelerimize gördüğünde dibin düşer.
Az kendini egit ciddiyim eğit.
Bu arada 2 senedir alınmayan bir dolabı 2 sene sonra Ekimin birinde aldıran kendimi de takdir ediyorum.
Öyle bir yazdım ki parası peşin ödenen dolap birden peyda oldu.
Az daha gayret edersem bir evi baştan aşağı dizdireceğim sana.

Konuya ilk yazdığınız yorumlar bir okuyun.
İnsanların aklıyla dalga geçmeyin. Kocadan deli gibi dert yaparken birden savunucu oldunuz. Kendinizi kandırın istediğiniz kadar. Bize ne sonuçta bunları yaşayan sizsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…