Rengim değilsin büyüde gel canımÇocugu insan huzurlu bir evliliği varsa doğurur.
Dayak yediği AYIya iyice bel bağlayıp evden gidemesin diye değil.
Boşanın diyecekler çocugum var diyeceksiniz, doğurma sebebiniz bundan.
Daha ne anlatmaya çalışıldığını idrak edemiyorsun.
Oturmuş bana çocogo koconoz oçonmo dogoroyorsonoz yazıyor, te allam.
Neyse yaw dayağı yiyen sensin, derdine düşen de ben.
Banane yaw.
Ye otur, kime ne doğuruyorsan doğur.
Çekecek olan sizsiniz.
Ay burası gerçekten boş insan yeriymiş çekemem çoluk çocukla tartışma yapacak değilim hadi siz kendi aranızda eğleninSıkıntı olsaydı düşünürdün zaten biz de sen de bir sıkıntı (!) olmadıgının farkındayız.
Kariyer de (!) yaparsın Zehra zsjhshdgssEvimle sıkıntim devamlı olarak varmış gibi konuşuyorsunuz ki cahil çoluk çocuksunuz belli oldu evliliğin ilk aylarında oldu bitti şimdi çok mutluyuz biz çocukta yaparım kariyerde
Kocam bazı şeylerin etkisinden dolayı öyle oldu ama hepsi geçti gitti iki yıl oldu çocuk yok gitse giderdi gidecek korkusu ile çocuk yapamam ben gidecek olan 10 tane çocuk yapsan gene gider zaten ben sevgisine inanıyorum ki herşey çok güzel gidiyor yani sorun nerde ben anlamadımÇocugu insan huzurlu bir evliliği varsa doğurur.
Dayak yediği AYIya iyice bel bağlayıp evden gidemesin diye değil.
Boşanın diyecekler çocugum var diyeceksiniz, doğurma sebebiniz bundan.
Daha ne anlatmaya çalışıldığını idrak edemiyorsun.
Oturmuş bana çocogo koconoz oçonmo dogoroyorsonoz yazıyor, te allam.
Neyse yaw dayağı yiyen sensin, derdine düşen de ben.
Banane yaw.
Ye otur, kime ne doğuruyorsan doğur.
Çekecek olan sizsiniz.
Yaşının kadını değilsin o zamanKariyer de (!) yaparsın Zehra zsjhshdgss
Nebat'nin gözlerindeki ışık bir, sen iki.
Gördüm ben o ışığı.
Bu arada sen 40 ben 42 yaşındayım.
çocuk derken iyi düşün
Dayak yemeyince yaşımı gösteremediğim doğrudur.Yaşının kadını değilsin o zaman
Siz çocuk doğurarak evliliğinizi sağlama alabileceğinizi düşünüyonuz da biz koca için yapmışız çok mu? Güvenecek koca var hiç yoktan.Siz çocuğu kocanız yada kocanızın ailesi için mi doğuruyorsunuz yoksa
Kocam bazı şeylerin etkisinden dolayı öyle oldu ama hepsi geçti gitti iki yıl oldu çocuk yok gitse giderdi gidecek korkusu ile çocuk yapamam ben gidecek olan 10 tane çocuk yapsan gene gider zaten ben sevgisine inanıyorum ki herşey çok güzel gidiyor yani sorun nerde ben anlamadım
Yine yazdığımı anlamamışsın gerçi ne yazılsa anlamıyorsun sorun değil yine açıklayayım.Kocam bazı şeylerin etkisinden dolayı öyle oldu ama hepsi geçti gitti iki yıl oldu çocuk yok gitse giderdi gidecek korkusu ile çocuk yapamam ben gidecek olan 10 tane çocuk yapsan gene gider zaten ben sevgisine inanıyorum ki herşey çok güzel gidiyor yani sorun nerde ben anlamadım
Gerçekten herkesin algılama kapasitesin hayran kaldım çoğu kadın çocuk yaparak kocayı elinde tutmaya çalıyor doğru ama biz böyle düşünüyoruz eşimle ortak aldığımız bir karar ikimizin de çocuğu var zaten ama ikimizin ortak bir çocuğu olsun ikimize ait dedik tek başıma düşünüp karar vermedim yaniSiz çocuk doğurarak evliliğinizi sağlama alabileceğinizi düşünüyonuz da biz koca için yapmışız çok mu? Güvenecek koca var hiç yoktan.
Oh oh sürüsüne bereket. Sahip çıkamasanız da sorun değil devlet bakar artık.Gerçekten herkesin algılama kapasitesin hayran kaldım çoğu kadın çocuk yaparak kocayı elinde tutmaya çalıyor doğru ama biz böyle düşünüyoruz eşimle ortak aldığımız bir karar ikimizin de çocuğu var zaten ama ikimizin ortak bir çocuğu olsun ikimize ait dedik tek başıma düşünüp karar vermedim yani
İkimizin ortak kararı bu ben tek başıma düşünmedim yani çocuklar büyüdüğü için evde kimse yok sessiz sedasız yani boş geliyor gezip dolaşmakla da geçmiyor bu duygu bir çocuk görsek bakıyoruz ikimizdeYine yazdığımı anlamamışsın gerçi ne yazılsa anlamıyorsun sorun değil yine açıklayayım.
Çocugu kocan gitmesin diye değil.
Sen iplerini sıkı bağlayasın evden gitmemek için nedenin olsun diye istiyorsun.
İnşallah oldu bu sefer.
Daha oğlunun dolabı yok bebek yapacak.Eşyalarımi attılar oğlumun çocuk odasida vardı içinde eşim sustu oğlumun çamaşırları yerde katlı dolabı varken dolapsiz kaldı oğlum yenisini de alacam diye diye 2 sene geçti ahım yerde kalmasın gözyaşlarım ateş yaksın olsun inşallah hakediyor onlar herşeyi onların yüzünden çok dayak yedim acımam
Doğurduğum çocuklara devletin baktı ne saçma ya benim oğlum fen lisesinde okudu birinci bitirdi şimdi üniversitede okuyor Antepte son senesi hattaOh oh sürüsüne bereket. Sahip çıkamasanız da sorun değil devlet bakar artık.
Kaynanam attıysa kocam aldı yani ayın birinde hepsi geliyor parası peşin ödendiDaha oğlunun dolabı yok bebek yapacak.
Sizin her şey düzeldi iki sene önceydi bunlar yalanınızı sevsinler.
Sıkışınca uydur uydur ipe diz.
Devletin derken?Doğurduğum çocuklara devletin baktı ne saçma ya benim oğlum fen lisesinde okudu birinci bitirdi şimdi üniversitede okuyor Antepte son senesi hatta
Kaynanam attıysa kocam aldı yani ayın birinde hepsi geliyor parası peşin ödendi
Doğurduğum çocuklara devletin baktı ne saçma ya benim oğlum fen lisesinde okudu birinci bitirdi şimdi üniversitede okuyor Antepte son senesi hatta bide 10 yaşında oğlum var yatak odası onun için demiştim ama alındı yani
Gerçekten herkesin algılama kapasitesin hayran kaldım çoğu kadın çocuk yaparak kocayı elinde tutmaya çalıyor doğru ama biz böyle düşünüyoruz eşimle ortak aldığımız bir karar ikimizin de çocuğu var zaten ama ikimizin ortak bir çocuğu olsun ikimize ait dedik tek başıma düşünüp karar vermedim yani
Zehra okudugun halde hayran kaldıgın algılama kapasitelerimize gördüğünde dibin düşer.Kaynanam attıysa kocam aldı yani ayın birinde hepsi geliyor parası peşin ödendi
Konuya ilk yazdığınız yorumlar bir okuyun.Kaynanam attıysa kocam aldı yani ayın birinde hepsi geliyor parası peşin ödendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?