Eltim

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
31
Slm kizlar bnim kaynimgil 10 dk uzaklar bana ....neyse tatile gittiler memlekete kaynanamgile biraz sorunlu gitmislerdi ucak nedenlerinden dolayi ...

Arayip geçmis olsun dedi
m kaynimada eltimede ...sonra bunlar gelicek kaynanam sagolsun bir seyler gondermis şal almis 5 cesit cerez almis ve bir kac sey daha turkiyedeki eltimde sagolsun düşünmüş ...

bunlari anlatiyorum mesele burda başlıo gece geliceklerdi sarma corba pogaca falan yaptim anahtar bnde oldugu icin evlerine biraktim ....

geldiklerindrn iki gun sonrada gittim kaynimin yaninda kızın kilo almis çirkin olmus dedi ...

bnde "her cocugun kendine has bi guzelligi vardir "dedim kaynimda cok kizdi "benim yegenim cok güzel falan "dedi bu kez konuyu carpti yok bilmem bnim kizimda küçükken cok cirkindi simdi fotoğraflarına bakiyorum anliyorum o zamanlar bana nr güzeldi diye "bnde dedimki bnim kizimda bana güzel "bu kez esimin diger kizindan bahsetti kaynim orda degildi iste o cok güzelmiş falan bnde gerekeni soyluyorum kizima cirkin ona güzel demesine tuhaf oldum ...

aklinca kiskandirio ve hicte basarili olamaz...

küçük bir kizi kıskanacak kadar alçalmadim ...

Erken kalktim Eve gelicem kaynanamin gonderdiklerini verdi şal ıda verdi tesekkur ettim falan hic demedi biz almadik diye hadi onu geçtim insan bi yaptigim yemekler icin tesekkur eder...

Eve geldim biraz isimk yaptım kaynanami aradim "anne gonderdiklerini aldim tsk ederim bak dolmalik gonderdin hemen koydum ustune aksam sarma dolma yapicam dedim"kaynanam kizim ben az gonderdim geliorsunuz kac ay sonra sana ayri yaptim götürürsün diye...

Cerezleri diger kaynim almis ne kadar var dedi saydim anne bunlar var diye kizim eksik var iyice say dedi yine saydim yok bir kilo çan fistiklari kizim ben kaynina söyleyecem bu ne terbiyesizlik gecen seferde dolmaliklarini vermedi sana falan cok kizdi ...

"Anne dur bn yine bakayim belki ben gormedim yok baktım yok ben soktayim tabi kizlar kaynanam cok sinirlendi ne istio oglumdan niye bi sey verioruz tam vermio dürüst olmuyor diye cok kizdi söyleyecem dedi "Anne sen simdi soylersen beb kötü olurum soyleme bos ver belki onunki azdir ondan belki unutmustur ..

yok kizim herşeyi verdi onumu unuttu bu arada şal ıda biz sana aldik "anne ben tesekkur ettiim hic sizin aldiginizi demedi "deyip konuyu buyutmemesini istedim alt tarafi fistik bn geldim mi alirim zaten kendime ayip sa onun ayibi dedim ki kaynanam bu kez kizim hosaflik kayisi varmi var dedim cok olmasi gerek demeye kalmadan baktim iki avuc ...bunu demedim daha kaynanama cünkü cok kizmisti ...

Hani kizlar durumun iyi bana diyorsun 2 500 tl verdim kiyafete ayri bir parada bilezik aldim kolye aldim diyorsunda 1 kilo fistiga birazcik hosafligami kaldinda caliyorsun ...

kaynanam bn bi gün kendisine söyleyecem dedi ..inanin hala saskinim ...

Son düzenleme:
şimdi bu hırsızlık olmuyor mu? başkasının malını almış yiyorsun haram lokma resmen. valla iki fıstık çalacak kadar küçülmemek lazım. bence evlerine gidip yemek yapacak kadar samimi olmayın. ilk vukuatı bu olmasa gerek. bile bile samimiyeti artırma.

Yemegi evimde yaptim goturdum cnm

Bir dahakine kaynanan gerekirse kargolasın onlar aracılığıyla göndermesin baksana araklamışlar resmen.
Ayrıca hastaneden dönmüyorlar alt tarafı memleketten dönüyorlar yemek yapıp evlerine bırakmak falan bu kadar değer biçme bak zaten hakeden saygıyı da görmüyorsun mesafeli ol bundan sonra.

Ayıp kendi ayıbı,boşverin. Yesinde doysun. Sizde bundan sonra ona göre davranın ,yemek filan götürmeyin .Adamına göre muamele

Kaynimin haberi yok cnm eltimin Aldigindan tövbe zaten

Bazı insanların ruhu hırsız, doyma güdüleri yok. Hak yemekten korkmayan biri için en iyisini yapmışsınız. sallamayın.

Yapmış olduğu en büyük terbiyesizlik,yemek yapıp evlerine bırakıyorsunuz ve hala sizin kizinizla diğer çocuğu kıyaslayip araya nifak sokmak,fıstığı mistigi geçin bu terbiyesizlige tepkinizi koyun.

ben eksık vs vermıs ona takılmadım
kım kimin kızına kılo alms çirkinlesmiş dedi o kısma takıldım ve anlamadım

eee hırsızlık bu, ama kasıtlı mı, bi fıstığa kalmadıya bu kadın, gerçi bazen böyle huylar zenginlikle alakalı olmuyor gerçi
bence çok içiçesiniz, neden o kadar yemek yaptın ki, yani aydan gelmiyorlar ya, teşekkür bile etmemiş bak
ayrıca kızına söyledikleri çok terbiyesizce, çocuklar hiç dış görünüşüyle değerlendirilir mi, bal gibi art niyetli
bence kaynınla sıcaklığı devam ettirip, eltiye mesafe koy

Siz yazdıklarını anladınız mı? Bu kadar karmaşık olmak zorunda mı?

Hem hırsız hem kıskanç çok kötü kalpli bı kadinmis... Bence siz hiç yemek falan yapmayın anahtar sizde olmasın uzak durun mesafe koyun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…