Eltim

yooo şaka değil gayet gerçeğim.-gil'in Türkçe olduğunu bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum.Evet kulağıma hoş gelmiyor etrafımda kullanan olmadığı,alışık olmadığım bir kelime olduğu için.Yinede teyit etmek için Türkçe olup olmadığını araştıracağım.Ayrıca sadece -gil'in Türkçe olmadığını bilmemek yüzünden beni bişeyler bilmemekle itham eden sizsiniz.Bana taş atarken kendinizede bir bakın isterseniz!!! Sizde aşağılar şekilde yazmayıp daha nazikçe anlatabilirdiniz ama görüyorum ki benimle aynı dili konuşmuşsunuz.

Bende konu sahibini anlamadım demedim zaten.Gayet anladım ne demek istediğini.Uyaranı uyarmakda yeni moda olmuş.Bende zaten o ya çam fıstığıdır ya da Antep fıstığıdır derken ikisinden biridir demek istedim.Yani ikisinin ayrı şeyler olduğunu. Sizde okuduğunuzu anlayabilecek kapasitede olabilseydiniz keşke.Bu arada evet gerçekten muhterem biriyim :) Bana özel bir gıcığınız varsa yorumlarımı görmeyin KİB'leyin olsun bitsin bu laf sokma çabaları ne oluyor buradaki bayanlarda anlamıyorum.
Sizede hayırlı günler hanımefendi.

Kizlar iki gündür dert oldu bana bu kadin kizima çirkin dedi diye yani böyle varya o kadar sinir küpüyüm ki bi sey yapmasam patlicak gibiyim bana bi akil verin ne yapayim bu kadina

Ooyy amaaan konu sahibii elti kıskanç belli ne yapsam da havini çileden çıkarsam içine dert etsem demiş. Kalbinde kötülük olmayan hiçbir insan çocuklar üzerinden dış görünüşe yönelik böyle yorumlar yapmaz. Çünkü hepsi saf tertemiz anasının kuzusu meleklerdir. Kalbi bu kadar karardıysa yazık.. siz kalbinizi temiz tutun ama mesafenizi de koruyun. Kayınbiraderinizle iyi geçinmeye devam edin.

Konumda biri yok burda hata var yok türkce degil deyip durmus hanimefendi bn böyle yaziyorum böylede ogreniyorum bu sizi neden bu kadar ilgilendirdi bn yazim kurallari icin degil yazdigim durumum hakkinda bilgi istedim tsk yazım konusunda da bilgi vermissiniz ama aşagilayarak ...bnde insanliginizi göz önune alip sizin kendinizi düzeltmenizi tavsiye ederim...

Bni kiskandiklarini zaten her türlü belli ediyorlar anlamamak mümkün degil hanimlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…