Eltimi sevgilimden kıskanıyorum

En iyi cevap
Hayattaki tek amacı evin gelini olup, eltiyle rekabete girmek. Çıldırmamak elde değil
Cumleyi okurken, bunun birilerinin hayali olmasi canımı o kadar yaktı ki... ne olacak kaynananın gözünde one geçince? Zaten sizi yarışta hissettiren bir kv, sen yokken seni, o yokken onu çekiştirir. Rabbim boyle gelin verecekse erkek evlat vermesin bana.
Biraz sacmalamışsın kusura bakma içimden geçenleri söylicem. Haklısın kötü bi devirdeyiz ama eltin mecbur yanyana gelicekler sonucda eşleriniz kardes. Bu düşünceni atmanı tavsiye ederim

Bu da dün beni çıldırttığı konusu

1 bardak su için, diyafram nefesi alın, gözlerinizi kapatın ve sakinleşin o zaman kurtulabilirsiniz. Allah sevgilinize sabır versin.

allah aşkına bu nedir ya

çağımızın sorunu
Eltim diyor inanamiyorum. Omuzlarini tutup sarsmak istiyorum kızım kendine gel diye. Bir okul okusa, sinava girse ders çalışsa bunlari düşünecek vakti olmaz. Ama yok eltiyle kısır yemek daha kolayina geliyor. Müge Anlı diliyle konustum.

ya tutki eltisi hadi evlendiler çok farklı bir kafa yani böyle kendine yazık eder diğer kızın umrunda bile değildir tanımadığı biri için tribe girmiş

ya tutki eltisi hadi evlendiler çok farklı bir kafa yani böyle kendine yazık eder diğer kızın umrunda bile değildir tanımadığı biri için tribe girmiş
Insan hayati boyle yasayabilir mi? Hep diken ustunde hep tetikte. Neymiş nişanlısı eltinin fotoğrafını görmesinmiş. Inanamiyorum ya. Aileden boyle öğretiliyor olabilir ama insan hiç mi kendini aşmaz? Bir ortama girersin bir sehir degistirirsin kendi ayaklarin üzerinde durursun da bu kafa yapısının dogru olmadığını görürsün zamanla. Yok anlayamayacağim bu zihniyeti gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…