Eltimi sevgilimden kıskanıyorum

En iyi cevap
Hayattaki tek amacı evin gelini olup, eltiyle rekabete girmek. Çıldırmamak elde değil
Cumleyi okurken, bunun birilerinin hayali olmasi canımı o kadar yaktı ki... ne olacak kaynananın gözünde one geçince? Zaten sizi yarışta hissettiren bir kv, sen yokken seni, o yokken onu çekiştirir. Rabbim boyle gelin verecekse erkek evlat vermesin bana.
Merhaba . Sevgilimi eltimden çok kıskanıyorum . Henüz tanışmadılar yüz yüze gelmediler . Fakat kız aileyle tanışmaya gidecekmiş ister istemez kızınnn resimlerini dahi görsün istemiyorum . Hani ard niyetle bakar demiyorum ama baksın incelesin görsün dahi istemiyorum . Biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama engel olamıyorum bu düşünceme . Hani ya ailesi benden daha çok severse o kızı sevgilim benden uzaklaşır mı ? Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirim?
Hastanelerin psikiyatri bolumlerinde yanlış insanlar yatıyor bence..Asil deliler aramizda 😳🙄🙄

Merhaba . Sevgilimi eltimden çok kıskanıyorum . Henüz tanışmadılar yüz yüze gelmediler . Fakat kız aileyle tanışmaya gidecekmiş ister istemez kızınnn resimlerini dahi görsün istemiyorum . Hani ard niyetle bakar demiyorum ama baksın incelesin görsün dahi istemiyorum . Biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama engel olamıyorum bu düşünceme . Hani ya ailesi benden daha çok severse o kızı sevgilim benden uzaklaşır mı ? Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirim?
Bir pskiyatıra giderek bu düşüncelerden kurtulabilirsiniz..

Siz şu dün okuduğum konunun sahibisiniz, çok genç olduğu hâlde evlilik ve kv, elti olaylarına kafayı takan.

Yazık etmeyin kendinize, gelip geçici bu şeyler ki evli bile değilsiniz, nişan bile yok anladığım kadarıyla -ki aslında çok iyi bu- bu yaşlarda yapacağınız, yaşayacağınız tonlarca şey varken.

Ben olayi tam olarak anlamadim. Elti adayi cok mu güzel, cok mu becerikli? Yani ne biliyim bazi kadinlar var, bende görsem "Allahim Yarabbim bu kadin ise, ben neyim?" Düsünebilirim (hani aslinda kendimle barisigim, ama cok güzel kadinlar var). Öyle biri mi?
görmüşmü ki acaba? :rolleyes:

aaa bunlar nerede yazıyor?bak bak sen eltiyeee :rolleyes:
İlk sayfada bi arkadaş önceki konusundan altını yapmış. İkisi de açıkmış ama elti mini mini şortlar etekler giydiği için fazla dikkat çekiyormuş. Bende merak ettim eltiyi kesin taş taş :21:

Sen saraya gelen her kadini kendine rakip gören hürremle mi karistirdin kendini ahh ama öyle değil o iş hele evlen ondan sonra eltin olacak ve ayrica ozguvenine hayran kaldim

Back
X