Eltimi sevgilimden kıskanıyorum

En iyi cevap
Hayattaki tek amacı evin gelini olup, eltiyle rekabete girmek. Çıldırmamak elde değil
Cumleyi okurken, bunun birilerinin hayali olmasi canımı o kadar yaktı ki... ne olacak kaynananın gözünde one geçince? Zaten sizi yarışta hissettiren bir kv, sen yokken seni, o yokken onu çekiştirir. Rabbim boyle gelin verecekse erkek evlat vermesin bana.
Merhaba . Sevgilimi eltimden çok kıskanıyorum . Henüz tanışmadılar yüz yüze gelmediler . Fakat kız aileyle tanışmaya gidecekmiş ister istemez kızınnn resimlerini dahi görsün istemiyorum . Hani ard niyetle bakar demiyorum ama baksın incelesin görsün dahi istemiyorum . Biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama engel olamıyorum bu düşünceme . Hani ya ailesi benden daha çok severse o kızı sevgilim benden uzaklaşır mı ? Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirim?
Daha evlenmeden aileye girmeden ne eltisi ?

Hakkatten ya koca sahibi olmadan elti ve kayınvalide sahibi olmak ne güzel =)))) Lütfen eltiniz kadar konuşunuz kaç tane var mesela hı? Benim tam 4 tane =))) Hepsi de birbirinden hamarat ben aralarında eğreti
Annemlerin kıskandığı hanımköylü amcamın karısı olabilir misin acaba? 😁

Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ?

Bu ne biçim konu? Bu nasıl cümle?
Kardeşinin sevgilisine bakıp "hımm benimkinden güzel" diye düşünecek biriyle mi sevgilisiniz gerçekten? :kusmuk:

Ayrıca daha evli değilsiniz bir şey değilsiniz, ne eltisi, ne kayınvalidesi? Sevgilinizden eşim diye bahsetmediğinize göre annesi nasıl kayınvalideniz oluyor? Kadınla konuşurken "annecim annecim" de diyor musunuz bari? :işsiz:

Biraz kendinize güveniniz olsun. Kendinizle barışın. Ayrıca ne eltisi daha bi durun hele. Sevgiliniz sizi herkesle kıyaslayabilir, sokakta gördüğü bi kızla, bi arkadasıyla,arkadaşlarının sevgilileriyle...

Merhaba . Sevgilimi eltimden çok kıskanıyorum . Henüz tanışmadılar yüz yüze gelmediler . Fakat kız aileyle tanışmaya gidecekmiş ister istemez kızınnn resimlerini dahi görsün istemiyorum . Hani ard niyetle bakar demiyorum ama baksın incelesin görsün dahi istemiyorum . Biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama engel olamıyorum bu düşünceme . Hani ya ailesi benden daha çok severse o kızı sevgilim benden uzaklaşır mı ? Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirim?

Kadının kadına olan düşmanlığı, fesatlığı ne zaman bitecek, Allah aşkına kendinize gelin!

Evli olmayıp nasıl elti oluyorsunuz? 20 yaşında koca derdi nasıl oluyor? Evliliğe bu kadar kafa çalışıyor şu fesatlığa bu kadar kafa yorcağına başka bir şeye kafa yorsan atom parçalarsın. Seni ne ilgilendiriyor bunlar hangi akla hizmet her şeye karışıyorsun? Sevgilinde de akıl yok normal bu yaştada zaten ama bu yaşta bu tarz biriyle sevgili olmayacak kadar olgunduk Allaha şükür
Bir de "yaşamayanlar ne kadar kolay yorum yapıyor" demişsiniz. Okuyan da zanneder ki sevgilinizin ailesine uzaylı gelecek. Yaşadık yahu, burda hemen hepimizin eltisi var çok absürt ilginç ender yaşanan bir olay değil "elti sahibi olmak". Benim de eşimin ailesi eltilerimi öve öve bitiremez, bir koyunu tek başına keser 5 dk içinde derisini şöyle yüzer etini böyle doğrar şöyle hamarat böyle becerikli diye anlatmakla bitiremezler ne yapayım çatlayayım mı orta yerimden bir vejetaryen olarak =)))))
Eltimi cok kıskanıyorum. - aa neden? Cok mu guzel? Cok mu zengin? - Hayir.Cok guzel koyun yüzüyor 🤣🤣 siz zaten kiskanmayin bence

Saygınız icin teşekkür ederim herkesin sorunu kendine büyüktür yaşamayan için yorum yapması ne kadar kolay

Şunu okuyan da "ne yaşıyor acaba vah vah" der :KK70:
Ne yaşıyorsun acaba? Saçma sapan bir evcilik oyununda ona buna kafana göre sıfatlar vermişsin ve o sıfatlara görevler yüklemişsin.
Kayınvaliden olmayan kayınvaliden eltin olmayan eltini daha çok sever diye dert etmişsin. Çok büyük bir dert gerçekten, çok zor. Allah yardım etsin.

Eltimi cok kıskanıyorum. - aa neden? Cok mu guzel? Cok mu zengin? - Hayir.Cok guzel koyun yüzüyor 🤣🤣 siz zaten kiskanmayin bence

Ama eşimin ailesinde işler böyle yürüyor, o hamarat diye övüle övüle bitirilemiyor, bi gün dayanamayıp bıçağı kaptığım gibi koyun inek tavuk ne varsa ya allaahh diye girişeceğim hasetimden diye korkuyorum =)))))

Şunu okuyan da "ne yaşıyor acaba vah vah" der :KK70:
Ne yaşıyorsun acaba? Saçma sapan bir evcilik oyununda ona buna kafana göre sıfatlar vermişsin ve o sıfatlara görevler yüklemişsin.
Kayınvaliden olmayan kayınvaliden eltin olmayan eltini daha çok sever diye dert etmişsin. Çok büyük bir dert gerçekten, çok zor. Allah yardım etsin.
Allah yaşatmadı yaşatmasında yoksa kendimi ilkokul seviyesine tekrar yazdırıp baştan eğitirim.

Ama eşimin ailesinde işler böyle yürüyor, o hamarat diye övüle övüle bitirilemiyor, bi gün dayanamayıp bıçağı kaptığım gibi koyun inek tavuk ne varsa ya allaahh diye girişeceğim hasetimden diye korkuyorum =)))))
Cok güldüm valla yasayin siz 🤣 bazi insanlar boyle takilmamak gerek biliyorsunuz.Siz de takmiyorsunuz zaten..

Şimdiden bu rekabete girmeniz hiç hoş değil sonuçta sevgilinizin kardeşi her türlü evlenecek kıza böyle davranirsaniz sevgilinizi kaybedersiniz bu kadar kıskançlık iyi olmaz.

Eltisi sevgilisinin ailesinde kaldığında temizlik yapacakmış. Bunu bile kıskanıyor kdjdjdjsj ayy sinirlerim bozuldu :KK70: Düşünsene ikisi de milletin tuvaletini yıkamak için can atıyor. Şaka gibi. Al birini vur ötekine

Cok güldüm valla yasayin siz 🤣 bazi insanlar boyle takilmamak gerek biliyorsunuz.Siz de takmiyorsunuz zaten..
Hahah =)), siz de çok yaşayın. Yok yahu şaka yapıyorum, çok severim eltilerimi hak da ediyorlar her türlü övgüyü, her gittiğimde hadi geç tandırın başına ekmek yapmayı öğreteceğiz diyorlar asla sizinki gibi güzel olmaz ablam siz yapın ben yiyeyim diyorum gülüşüyoruz =) Hayatı ve ilişkileri zorlaştırmaya gerek yok umarım konu sahibi de kendisine gelir ne diyelim..

Sevgilinizin gozu eltinize kayabilir. Bence bundan korumak bile yeterli bı yöntem değil dışardaki kızlardan da korumaya çalışın. Çalıştığı yerde mümkünse kadın olmasın

KK kadınları olarak sinerji oluşturup allahım n'olur gayeee'nin müstakbel kaynı gay olsun hollandaya yerleşsin diye dua edemeyeceğimize göre tek seçenek kalıyor geriye, önce derin nefes alacaksınız sonra da bu duygularınızın ne kadar saçma olduğunu kabul etmeye çalışacaksınız. Hala içinizi kemiren duygular olursa uzmandan destek almalısınız.

Son düzenleme:
Back
X