Eltimi sevgilimden kıskanıyorum

En iyi cevap
Hayattaki tek amacı evin gelini olup, eltiyle rekabete girmek. Çıldırmamak elde değil
Cumleyi okurken, bunun birilerinin hayali olmasi canımı o kadar yaktı ki... ne olacak kaynananın gözünde one geçince? Zaten sizi yarışta hissettiren bir kv, sen yokken seni, o yokken onu çekiştirir. Rabbim boyle gelin verecekse erkek evlat vermesin bana.
Insan hayati boyle yasayabilir mi? Hep diken ustunde hep tetikte. Neymiş nişanlısı eltinin fotoğrafını görmesinmiş. Inanamiyorum ya. Aileden boyle öğretiliyor olabilir ama insan hiç mi kendini aşmaz? Bir ortama girersin bir sehir degistirirsin kendi ayaklarin üzerinde durursun da bu kafa yapısının dogru olmadığını görürsün zamanla. Yok anlayamayacağim bu zihniyeti gerçekten.
anlamak için değerli olan zamanınızı harcamayın zaten

Hayattaki tek amacı evin gelini olup, eltiyle rekabete girmek. Çıldırmamak elde değil
Cumleyi okurken, bunun birilerinin hayali olmasi canımı o kadar yaktı ki... ne olacak kaynananın gözünde one geçince? Zaten sizi yarışta hissettiren bir kv, sen yokken seni, o yokken onu çekiştirir. Rabbim boyle gelin verecekse erkek evlat vermesin bana.

En iyi cevap
Bence bir kac yerde çuvallamışsın. Çelişkilerle dolusun.

Bi elti diyorsun bi o da yeni tanıştı?
Hepimiz tanıştık kocalarimizin ailesiye
Sor kk ya kac kadin tanışınca mustakbel kv sinin evini temizlemiş? 100 kişiye sor belki 5. Hadi o da o olsun.

Özgüveni olmayan insanlar yardim almali..

Merhaba . Sevgilimi eltimden çok kıskanıyorum . Henüz tanışmadılar yüz yüze gelmediler . Fakat kız aileyle tanışmaya gidecekmiş ister istemez kızınnn resimlerini dahi görsün istemiyorum . Hani ard niyetle bakar demiyorum ama baksın incelesin görsün dahi istemiyorum . Biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama engel olamıyorum bu düşünceme . Hani ya ailesi benden daha çok severse o kızı sevgilim benden uzaklaşır mı ? Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirim?
1.elti değilsiniz 2. henüz sevgililik asamasindasiniz 3. siz o evin bir bireyi değilsiniz gelene gidene karisamassiniz 4. siz bu zihniyetten kurtulun biran önce

Merhaba . Sevgilimi eltimden çok kıskanıyorum . Henüz tanışmadılar yüz yüze gelmediler . Fakat kız aileyle tanışmaya gidecekmiş ister istemez kızınnn resimlerini dahi görsün istemiyorum . Hani ard niyetle bakar demiyorum ama baksın incelesin görsün dahi istemiyorum . Biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama engel olamıyorum bu düşünceme . Hani ya ailesi benden daha çok severse o kızı sevgilim benden uzaklaşır mı ? Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirim?
Size salak saçma yazan dengesiz insanları boşverin zaten sizde bu huyunuzdan şikayetçisiniz emin olun güzellik kimsenin umrunda değil siz edebliyseniz herkese saygı duyarsanız sizin yeriniz herkes için ayrı olur

Size salak saçma yazan dengesiz insanları boşverin zaten sizde bu huyunuzdan şikayetçisiniz emin olun güzellik kimsenin umrunda değil siz edebliyseniz herkese saygı duyarsanız sizin yeriniz herkes için ayrı olur
Saygınız icin teşekkür ederim herkesin sorunu kendine büyüktür yaşamayan için yorum yapması ne kadar kolay

Evli olmayıp nasıl elti oluyorsunuz? 20 yaşında koca derdi nasıl oluyor? Evliliğe bu kadar kafa çalışıyor şu fesatlığa bu kadar kafa yorcağına başka bir şeye kafa yorsan atom parçalarsın. Seni ne ilgilendiriyor bunlar hangi akla hizmet her şeye karışıyorsun? Sevgilinde de akıl yok normal bu yaştada zaten ama bu yaşta bu tarz biriyle sevgili olmayacak kadar olgunduk Allaha şükür

Ya da kız benimkinden daha güzel deyip uzaklaşır mı ? Bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirim?
Ya da kızın bekar bir kız kardesi vardir ya da ablasi ahaa begenirse yengesini hoppadanak benimkinden daha iyileri var deyip ziplar sevgiliniz??
Cunku herşey tiptiii görseldi..zeka uyum ahenk ask yoktular.. :olamaz:

Ne yapacak sevgiliniz, kardeşinin sevgilisine mi hallenecek hem de herşey ciddiye binmişken? Hayat zor olmuyor mu böyle?

20 yaşındasınız. Hayatta yapabileceğiniz, kafa yorabileceğiniz o kadaaar güzel şey varken oturmuşsunuz elti muhabbeti yapıyorsunuz. Kaldı ki eltiniz bile değil. Gerçekten 20 yaş için bunları normal mi görüyorsunuz? (ki hiçbir yaş için bu denli takmak, muhabbetini yapmak bence normal değildir de neyse)

Screenshot_2021-04-09-20-02-20-42.webp

Back
X