- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi FatElephant
-
Ilk mesajinizda, kucuk eltim az kalsin iftiraya kurban gidiyordu yazmissiniz. Simdi de sucu vardi diyorsunuz. Hangisi dogru? 180 derece donus diye buna diyorlar iste.
Bizede öyle geliyo zatenİsterse saray oldu kv kp 3 elti zindan gelir bana
Senlik bişey yoksa uzaklaşabilirsin:)Biz nereden bilelim siz olayı doğru düzgün anlatmadan?
O şahane yazı dilinizden anladığım küçük eltiniz ve siz eşleriniz ve aileleri tarafından yönetiliyorsunuz.
Belli ki bunu içinize de sindirmişsiniz.
Ee bizlik ne var burada?
Yahu zaten samimi olmasin güvenmesin biz bunu istemiyoruz .. İyi olsunda uzakta olsun yeter ki diyoruz. Herkesin eşinede kendi fikrini empoze edemez zaten dediğiniz hayal olur anca
Hayır kapalı değilim sadece sakin yorum yapıyorum burda hır gür cıkarıyosunuz ama ban yememeye bu gayretimMadem eleştiriye bu kadar kapalısınız neden konu açtınız ki ? Eltiniz çok ayıp etmiş yazıklar olsun ona dememizi bekliyorsanız bunu eşiniz de söyler size ?
Evet istediğim bu sadece mesafe ben napmaya calistigini anlamadigim icin konu acmistimYeter ki uzakta olsun diyosun o da baya tepeden bakiyormus size. İstediginiz olmus işte
Waaooww su an cok etkilendim.Kücük eltimle hep samimiydik olayı yaşayan büyük eltim. Bilmeden konusma buna diyolar iste.
Bak çok güzel yardımcı olduk;360 derece dönüşün aynı noktaya vardığını ,İyi edersin okey
Yalnız malikane deyince gözümün önünde böyle Bihter Ziyagil gibi evde full makyaj, topuklu ayakkabı dolaşan gelinler, tek basamaklık merdivenle inilen geniş salonda şöminenin karşısındaki L koltukta oturan bir kayınvalide, gümüşlerin tozunu alan hizmetçi, kocaman siyah demirden oluşan bahçe çitleri, iki kanatlı otomatik büyük bahçe kapısı falan geldi.Konudan kimse birsey anlamadi ama konu sahibi aci derecelerini ogrenmis oldu en azindan
Yorumlar ters ters geldigi icin tepki veriyorum. Haksız bulsalarda sorun o degil, yaklastıkları üslupla yaklasıyorumYarım yamalak konu açıp, konuyla ilgili bir şey anlatmıyorsunuz. İnsanlar anlattığınız kadarına dayanarak yorum yapıyor, o zaman da ona buna atar yapıyorsunuz.
Ozaman konu niye açıyorsun neden zoruna gitti ki onu anlamadım senin hayatını özetledi sadece sen anlattın ben anladığımı yazdım o kadarE bu seni niye ilgilendiriyo sana ne?
Dalga gecmek?Bak çok güzel yardımcı olduk;360 derece dönüşün aynı noktaya vardığını ,
Konu açarken, örnekleme yokken, insanlarla; belirsizlik üzerinden konuşmanın zararlarını ,
Ve dalga geçmenin de gereksiz olduğunu (bunu şimdi söylüyorum) öğrenmiş oldun........
iyi edersin okey....ne anlama geliyor?yaptığım yoruma....bu arada, birazdan korktuğun başına gelir! ban yeme yoluna meylettin!Dalga gecmek?
Öyle yaparim böyle ederim diyosun o zaman iyi edersin napayım ay kurban olayım öyle yapma mı demem lazım? Ban yeme sebebim neymişiyi edersin okey....ne anlama geliyor?yaptığım yoruma....bu arada, birazdan korktuğun başına gelir! ban yeme yoluna meylettin!
Ben etiketlerim :) bu ne yaw bedava fikir veriyoruz birde laf yiyoruziyi edersin okey....ne anlama geliyor?yaptığım yoruma....bu arada, birazdan korktuğun başına gelir! ban yeme yoluna meylettin!
Yaşadığımız hayatı görseniz bunun sorun edilebilecek en son şey oldugunu anlayabilirdiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?