Eltimin 360derece dönmesi

Bu yoruma aynen katılıyorum. Birisi konuşmayın dedi diye kadına cephe almışsınız, sonra yine birisi konuşun dedi diye kadınla konuşma kararı almışsınız. Şimdi o kadın size niye güvensin? Bir de 360 derece döndü diyorsunuz ya.
Konuyu çok açmamışsınız, aranızda ne geçti bilemeyiz ama sırf birilerine yaranmak için başkaların lafına göre hareket etmek çok da kişilikli bir tavır değildir.

Öyle yaparim böyle ederim diyosun o zaman iyi edersin napayım ay kurban olayım öyle yapma mı demem lazım? Ban yeme sebebim neymiş
sizce diyorsun,ne yapmalıyım diyorsun,konuyu bilmiyoruz bizce deyip cvp veriyoruz...hem türkçe hem geometri dersin bu günlük yeter bence!

Evet ama aynı evde küslük olmazmis anlamıyorum ilk tepkileri neydi o zaman. Annecim annecimi anlarim hadi kimse samimi olmayinca mecbur da biraz ama biz niye günah kecisi olduk onu anlamadim bende

Evet ama aynı evde küslük olmazmis anlamıyorum ilk tepkileri neydi o zaman. Annecim annecimi anlarim hadi kimse samimi olmayinca mecbur da biraz ama biz niye günah kecisi olduk onu anlamadim bende

Olayı tam anlatmadığın için günah keçilik bir durum göremiyorum ben. Sana bişey olmamış ki.

Olayı tam anlatmadığın için günah keçilik bir durum göremiyorum ben. Sana bişey olmamış ki.
Hayır onun tavirlari icin söylüyorum zaten biz sucluymusuz gibi bize acayip davraniyo. Söyleyemiyorum naptigini malesef ama evden cikamiyodu , hatasini kendiside biliyo ben nasıl sucsuz diyim böyle birine

O kadın bize zaten güvenmesin. Yaranmakla ne alakası var ki esimle baskasinin hatasi yuzunden huzurumu tabikide bozamazdim.

Valla senin bu Asmalı Konakçılık oynadığın yaşamın ilgimi çekti, uzaklaşmaya pek niyetim yok açıkçası. Ama işte Türkçe'yi biraz geliştirirsen daha eğlenceli olur :)
Belki anlatabilirdim ama anlaşabileceğimizi düsünmüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…