Eltimin 360derece dönmesi

Belki anlatabilirdim ama anlaşabileceğimizi düsünmüyorum:)
Onu ben de düşünmüyorum canım, tartışmaya kapalı zaten.
Ama o çok korktuğun bani yemene az kaldı bence, zira hiçbir bilgi vermediğin konu açıp onu bunu trollemek yasak olmalı buralarda :)

O kadın bize zaten güvenmesin. Yaranmakla ne alakası var ki esimle baskasinin hatasi yuzunden huzurumu tabikide bozamazdim.

Konuda konuşmamıza yasak koydular, o yüzden konuşmuyoruz; sonra konuşmamızı istediler, o yüzden konuşmaya başladık diyorsunuz. Bu birilerine yaranmak değil de ne oluyor o zaman ? Size kim yasak koydu ? Size bu kadın ne yaptı ?

Konuya çok değinmemişsiniz, ne olup bittiğini bilemeyiz, biz sadece konuya göre yorum yapıyoruz. Ancak bu kadın sizin huzurunuzu bozdu ise neden o birileri konuşun dedi barıştınız şimdi bu kadınla ? Hem hatası yüzünden eşimle huzurumu bozamam diyorsunuz hem de birileri konuşun dedi diye konuşmaya başlıyorsunuz? Madem size gerçekten çok zarar verdi, o zaman tüm irtibatınızı kesseydiniz, başkaların kararıyla tekrar neden konuşma kararı aldınız ki ?

Onu ben de düşünmüyorum canım, tartışmaya kapalı zaten.
Ama o çok korktuğun bani yemene az kaldı bence, zira hiçbir bilgi vermediğin konu açıp onu bunu trollemek yasak olmalı buralarda :)
Yasadigimizi anlattiö sadece yaptigini söylememek hic bir bilgi vermemek mi oluyomuş sanmam. Trolledigim falan yok tabikide. Kibleyebilirsin tabi:)

Konuda konuşmamıza yasak koydular, o yüzden konuşmuyoruz; sonra konuşmamızı istediler, o yüzden konuşmaya başladık diyorsunuz. Bu birilerine yaranmak değil de ne oluyor o zaman ? Size kim yasak koydu ? Size bu kadın ne yaptı ?

Konuya çok değinmemişsiniz, ne olup bittiğini bilemeyiz, biz sadece konuya göre yorum yapıyoruz. Ancak bu kadın sizin huzurunuzu bozdu ise neden o birileri konuşun dedi barıştınız şimdi bu kadınla ? Hem hatası yüzünden eşimle huzurumu bozamam diyorsunuz hem de birileri konuşun dedi diye konuşmaya başlıyorsunuz? Madem size gerçekten çok zarar verdi, o zaman tüm irtibatınızı kesseydiniz, başkaların kararıyla tekrar neden konuşma kararı aldınız ki ?
Konuş veya konuşma diyen zaten eşim

Yalnız malikane deyince gözümün önünde böyle Bihter Ziyagil gibi evde full makyaj, topuklu ayakkabı dolaşan gelinler, tek basamaklık merdivenle inilen geniş salonda şöminenin karşısındaki L koltukta oturan bir kayınvalide, gümüşlerin tozunu alan hizmetçi, kocaman siyah demirden oluşan bahçe çitleri, iki kanatlı otomatik büyük bahçe kapısı falan geldi.
Fakirliğin gözü kör olsun işte bilmiyoruz öyle malikane falan.
benim aklıma da "asmalı konak" ve "karagül" geldi :)

Arkadaslar burda tuhaf bi olay yokki konu ilgimi cekti bakiyim dedimde herkes bi saldiri moduna gecmis gayet elti vs sorunu hepimiz az cok yasiyoruz yani bence cok guvenme az ve oz sohbet et sorun kalmaz ..

Malikane,elti,eşim dedi görüşme diye, kv kp görümce.....
konsepte uymuyor bu sorunlar.. :KK69:

Ailenin icini bilemeyiz ama aklimkza takilan seyleri sorabiliriz duzgunce ...mesela ben neden hep birlikte bu kadar ic ice oturuyosunuz onu mersk ettim ..bu devirde yanlis bi tablo sanki??

Merhaba arkadaslar benım derdım eltim..
Evleneli 1 yıl oldu eltımle kardes gıbıydık ancak son 1 ay yasanan olaylar aramızı actı..olay dedıgım bızıde zan altına sokucak srylerdı ve kucuk eltım az kalsın ıftıraya kurban gıdıyordu..olay olduktan sonra evdekı kımse onunla gorusmedı ve bızede yasak kondu bıze derken kucuk eltım ve ben yanı..daha sonra herkes normale dondu ve hıc bısey yasanmamıs gıbı davranıldı bız konusmayımca buyuk eltımle herkes neden konusmuyosumız onada yazık herkrs dısladı tavırlarına gırdı.. Tabı bızde konjsmaya basladık ancak eltım degısmıstı sankı bıyerkerı kalkmıs gıbıydı evın hanımagası edasıyla davranıyordu ..ozellıkle nefret ettıgı kv sıne annecım annecım dıye ettafımda donuyordu ..bız tabı suan gayet mesafelıyız samımı olmak ıstemıyoruz sızce eltım neden bı olay cıkarıp magduru oymadı sonradan bız aynı evdeyız cok bunaldık olaylardan nasıl davranalaım?????

Konu açıyorsun, tam anlatmıyorsun, konunu dikkate alıp yazanlara kızıyorsun. Önyargılı olma bu kadar. Konuyu ben şöyle anladım, doğru mu?
-Senin aran büyük eltinle iyiydi kardeş gibiydiniz
-Küçük eltine iftira atan büyük eltin
-İftiradan sonra büyük eltinle konuşmanıza eşleriniz yasak koydu, konuşmadınız.
-Sonra üzüldünüz kıza barıştınız, bu defa büyük elti size tavır koydu.
-Önceden nefret ettiği kvye sıcak bir tek siz iki eltiye mesafeli..

Doğru anladıysam bile iftira neydi, kvden neden nefret ediyordu, bunları bilmeden yorum yapamıyorum.. En azından gerçekten iftira mı var, ondan emin misiniz?

Evet ama aynı evde küslük olmazmis anlamıyorum ilk tepkileri neydi o zaman. Annecim annecimi anlarim hadi kimse samimi olmayinca mecbur da biraz ama biz niye günah kecisi olduk onu anlamadim bende
Küslük çok mu uzamıştı? Belki yeter uzattınız barışın diye demişlerdir, sorun yok ki, küslükler uzayınca yakınlar yapar öyle kişisel algılamayın çok derim. Küslüğü uzattıysanız büyük eltin size darılmıştır, bizim arkadaşlığımız vardı, yasak konuldu da niye gelip benle konuşmadı kardeş gibi olduğum eltim, demiştir.
O arada yalnız kalınca belki kv ile de arayı düzeltmiştir.

Konu açıyorsun, tam anlatmıyorsun, konunu dikkate alıp yazanlara kızıyorsun. Önyargılı olma bu kadar. Konuyu ben şöyle anladım, doğru mu?
-Senin aran büyük eltinle iyiydi kardeş gibiydiniz
-Küçük eltine iftira atan büyük eltin
-İftiradan sonra büyük eltinle konuşmanıza eşleriniz yasak koydu, konuşmadınız.
-Sonra üzüldünüz kıza barıştınız, bu defa büyük elti size tavır koydu.
-Önceden nefret ettiği kvye sıcak bir tek siz iki eltiye mesafeli..

Doğru anladıysam bile iftira neydi, kvden neden nefret ediyordu, bunları bilmeden yorum yapamıyorum.. En azından gerçekten iftira mı var, ondan emin misiniz?

ben hicbirsey anlamadım yahu. eger olay senin anlattığın gibiyse vallaha bravo. alnından öpücem seni :KK58: :KK56:

Küslük çok mu uzamıştı? Belki yeter uzattınız barışın diye demişlerdir, sorun yok ki, küslükler uzayınca yakınlar yapar öyle kişisel algılamayın çok derim. Küslüğü uzattıysanız büyük eltin size darılmıştır, bizim arkadaşlığımız vardı, yasak konuldu da niye gelip benle konuşmadı kardeş gibi olduğum eltim, demiştir.
O arada yalnız kalınca belki kv ile de arayı düzeltmiştir.
Hepsi doğru ama iftiradan konuşmama degil o baska bi hata yaptı ondan konusamadık.. Yani herkes görusmeye devam edince bizimki uzatılmış gibi oldu. Hepten arada kalan biz olduk. Kv yi rakip görüyo kendinede o yuzden dusmandı gerci iki tarafta öyle ona karısamıcam:) aman iyi olsunlar zaten

Back
X