- 12 Eylül 2011
- 247
- 136
- 303
- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
Şu anda evet ama ilk tanıştıklarından beri öyle. Benimle daha çok muhattapken de öyleydi.Onunla daha mı çok vakit geçiriyor peki?
Size sürekli başkasının adıyla seslenilse rahatsız olmaz mısınız? Ben oluyorum ve bu durumu nasıl sonlandırabilirim diye fikir soruyorum.Böyle bir durumla karşıyaşsam hiç kafama takmazdım neden bu kadar taktınız ki hiç birşey yok bunda
Şu anda evet ama ilk tanıştıklarından beri öyle. Benimle daha çok muhattapken de öyleydi.
aramız değişken ama eltimle de araları değişken. İyiyken de kötüyken de böyle. Çok Nadir benim adımı söylüyor. Bir kaç kez uyardım kendi adımı söyledim. Sonuç yine aynıKayınvalidenizle aranız nasıl? Eltinizle daha mı iyi?
Her halükarda sorun edilecek bir şey değil bana kalırsa ama canınızı çok sıkıyorsa bu durum, şakayla bir çıtlatsanız mı konuyu? Belki daha dikkatli olur.
Anlıyorum ben de sürekli uyarmak istemiyorum işte. Saçma bir duruma düşüyorum.Karsilastim eltim sayilacak hatta ondan daha degerli biriydi. Toplum icinde oldu sinir oldum ama bissi demedim desem kiskandi diye lafim edilecekti esime dedim ben fesat oldum sonra unutuldu gitti ama icimden de hic çıkmadı.
Sanırım biz eltimle birbirimizden hoşlanmadığımızdan ben çok sinir oluyorum bu duruma.Yazın k.v yanına gitimizdede bizdede aynısı oluyor.. Ben takmıyorum.. Ben kendi cocuklarımdada karıştırıyorum..
Uyarmana ragmen yapıyorsa ve yaptiktan sonra gercekten pisman degilse bil ki bilerek... benimki cok onemliydi ama ben kadar sık gorusmezlerdi ona benim adimla seslenecegi yerde ki stemem olmasini da yani ben daha cok görüşüyorum ona ragmen onun adiyla seslendi. Bogacaktim kadini.Anlıyorum ben de sürekli uyarmak istemiyorum işte. Saçma bir duruma düşüyorum.
aramız değişken ama eltimle de araları değişken. İyiyken de kötüyken de böyle. Çok Nadir benim adımı söylüyor. Bir kaç kez uyardım kendi adımı söyledim. Sonuç yine aynı
Bilerek yapmıyorum deyip işin içinden çıkar. Benim bir şey yapmam lazım.Eltinizin ismini söylemek daha kolay mı geliyor acaba?
Eşiniz bir söylese?
Sizinki bir kere sanırım benim ki sürekliUyarmana ragmen yapıyorsa ve yaptiktan sonra gercekten pisman degilse bil ki bilerek... benimki cok onemliydi ama ben kadar sık gorusmezlerdi ona benim adimla seslenecegi yerde ki stemem olmasini da yani ben daha cok görüşüyorum ona ragmen onun adiyla seslendi. Bogacaktim kadini.
Evet 1 kez oldu.cunku o insanla 1 kez bir aaraya geldik ve sonra aralari bozuldu falan koptu iliskileri ama o aksam oturmasinda 3 4 defa dedi bana onun adiniSizinki bir kere sanırım benim ki sürekli
unutacak kadar yaşlı değil. Kimsenin adını da karıştırdığını da görmedim açıkçası. Bir iki neysede kaç senedir sürekli bu böyle.Ee ne var ki bunda. Anneannem de benim adımı söyleyene kadar bütün torunlarını sayar. Yaşlılık diyip geçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?