Eltimin adıyla seslenilmesi

mevsimhepbahar

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
247
136
303
Merhaba hanımlar, dert değil belki çok sinir olduğum bir konuda fikir istiyorum. Kayınvalidem kasıtlı ya da kasıtsız bilmiyorum sürekli bana eltimin ismiyle sesleniyor. Konuşurken benim adım yerime onun adını söylüyor. Eltimle birbirimizden de pek hazetmeyiz bu arada. Böyle bir durumla karşılaşsanız ne yapardınız ?

Şu anda evet ama ilk tanıştıklarından beri öyle. Benimle daha çok muhattapken de öyleydi.

Kayınvalidenizle aranız nasıl? Eltinizle daha mı iyi?

Her halükarda sorun edilecek bir şey değil bana kalırsa ama canınızı çok sıkıyorsa bu durum, şakayla bir çıtlatsanız mı konuyu? Belki daha dikkatli olur.

Karsilastim eltim sayilacak hatta ondan daha degerli biriydi. Toplum icinde oldu sinir oldum ama bissi demedim desem kiskandi diye lafim edilecekti esime dedim ben fesat oldum sonra unutuldu gitti ama icimden de hic çıkmadı.

aramız değişken ama eltimle de araları değişken. İyiyken de kötüyken de böyle. Çok Nadir benim adımı söylüyor. Bir kaç kez uyardım kendi adımı söyledim. Sonuç yine aynı

Yazın k.v yanına gitimizdede bizdede aynısı oluyor.. Ben takmıyorum.. Ben kendi cocuklarımdada karıştırıyorum..

Karsilastim eltim sayilacak hatta ondan daha degerli biriydi. Toplum icinde oldu sinir oldum ama bissi demedim desem kiskandi diye lafim edilecekti esime dedim ben fesat oldum sonra unutuldu gitti ama icimden de hic çıkmadı.
Anlıyorum ben de sürekli uyarmak istemiyorum işte. Saçma bir duruma düşüyorum.

Anlıyorum ben de sürekli uyarmak istemiyorum işte. Saçma bir duruma düşüyorum.
Uyarmana ragmen yapıyorsa ve yaptiktan sonra gercekten pisman degilse bil ki bilerek... benimki cok onemliydi ama ben kadar sık gorusmezlerdi ona benim adimla seslenecegi yerde ki stemem olmasini da yani ben daha cok görüşüyorum ona ragmen onun adiyla seslendi. Bogacaktim kadini.

Sizinki bir kere sanırım benim ki sürekli

Kayınvalidem bana ilk evlendiğimde eşimin eski sevgilisinin adıyla hitap etmişti.. Ama devamında noldu onu hatırlamıyorum sorun etmiş miydim acaba.. Ama sinir bozucu olduğunu biliyorum başkasının adıyla karıştırılması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…