Eltimin adıyla seslenilmesi

Ya lutfen lutfen lutfen uzulmeyin ve bir sey demeyin kadincagiza. Uyarmaniza da gerek yok, anlik bir sasirmayla oluyor zaten, adinizi bilmedigi icin degil. Anneannem cok yapardi ve bu yuzden gelinlerden cok tavir gorurdu. Elinde olmayan bir seydi ve cok uzuldu, agladi bu yuzden. Sizin icin de rahatsiz edici bir durumdur, anliyorum, ama yaslilar icin cok kirici oluyor. Hem yasladiklari, agizlarindan cikani kontrol edemedikleri icin hem de etrafindakileri kirdiklari icin uzuluyorlar.

Os..rktan nem kapan bir hanım ablamız daha. Yahu ne var yani belki unutuyodur karistiriyodur insanlık hali ne var yani bunda. Kendi annelerimiz bile bazen çocukların ismini karıştırır dalgınlıkla. Ne yapalım tavır mi alalım annemize ?
Buralarda sizlanacaginiza kayinvalidenize insan evladı gibi söyleyin. Niye herşeyi sorun yapıyorsunuz yahu !

diyelim ki bilerek yapiyor ciddiye almayin amaci sizi sinir etmek bu kozu ona vermeyin.siz tepki vermissiniz uyarmissiniz hala devam etmis.bir süre sonrra bırakır.
Not:benim kv de cok sik yapardi ben bu şekilde kazandim.hatta ay karistiriyorum dediginde de onemli degil takilmam boyle durumlara diyordum.

Benim kayinvalidem de torununun ismiyle bana sesleniyordu bir ara. Ben bilinçli yaptığını düşünüyordum ve hala oyle dusunuyorum açıkçası sırf gicikligina yaşımdan küçük gösterdiğim için torunuyla karistiriyor gibi yapiyordu. Yoksa kimsenin ismini karıştırma huyu yoktur. :))) Sonra bıraktı zaten ben tepki vermeyince.

Siz os....dan nem kapmayın madem hanımefendi. Gereksiz bulduysanız cevapta yazmayın. Sizin başınıza gelirse sorun yapmayın. Hı birde yazdıklarımın tamamını okumadan bana akılda vermeye kalkmayın. Sevgiler.

Merhaba sevgili arkadaşım, anneannenize çok üzüldüm gerçekten. Zaten kayınvalidem iyi bir insan olsa görmezden gelir güler geçerdim ama bende çok derin travmalar yaratmış,izler bırakmış, çeşitli hastalıklar geçirmeme sebep olmuştur kendisi. Ne yazıkki bende onu hoş görecek sabır kalmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…