- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
Boşver takma10 yıldır devam eden bir durum.
Sende ona sürekli eltisinin adıyla seslen
10 yıl cok enteresan ya haklısınız sinir olmakta. Belki adlarınız benziyor belki sizinki zor geliyor. Bilemedim. Kasıtlı yapsa bile ne manası olabilir ki on yıl boyunca ismi yanlış telaffuz etmenin ?
Hiç olmadı kızım diye hitap etsin sadece.
Senin ki gene iyiymiş ....annem abimin adıyla sesleniyor banaAnnem bana hep ablalarımın ismiyle seslenir. Hiç aklıma gelmemişti sorun etmek. Yarın gidip kızayım onları benden daha çok seviyorsun diye
Eltisi yok ki prenses olur kendisiSende ona sürekli eltisinin adıyla seslen
10 yıl cok enteresan ya haklısınız sinir olmakta. Belki adlarınız benziyor belki sizinki zor geliyor. Bilemedim. Kasıtlı yapsa bile ne manası olabilir ki on yıl boyunca ismi yanlış telaffuz etmenin ?
Hiç olmadı kızım diye hitap etsin sadece.
Ama bu çok ayıp değil mi Ya?Sanırım bir kere farkında olmadan sert bir şekilde uyarmışım kendi akrabalarının yanında. Sonrasında bana sert uyardığım için tepki verdi. Ben haklıyken haksız oldum resmen.
Peki siz üzülmeye devam edinAma bu çok ayıp değil mi Ya?
kendi akrabalarının yanında sert şekilde uyarmak ne demek?
o sizi kendi akrabalarınızın yanında küçük düşürse ömrü billah kaynana ile görüşmezsiniz ama,
niyeyse ben üzüldüm kadına. 10 yıllık gelini olduğuna göre yaşi da büyüktür yani.
Telefonda da yaşıyorum bu saçmalığıOnun adıyla seslendiginde ilgilenme adını söyleyene kadar
Yani burda size hak vermeyenleri hemen tersler haliniz, her zamanki haliniz ise evet kv ye üzülmeye devam edeceğim belli ki.Peki siz üzülmeye devam edin
Ama bu çok ayıp değil mi Ya?
kendi akrabalarının yanında sert şekilde uyarmak ne demek?
o sizi kendi akrabalarınızın yanında küçük düşürse ömrü billah kaynana ile görüşmezsiniz ama,
niyeyse ben üzüldüm kadına. 10 yıllık gelini olduğuna göre yaşi da büyüktür yani.
Benim kayinvalidemde söyler bazen bana ama alınmıyorum .belki hazetmiyosunuz diye sınır oluyosunuzdur.Merhaba hanımlar, dert değil belki çok sinir olduğum bir konuda fikir istiyorum. Kayınvalidem kasıtlı ya da kasıtsız bilmiyorum sürekli bana eltimin ismiyle sesleniyor. Konuşurken benim adım yerime onun adını söylüyor. Eltimle birbirimizden de pek hazetmeyiz bu arada. Böyle bir durumla karşılaşsanız ne yapardınız ?
maalesef düşünceli olan sadece sizsiniz sanırım.Konu bu mu şimdi? Niye konuyu cımbızlayıp en olmadık yerinden tutuyorsunuz?
Kadın durumdan rahatsız ki gelip konu açmış. Bu rahatsızlığından ötürü canına tak edip kayınvalidesini sert bir şekilde uyarmış olabileceğini düşünemiyor musunuz? Hemen suçlama modundasınız.
maalesef düşünceli olan sadece sizsiniz sanırım.
lütfen konu sahibine yorum yapınız, konusu karışmasın şimdi. Farkındaysanız ben de yorumumu ona yaptım
Eger kaynvalide onunla cok zaman geciriyosa normal bu.agiz aliskanligidrMerhaba hanımlar, dert değil belki çok sinir olduğum bir konuda fikir istiyorum. Kayınvalidem kasıtlı ya da kasıtsız bilmiyorum sürekli bana eltimin ismiyle sesleniyor. Konuşurken benim adım yerime onun adını söylüyor. Eltimle birbirimizden de pek hazetmeyiz bu arada. Böyle bir durumla karşılaşsanız ne yapardınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?