Eltimin adıyla seslenilmesi

ınanın kotu nıyetle degıl karıstırıyorlar :)
bence sorun etmeyın

Kasıtlı yaptığını sanmıyorum, babaannem kardeşimle benim isimlerimi hep karıştırır. Bana kardeşimin ismiyle, kardeşime benim ismimle seslenir. Annemin ismi Türkçe bir isim değil, başka bir dilden. Türkçe'de rahat söyleniyor ama ona rağmen anneme başka bir Türkçe isimle sesleniyor. "Olcay" falan diyor mesela. Annem gülüp geçiyor, ki babaannem eskiden annemi pek sevmezmiş.

Eltisi yok ki prenses olur kendisi

Sanırım bir kere farkında olmadan sert bir şekilde uyarmışım kendi akrabalarının yanında. Sonrasında bana sert uyardığım için tepki verdi. Ben haklıyken haksız oldum resmen.
Ama bu çok ayıp değil mi Ya?
kendi akrabalarının yanında sert şekilde uyarmak ne demek?

o sizi kendi akrabalarınızın yanında küçük düşürse ömrü billah kaynana ile görüşmezsiniz ama,

niyeyse ben üzüldüm kadına. 10 yıllık gelini olduğuna göre yaşi da büyüktür yani.

Peki siz üzülmeye devam edin

Konu bu mu şimdi? Niye konuyu cımbızlayıp en olmadık yerinden tutuyorsunuz?

Kadın durumdan rahatsız ki gelip konu açmış. Bu rahatsızlığından ötürü canına tak edip kayınvalidesini sert bir şekilde uyarmış olabileceğini düşünemiyor musunuz? Hemen suçlama modundasınız.

Benim kayinvalidemde söyler bazen bana ama alınmıyorum .belki hazetmiyosunuz diye sınır oluyosunuzdur.

maalesef düşünceli olan sadece sizsiniz sanırım.

lütfen konu sahibine yorum yapınız, konusu karışmasın şimdi. Farkındaysanız ben de yorumumu ona yaptım

maalesef düşünceli olan sadece sizsiniz sanırım.

lütfen konu sahibine yorum yapınız, konusu karışmasın şimdi. Farkındaysanız ben de yorumumu ona yaptım

Hemen "Kayınvalideyi akrabalarının yanında sert şekilde uyardım." cümlesini görünce konunun arka planını es geçip bu cümle üzerinde yoğunlaşarak sosyal mesaj tadında yorumlar yapmak da hoş değil hani.

Eee, biraz da empati falan...

Eger kaynvalide onunla cok zaman geciriyosa normal bu.agiz aliskanligidr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…