- 11 Temmuz 2018
- 214
- 241
- 23
- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
İkisi bence çok farklı şeyler hanımefendi. SevgilerAnnem bana hep ablalarımın ismiyle seslenir. Hiç aklıma gelmemişti sorun etmek. Yarın gidip kızayım onları benden daha çok seviyorsun diye
İkisi bence çok farklı şeyler hanımefendi. Sevgiler
Kırıldığımı ve bozulduğumu anlamasın ama bu saçmalığa son vermek istiyorum. Dibimdeyken de telefonda da böyle. Cevap vermemek gibi lüksüm kalmıyor ne yazık ki.Kendi adinizi soyleyene kadar cevap vermezseniz kirildiginizi anlayabilir belki
Biz daha samimiyiz aslında. Bir kaç kez uyardım ama sonuç aynı.Eltin daha onceden varsa ve hep birlikte vakit geciriyorlarsa olabilir.Siz arada gidiyorsaniz aliskanlik olabilir.
Inadina yapiyorsa sen de kiziyorsan gizli bir haz duymasina sebep olursun.Daha da yapar.
10 yıldır devam eden bir durum.Bana da eltimin adıyla seslenen kişiler oluyor eşimin ailesinde hiç kafama takmıyorum.
Sorun edilecek bşy değil.
Kasıtlı yapıyorsa da siz sorun etmedikçe bunu yapmayı kesecektir.
Sinir olduğunuzu belli ederseniz Kasıtlı yapıyorsa daha çok yapar.
Bilerek yapmıyorum deyip işin içinden çıkar. Benim bir şey yapmam lazım.
Sanırım bir kere farkında olmadan sert bir şekilde uyarmışım kendi akrabalarının yanında. Sonrasında bana sert uyardığım için tepki verdi. Ben haklıyken haksız oldum resmen.Yapılabilecek her şeyi yapıp sonuç alamamışsınız ama. Bence gayet açık bir şekilde durumdan çok rahatsız olduğunuzu söyleyin. Hala yapmaya devam ederse o zaman yapacak bir şey yok gibi.
Sanırım bir kere farkında olmadan sert bir şekilde uyarmışım kendi akrabalarının yanında. Sonrasında bana sert uyardığım için tepki verdi. Ben haklıyken haksız oldum resmen.
Suratıma kadar eğilerek, dibime girerek söylüyor. Pek oralı olmayacak fırsat bırakmıyorUyarmana gerek yok, sana eltinin ismiyle seslendiğinde tepki verme, oralı olma, cvp verme, bakma, o anda neyle meşgulsen onu yapmaya devam et. Elbet sana kendi adınla sealenecektir.
Haklısınız, ama sevmediğiniz birinin ismiyle seslenilmek hiç alışılacak bir durum değilDurumu kabullenmekten başka bir seçenek kalmıyor galiba.
O zaman ben seslendiğin kişi değilim, deyin. Yalnızken kesin ve sert bir dille uyarın.Suratıma kadar eğilerek, dibime girerek söylüyor. Pek oralı olmayacak fırsat bırakmıyor
Çok uyardım aslında ya bilerek yapıyor, ya gerçekten bilmeyerek. Ya da uyarılarıma rağmen pek sallamıyor devam ediyor.O zaman ben seslendiğin kişi değilim, deyin. Yalnızken kesin ve sert bir dille uyarın.
Düşününce Beni bile sinir boğdu, size Allah kolaylık versin
Haklısınız, ama sevmediğiniz birinin ismiyle seslenilmek hiç alışılacak bir durum değil
Hiç önemseyeceğim bir durum olmazdı, kasıtlı birşey olduğunu düşünmezdimMerhaba hanımlar, dert değil belki çok sinir olduğum bir konuda fikir istiyorum. Kayınvalidem kasıtlı ya da kasıtsız bilmiyorum sürekli bana eltimin ismiyle sesleniyor. Konuşurken benim adım yerime onun adını söylüyor. Eltimle birbirimizden de pek hazetmeyiz bu arada. Böyle bir durumla karşılaşsanız ne yapardınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?