Eltimin adıyla seslenilmesi

Bana da eltimin adıyla seslenen kişiler oluyor eşimin ailesinde hiç kafama takmıyorum.
Sorun edilecek bşy değil.
Kasıtlı yapıyorsa da siz sorun etmedikçe bunu yapmayı kesecektir.
Sinir olduğunuzu belli ederseniz Kasıtlı yapıyorsa daha çok yapar.

10 yıldır devam eden bir durum.

Uyarmana gerek yok, sana eltinin ismiyle seslendiğinde tepki verme, oralı olma, cvp verme, bakma, o anda neyle meşgulsen onu yapmaya devam et. Elbet sana kendi adınla sealenecektir.

Bilerek yapmıyorum deyip işin içinden çıkar. Benim bir şey yapmam lazım.

Yapılabilecek her şeyi yapıp sonuç alamamışsınız ama. Bence gayet açık bir şekilde durumdan çok rahatsız olduğunuzu söyleyin. Hala yapmaya devam ederse o zaman yapacak bir şey yok gibi.

Yapılabilecek her şeyi yapıp sonuç alamamışsınız ama. Bence gayet açık bir şekilde durumdan çok rahatsız olduğunuzu söyleyin. Hala yapmaya devam ederse o zaman yapacak bir şey yok gibi.
Sanırım bir kere farkında olmadan sert bir şekilde uyarmışım kendi akrabalarının yanında. Sonrasında bana sert uyardığım için tepki verdi. Ben haklıyken haksız oldum resmen.

O zaman ben seslendiğin kişi değilim, deyin. Yalnızken kesin ve sert bir dille uyarın.
Düşününce Beni bile sinir boğdu, size Allah kolaylık versin
Çok uyardım aslında ya bilerek yapıyor, ya gerçekten bilmeyerek. Ya da uyarılarıma rağmen pek sallamıyor devam ediyor.

Sende ona sürekli eltisinin adıyla seslen
10 yıl cok enteresan ya haklısınız sinir olmakta. Belki adlarınız benziyor belki sizinki zor geliyor. Bilemedim. Kasıtlı yapsa bile ne manası olabilir ki on yıl boyunca ismi yanlış telaffuz etmenin ?
Hiç olmadı kızım diye hitap etsin sadece.

Annem de bana bazen teyzemin ismiyle sesleniyor. Teyzeme de bazen benim ismimle sesleniyormuş. Olabilir böyle şeyler.

Hiç önemseyeceğim bir durum olmazdı, kasıtlı birşey olduğunu düşünmezdim

babam bana,kendi 22 senelik öz kızına, sürekli öğrencilerinin adıyla sesleniyor. intern şuna bak dediği bile oluyor. alınmak aklıma bile gelmedi sadece dalga geçerim "puaa kafan nerde lan" diye.

ne desek yani "freudyen dil sürçmesi bu, kesin bilinçaltında aslında sizin yerinizde onun olması gerektiğini düşünüyor, hemen haddini bildirin ona" desek ikna olur musunuz? küçük bir şey için kalp kırmak ne bileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…