Eltimin adıyla seslenilmesi

bilerek yaptigini dusunmuyorum. cok normal birşey bence. kardesimin ismi benimkinden cok farkli olmasına ragmen yillarca akrabalar ailem falan hep yanlislikla ilk kardesimin ismiyle bana seslenirlerdi. onunki biraz daha kisa. agza ilk o geliyordu demekki. buyuk oglum kuzeniyle yasit. kucuk oglum oldugunda hala bile hep karistirip yegenimin ismiyle sesleniyorum ona. cok olağan insani bir durum bence. isimleriniz neler. yakin isimlerse bir de karistirmasi normal

Bence kasitli yapmiyor.
Esimin teyzesi de 2yildir kizima farkli isimle seslenir. Eskiden ismi budur derdim, simdi guluyorum))) Hatta kendim de o evde oldugunda onun cagirdigi isimle cagiririm kizimi )))

Sizde kv nize başka bir şekilde seslenin yada yaşlanmışsın diyerek acıyın ona o zaman dikkatli davranır

Takmayın ben bu konuda geçen kendimi aştım, eşime kızımın adıyla seslendim. :))
Herkes ultra dikkatli değil kimisi de böyle dalgın oluyor.

annem de bana ablamın ismiyle sesleniyor. çok takılacak bi mevzu değil. öyle seslendiğinde bakmayın, cevap vermeyin.

Bakmayın sizde seslendiğinde. Sana sesleniyorum derse de benim adım x değil y dersiniz.
Onunla daha çok zaman geçiriyorsa belki etken olabilir. Ama her seferinde de olmaz yani.

Kv de bana surekli gorumcemin adiyla sesleniyor hc kotu bisi gelmemisti aklima

İnsan beyninin oyunu bu yaşlılara...anlık unutkanlık ya da bunama eskiyi harfiyyen hatırlama ama yeni bilgiyi hüpletme boşver

kendimi gördüm kızımın adı begüm oğlumun eray hala karıştırırım

Cevap yazan hanımlar çok teşekkür ediyorum ama ben sizler kimleri karıştırıyorsunuz diye sormadım ki. Böyle bir durum var rahatsız oluyorum bunu sonlandırmak için ne yapabilirim diye sormuştum. Yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…