- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
Sizde kv nize başka bir şekilde seslenin yada yaşlanmışsın diyerek acıyın ona o zaman dikkatli davranırMerhaba hanımlar, dert değil belki çok sinir olduğum bir konuda fikir istiyorum. Kayınvalidem kasıtlı ya da kasıtsız bilmiyorum sürekli bana eltimin ismiyle sesleniyor. Konuşurken benim adım yerime onun adını söylüyor. Eltimle birbirimizden de pek hazetmeyiz bu arada. Böyle bir durumla karşılaşsanız ne yapardınız ?
Takmayın ben bu konuda geçen kendimi aştım, eşime kızımın adıyla seslendim. :))Merhaba hanımlar, dert değil belki çok sinir olduğum bir konuda fikir istiyorum. Kayınvalidem kasıtlı ya da kasıtsız bilmiyorum sürekli bana eltimin ismiyle sesleniyor. Konuşurken benim adım yerime onun adını söylüyor. Eltimle birbirimizden de pek hazetmeyiz bu arada. Böyle bir durumla karşılaşsanız ne yapardınız ?
Ne mutlu sizeKv de bana surekli gorumcemin adiyla sesleniyorhc kotu bisi gelmemisti aklima
Size boşsa cevap vermeyin hanımefendi, yorulmayın boşuna saygılar.Aman ne boş işker peşinde koşuyoruz bazen kadınlar olarak :)
Defalarca uyardım çok ilginç geliyor bana bu durum.Bakmayın sizde seslendiğinde. Sana sesleniyorum derse de benim adım x değil y dersiniz.
Onunla daha çok zaman geçiriyorsa belki etken olabilir. Ama her seferinde de olmaz yani.
Unutma hastalığı mı vararamız değişken ama eltimle de araları değişken. İyiyken de kötüyken de böyle. Çok Nadir benim adımı söylüyor. Bir kaç kez uyardım kendi adımı söyledim. Sonuç yine aynı
Size boşsa cevap vermeyin hanımefendi, yorulmayın boşuna saygılar.
Herhangi bir hastalığı Yok mesela hiç benim adımla eltime seslenmedi.Unutma hastalığı mı var
Başkalarına da aynı şeyi yapıyor mu
Merhaba hanımlar, dert değil belki çok sinir olduğum bir konuda fikir istiyorum. Kayınvalidem kasıtlı ya da kasıtsız bilmiyorum sürekli bana eltimin ismiyle sesleniyor. Konuşurken benim adım yerime onun adını söylüyor. Eltimle birbirimizden de pek hazetmeyiz bu arada. Böyle bir durumla karşılaşsanız ne yapardınız ?
Cevap yazan hanımlar çok teşekkür ediyorum ama ben sizler kimleri karıştırıyorsunuz diye sormadım ki. Böyle bir durum var rahatsız oluyorum bunu sonlandırmak için ne yapabilirim diye sormuştum. Yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?