- 12 Eylül 2011
- 247
- 136
- 303
- Konu Sahibi mevsimhepbahar
-
Merhaba burada cevap yazan bazı arkadaşların dediği gibi yine devam ederse (ki edecek, 10 yıldır böyle çünkü) herhangi bir akrabasının adıyla seslenip x teyze fln diyeceğim sanırım. Umarım becerebilirim.Ne yapmaya karar verdiniz?
O zaman beni anlarsınız. Bence çok rahatsız edici bir durum. Burada çoğu kişi böyle şeyleri takmıyormuş. Ne mutlu onlara değil mi ?bende kocama varlığından sinir oldugum abisinin adıyla seslenmelerine deliriyorum ,
O zaman beni anlarsınız. Bence çok rahatsız edici bir durum. Burada çoğu kişi böyle şeyleri takmıyormuş. Ne mutlu onlara değil mi ?
Hiç eltime benim adımla seslendiğini duymadım.cevapların hepsini okusaydınız konuyu anlardınız sanırsam.eltimin yanından geldiğinde bana eltımın ısmını der.benım yanımdan gttiğinde eltıme benım ısmımı.hatta anemler bana geldiğinde sureklı anne dedğimden kurumdakı çalışma arkadaşıma anne dedğim ,anemede abla dedğim çok olmuştur.kasıt olup olmadığını az çok sezer ve anlarsın sanırsam.
Bizimde de eltimle aramızda kavga gürültü yoktur ama hoşlanmayız birbirimizden pek. Uyarsam da dikkat etmiyor Kayınvalidem. Hep aynı artık çok sıktı.evet sinir edici bir durum , ben nezaman kocama abisinin adını söylese kv ses tonumu bir tık yükselterek kocamın adını söylerim , ama her yanlış söylediğinde tekrarlarım , o gün bir daha hata yapmamak için oğlum demeye başlar ,
çünkü herkes bilir ki ne o beni sever nede ben onu
Merhaba burada cevap yazan bazı arkadaşların dediği gibi yine devam ederse (ki edecek, 10 yıldır böyle çünkü) herhangi bir akrabasının adıyla seslenip x teyze fln diyeceğim sanırım. Umarım becerebilirim.
Anlıyorum ben de sürekli uyarmak istemiyorum işte. Saçma bir duruma düşüyorum.
tamam oturup şimdi tüm yorumları okurum.anlıcam sanırsam.Hiç eltime benim adımla seslendiğini duymadım.cevapların hepsini okusaydınız konuyu anlardınız sanırsam.
Eltim yok ama eşimin kuzenleri çoktur. Topluluk içinde eşimin halaları yengesi falan gelinlerden birinin adıyla hitap ederler. Onada benim adımla hitap ediyorlarmış. Takılırız falan ama hiç bozulmadım.Merhaba hanımlar, dert değil belki çok sinir olduğum bir konuda fikir istiyorum. Kayınvalidem kasıtlı ya da kasıtsız bilmiyorum sürekli bana eltimin ismiyle sesleniyor. Konuşurken benim adım yerime onun adını söylüyor. Eltimle birbirimizden de pek hazetmeyiz bu arada. Böyle bir durumla karşılaşsanız ne yapardınız ?
Bana kv eşimin eski nişanlısı adı ile sesleniyor
Sinir etmek ne var olacakkusura bakmayın hiç gülcegim yoktu. bu kv delerin sorunu ne bi anlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?